Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe_

    őstag

    Ma az eddig hibátlan minim érdekes dolgokat csinált: ( semmi komoly, apróságok csak eddig nem vettem észre ilyeneket)
    Előzmény: pár napja kikapcsoltam az antutu battery saver programot. eredmény: meglepődtem, de ezek után mintha sokkal tovább bírta volna az akksi (vagy csak az akksi töltésmérője csúszott meg a kijelzéssel)
    tegnap délután huszonpár százalékos töltöttségen még netezgettem, majd 20%-nál letettem a telefont. Este hazaérve észrevettem, hogy ki van kapcsolva, bekapcsolni nem tudtam. Ma reggel töltőre dugva bekapcs, 0%-ot írt ki. Az érdekesség, amit művelt töltés közben, 4szer-5ször felvillantotta a képernyőt 10 másodpercenként, úgy, hogy hozzá sem értem. Ezt csinálta kb. 5percenként. Feltöltve levettem a töltőről, újraindítottam, bekapcsoltam a wifit, és látta az otthoni hálózatot, de nem csatlakozott rá automatikusan ahogy eddig, hanem nekem kellett csatlakozni. Ezt miért csinálta, nem értem. ko9 v2 romja van fent, töltés közben nem volt különösebben meleg sem a készülék.
    Azóta minden rendben van vele, ez csak ilyen kis érdekesség volt. Csak reggel már kezdtem megijedni, nehogy meghülyüljön már az okostelefonom, nincs kedvem gariba hordoznom...

    Sovány szakácsban sose bízz!

Új hozzászólás Aktív témák