Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    válasz Zugi #1363 üzenetére

    Zugi: Most sikerült beszélnem az iwiw-es apk egyik készítőjével, ő is azt mondta, hogy tök mindegy, hogy az SD-n hova teszed a máshonnan szedett appokat, és jó úgy, ahogy én csinálom, mert legalább nem kavarodik el :K Nekem amit nem indított el, azt nem indította el sehonnan. Az amúgy lehet, hogy valamiért nem megy a Mini-n. A gyökérkönyvtárból viszont elindult? Mert elvileg mindenhonnan el kellene indulni, akárhol van az SD-n.

    Nem kerülhettek a hangok valamelyik telefon által generált mappába? Én már eleve mappákban tettem fel minden saját cuccot a Private mappámon belülre, hogy még véletlenül se töröljek olyasmit, ami kell a működéshez. Van Filmek, Zenék, Csengőhangok, Programok stb. mappám, és szépen meg is van bennük minden, ami volt. Nem dobta szét őket sehova a Mini. Ja, némelyik alatt természetesen még almappa is van :K Elküldöm Neked a kakaskukorékolást, ha annyira hiányzik :K

    Eagl3: Az Astro nagyon jó, majd megszokod :K A háttérkép attól függ, hogy melyik Home-ot használod. Ha az eredetit, akkor elég hülyén lehet csak megoldani, itt a fórumban már volt róla szó. Ha az ADW-t használod, akkor viszont érdemes lenne a neten megnézni a zedge.net-et, és ott pl. HTC Legend-et beállítani készüléknek (bal felső sarokban van a beállító), és ott szétnézni. Nagy a választék, és simán be lehet állítani az ADW-hez. A Mini-hez való háttérképek közül nekem egy sem jó, nem látszik rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák