Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nordik
őstag
Ha voltam bent szervizbe az érintőgombok életrekelésével kapcsolatban, amit elvileg meg is csináltak és most csinálok egy gyári adatok visszaállítását akkor nem lesz megint rossz ugye?
-
Forestlord
csendes tag
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
-
Forestlord
csendes tag
Szia Lasy!
Ezt most a V2 rootoltra érted, tehát ami az enyém, hogy ha visszateszem a 42-est, akkor az megoldja a gomb éltre kelést,vagy a haveromét a gyári csak frissített, de nem rootolt és nem piszkáltnál oldja meg ez a problémát?
(Amúgy hogyan tudom visszarakni a 42-est, vagyis mivel?)
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
válasz Forestlord #10206 üzenetére
A haverodéra értette, gondolom.
Root-olt telónál a megoldás:A .42-es ROM-ot letöltöd és Flashtool-lal tudod "felflashelni".
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz Forestlord #10206 üzenetére
mivel neked van root jogot, feltehetőleg te meg tudod csinálni. akinek nincsen root annak kell visszateni a 42-est, és megcsinálni a root-ot, recovery-t esetleg frissítheted ota-n a 69-re, és utána ha előjön megcsinálhatod.
+36702778032
-
Lipton
őstag
Arra van lehetőség, hogy a rádó a telefon hangszóróján szóljon?
-
half333
őstag
Létezik az h MIUI témát (mtz) átkonvertálni valahogy miui rom nélkül is lehessen használni?
-
coreduo
csendes tag
Sziasztok, vásároltam egy ST 15i telefont 2011 12 24 T-mobilnál, két hete a telefont nem tudtam be kapcsolni a töltésre sem reagált elvittem a szervizbe ahol tovább küldték, mert ök. nem tudták megjavítani most visszakaptam nem javítják meg, mert a készülék belsejében mechanikai sérülés van (karcolás). A garanciát megvonták (szerviz Cordon Electronics) én a telefont nem szedtem szét eszközeim sincsenek hozzá meg egy garanciás telefon minek is nyúlnák , hozzá valaki tudna segíteni mit, tehetnék
-
sutabence
csendes tag
Halihó, én is voltam T-mobilenál kalibráltatni ma, eddig semmi problem.
Egy kérdés: Az alkalmazáskezelő hova pakolja az adatokat a kártyán sima, módosítatlan rendszeren? -
coreduo
csendes tag
válasz darvinya #10218 üzenetére
Egy alkalmazás meg akadt kikapcsoltam majd vissza, de semmi akkut ki vettem majd újból. Nem lett bele nyúlva frissítetem pc com. 2.0 keresztül 62 rom de az hetekkel előbb volt a bal sarok ban ott az imei szám én takartam ki az, hogy a belsejében mi van, nem tudom (nem tudom szét szedni)
-
coreduo
csendes tag
válasz darvinya #10221 üzenetére
Nem emlékszem csak feldobott egy hiba üzenetet a karcolást nem értem vagy a gyárban vagy a t- mobilnál vagy szerviz más nem lehetett nekem semmi érdekem nem fűződne hozzá a telefont másnak nem adtam oda most vagy nem tudják megjavítani és így akarnak ki bújni a csere alól
-
kecz
aktív tag
válasz coreduo #10222 üzenetére
Ezt átnézhetnéd
Fogyasztóvédelmi fórum panaszfal -
darvinya
titán
válasz coreduo #10222 üzenetére
Több mint valószínű, hogy így akarnak kibújni.
A T-nél nem szedhetik szét, mert nem szerviz.Az gond, hogy rs232-es porthoz nincs programom amin lecsekkolhatnám.
Egyáltalán van valami kommunikáció belül.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
coreduo
csendes tag
matrica sérülésre nem hivatkoztak nincs fel tüntetve a papíron csak hogy a telefon átvizsgálása során külső mechanikai hatás nyomait találtuk fénykép mellékeltünk
-
-
dokee78
félisten
Másnak is meg-meg akad a rögzített HD videó,visszanézés közben?
Ha valakinek volt ilyen,hogyan oldotta meg?
Kártyaformázás esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
válasz sutabence #10219 üzenetére
A szervízben elvileg csináltak akkor neked is teljes formázást és kalibrálták is.
Mikor hazavitted akkor a biztonság kedvéért csináltál te is egy gyári adatok visszaállítását?Csak mert én igen és félek, hogy ezzel "kitöröltem" a kalibrációt és ismét rossz lesz... Vagy felesleges az aggodalmam?
Egyébként nekem a szervízbe azt mondták, hogy általába azokkal a Minikkel van gond amiket frissítettek .62-es szoftra otthon. Mert, hogy valamit ebben a szoftban elkúrtak, ezért adtak ki egy scriptet a szervizeknek. De akkor miért nem adtak ki gyors még egy szoftverfrissítést? Remélem ha igazak ezek az infók, akkor a következő szoftnál már odafigyelnek ezekre a hibákra.
-
Lasy
veterán
válasz coreduo #10233 üzenetére
amit a conrad fotózott nem a te készüléked mindenhol reklamálhatsz. és ne add ki a kezedből míg nem fotozza le aki átveszi.
kérj független szakvéleményt. még per által is tuti nyerésed van.
vagy szedjék le minkenki szeme előtt az imei matricát és hasonlítsátok össze. 100% hogy a kettő nem ugyan az.+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz BRIKLY #10243 üzenetére
pontosan.
nézd meg jobban azt a képet amit a conrad adott, és nézd meg azt a nagyot amit linkeltem.
ugyan azt mutatja. tehát annak a karcolásnak az imei matrica alatt kell lennue, ami teljesen ép.
utálom a hazug embereket, és még szerviznek merik nevezni magukat.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
dokee78
félisten
ExPERIA V3-ban lehet tudni milyen érdekességek lesznek?
-
BRIKLY
veterán
-
darvinya
titán
válasz BRIKLY #10247 üzenetére
Annyi látszik mint mondtam.
Megpróbálták felszedni.
Ez látszik.
De itt a hangsúly, hogy megprobálták.
Ezeket a matricákat nem lehet vissza ragasztani, ha felszedték.
Ha felvan szedve akkor az összes saroknál berecésedik.
Ez látszik a jobb alsó és felső sarkon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest