- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myko
csendes tag
-
Grave_444
nagyúr
Valaki segítene rootolni a telefont?
-
Is-tee
aktív tag
válasz molnarpeter #15655 üzenetére
Az újabb miniCM már csak kernel cserével megy.
Más: Új flahtool, tud bootloadert is nyitni: [link]
-
hippo0315
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
Ma lányom X8-át root-oltam, xrecovery is felment simán, az eredeti rom mentve lett backup-al majd felment a update-GingerDX.v021.zip, előtte wipe volt.
Szép gyors meg minden, de néha bekapcsolásnál unlock kódot kér, de amikor azt átlépem működik rendesen.
Mit szúrtam el, vagy mit kéne még tennem, hogy minden jó legyen?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hippo0315 #15659 üzenetére
Szerintem nem szúrtál el semmit, root után nekem sem ment SE_Active_launcher.apk.
Úgy látszik vannak olyan alkalmazások, amik root jogosultsággal hajlandó működni, na ez meg pont a fordítottja.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
dansi
tag
válasz FET-MEN #15651 üzenetére
hát nem városban csak közel hozzá de tényleg énis ittvagyok szinte csak a rába választ el ausztriától meg szlovénia is itt a nyakamon másik telefonokkal pl nokiákkal meggyűlt mindig a bajom mert sokszor átállt aztán jött a nagy számla de kézin meg ugye nem volt jel... x8 nagyon jó vele nincs ilyen gondom
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
Grave_444
nagyúr
Elindítom a programot és kiírja, hogy nem válaszol..
Mi lehet a baj?
Leírás szerint csináltam. -
-
Grave_444
nagyúr
Valaki tud linkelni superoneclick-et?
Amiket leszedtem egyik se jó. -
sdd2
veterán
válasz BRIKLY #15680 üzenetére
Jó nem kell ezen lovagolni. Ez van és kész. Ha nem is nyitotta ki amit nem hiszek akkor mi segítettünk, megnézte és úgy döntött ahogy neki az jól esett. (Persze ez nem csak neked szól.) Ez van. Én kinyitottam x10 mini-n de visszazártam mert ajándék lett és 2.1-el adtam oda. Aki nem hiszi nem hiszi. Én tudom és kész.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
szekra
addikt
válasz Grave_444 #15685 üzenetére
Itt a leírás, tekerj oda, hogy "3. Hogyan tudok app2sd-t telepíteni?".
Mindenkinek nehezen megy az elején, de hidd el megérné
-
sdd2
veterán
válasz BRIKLY #15686 üzenetére
Én sem azt elhiheted. De szerintem ezzel saját magát csapja akkor be. De én mindenkinek megadom a bizalmat. Ha valaki eljátsza egyszer akkor már nem hiszem el azt se amit kérdez. Majd kiderül az különben. Szerintem senki nem nézi jó szemmel. De felesleges ezen rágódni.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
phoenix64
őstag
válasz BRIKLY #15689 üzenetére
Jó-jó hazudott, nem kell ezen ennyire felháborodni Senkinek sem (max magának) ártott vele.. Az meg 1 másik dolog, hogy így mindenki elkönyveli "hazudósnak".
De az is lehet hogy vissza tette a gyári kernelt, mert vmi nem jött össze neki...
Amúgy ingyen fészbúkot elmondhatná valaki, hogy hogyan kell belőni.. nem akar sikerülni
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz phoenix64 #15691 üzenetére
"De az is lehet hogy vissza tette a gyári kernelt, mert vmi nem jött össze neki..."
nézd meg a videót,és utána a linket..
[link]Ha a szüleire nem hallgat,valakinek fel kell hívnia a figyelmét,hogy hazudni szégyen...
alapvetően csak jót akartam... majd pár év múlva talán Ő is megérti.. -
Grave_444
nagyúr
"Nyiss meg egy adb shell-t"
Mégis hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest