Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Nem kell félni semmi baja,főleg X8 után.
Én apám X8-át nyüstöltem és van viszonyítási alapom.
Ezt láttad? -
Nexu
csendes tag
Nem tudná nekem légyszi valaki megmondani, ha a T-Mobilnál veszem listaáron, hűség és előfizetés nélkül, akkor kártyafüggetlent kapok, eredeti menüvel vagy a T-Mobile ezekbe is belepiszkál?
Köszi
A linken legalsó ajánlatra gondolok:
-
dokee78
félisten
-
beence
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,h a bejövő smseknél a szöveget lehet nagyítani a kijelzőn a jobb olvashatóság miatt?
Köszönöm
-
tomtom22
csendes tag
Sziasztok! Még új vagyok itt.
Olvastam tesztekről, vagy leírásokról, ezeket hol találom?
Köszi. -
RoMix85
aktív tag
Szia!
azthiszem a 497-es hszben irtam le.de a lenyeg annyi hogy a kijelzom villodzik, es nem kepes szep eles kepet adni pl szobaban ,de ha feny fele forditon akkor igen.kozben ami meg feltunt, nalatok van ekezet a billnel?vagy csak en nem talalom? van japan,kinai es nemzetkozi bill, de egyikben sincs ekezet.
egyebkent a telefont fuggetlenul vettem
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
A marketen a Sony Ericsson-nak van egy panorámakép készítő alkalmazása Panorama beta néven. A weben látom, de telepíteni nem engedi, a telefonon meg se találom.
Ki akartam próbálni, elvileg a 2.3.4-es szoftver már tartalmazni fog hasonlót, valaki kipróbálná, hogy tudja-e telepíteni! -
aggleány
addikt
Most szólt a teló, hogy frissítés érkezett, már le is töltöttem Wifin, most telepíti magát.
-
koveradam
tag
Nem tud valaki szilikon tokot hozzá vagy bármilyet! Buliban elejtettem de nem lett baja hála istennek ezért mihamarabb védeni szeretném!
Neten nem találtam csak X10 minire.
Help me -
sheep
addikt
én is használom , és tökéletesen működik
ne a marketen keress rá, mert ott nem látszik, illetve nem kompatibilis
én a neten kerestem rá, letöltöttem az .apk-t és simán működikamúgy nem .377 a verzió?
nálam sincs új verzió, pedig már reménykedtem hogy ki tudom kapcsolni a kamera hangot[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
cnor
csendes tag
válasz aggleány #567 üzenetére
Ez nem mindig van így, például a "Facebook Messenger" alkalmazásnál azt írja, hogy ebben a régióban nem tölthető le. Még akkor sem engedi ha rootolt telefonnak megváltoztatom a lokalizációját (nyelv, baseband, location, stb), de akkor is tudja, hogy magyar hálózatról megy és nem engedi leszedni. De ennek ellenére látszik a Marketben.
Amúgy most barátnőmnek keresek új telefont. Sokat nem akar rááldozni, de kell neki, hogy tudjon emaileket fogadni/küldeni, Facebook, MSN, Skype, stb, ezért a legésszerűbb egy Androidos telefon. Szereti az ilyen picike darabokat.
A sima X10 Minit filléres áron adják, de vajon megéri az Xperia mini azt a felárat amivel többe kerül? Amúgy is maximum 50 ezer körül keres telefont (szolgáltatós vagy független, mindegy), de ha nincs olyan nagyon jelentős előnye az újabb modellnek a régihez képest akkor talán maradna annál. Elvégre neki sincs otthon pénzverdéje.
Amit ma megtehetsz, halaszd holnapra! - Garfield
-
Bukk900
őstag
Kössz, majd rákeresek, build tenyleg 377-es.
Én ilyen bőrtokot vettem hozzá, álló, noname, tökéletesen passzol bele.
-
aggleány
addikt
Buildszám ugyanaz lett így, mint a Tiéd. Ezek szerint én voltam lemaradva.
koveradam
Ebay-en van hozzá szilikontok.
cnor
Sorry, régebben még úgy volt, ahogy írtam. Bár már akkor is meg lehetett csinálni azt, hogy a telóról Marketen nem látott dolog apk-ját feltelepítettem, és simán futott a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
McCann
tag
Hali!
Ha sokat lóg közösségi oldalakon a kedvesed és ezt telefonnal intézi, akkor lehet, hogy valami fiziikai billentyűzetes kütyü jobb lenne neki (pl Mini Pro), nem?
sheep: nekem van kamerahang kikapcs, a verzióm 4.0.A.2.368, ha ez segít valamit
Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
dokee78
félisten
Nekem is volt hang mind2 build verzióval.
Viszont érdekes,hogy 7 óra töltés után kiírja,hogy 100%,viszont azt nem,hogy akku feltöltve. -
sheep
addikt
ez a könyvtár egyébként nem csak rootolt telefonon látszik? nálam nincs ilyen könyvtár...
ha rootoltad a készüléket, leírnád priviben hogy kell csinálni? akkor ki lehetne venni a hangot, de ahogy olvasom a neten elég nehéz rootolni a 2.3.3-atáhh bocs, már megint nem figyeltem és két hsz-t írtam
[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Hurkafej
aktív tag
Valaki fog rendelni a jövőbe ebay-ről az olalon látható szilikon tokok közül, vagy valami fóliát a mobilhoz? Mert ha igen akkor légyszi szóljon
-
aggleány
addikt
Abba a boltba, amit én javasoltam itt többeknek, megérkezett a független Xperia Mini gyári garanciával. Jelenleg 56.000,- pénzecskéért már elvihető.
-
tzt
csendes tag
Én is csatlakoztam a mini tulajdonosokhoz. Nagyon kis pöpec mobil, első androidos telóm, úgyhogy szinte teljesen meg vagyok vele elégedve, szinte... Sokkal boldogabb lennék, ha azt a fránya automatikus fényerősség szabályozást ki lehetne kapcsolni, mert elég idegesítő néha. Ha nem kap egyenletes fényt, és mozgatom a mobilt, állandóan szenved, hogy hogyan lőjje be a fényerőt. Meg ha írok, és közben véletlenül az érzékelő fölé kerül a kezem. Pedig hát imádom a kicsikét
-
sheep
addikt
nos megkérdeztem a se supportot a kamera zárhang kikapcsolhatóságról, és azt válaszolták, hogy valszeg a készülék nem a magyar piacra készült
idézet a levelükből:"Egy adott telefonnál az elérhető funkciók, attól is függhetnek, hogy az adott készülék mely piacra volt szánva (illetve szolgáltatófüggő is). Tehát egy magyarországi piacra szánt Xperia™ Mini és egy Hong Kong-i piacra szánt Xperia™ Mini funkciói közt lehetnek eltérések annak ellenére, hogy a szoftververzió azonos a telefonon.
Eredeti (magyarországi piacra szánt) Sony Ericsson termékeket mindhárom szolgáltatnál (T-mobile, Telenor, Vodafone) illetve a MediaMarkt, a Saturn és az ElectroWorld üzleteiben lehet vásárolni.
Amennyiben Ön nem az említett forgalmazók valamelyikénél vette készüléket, úgy előfordulhat, hogy a telefon nem a magyar piacra szánt készülék. A forgalmazónál lehet érdeklődni, hogy az általuk eladott telefon mely ország piacára lett szánva.Szóval az én telefonom nem magyar piacos, ezért nem lehet kikapcsolni a hangot
szomorú vagyok9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
democles
csendes tag
Hello,
lassan 2 hete működik a topic, bár van akinek már régebb óta megvan a kis mini..van olyan,aki megbánta,h megvette? Vagy inkább úgy kérdezem,h van olyan, aki csalódott az elvárásaihoz képest? Már megvettem volna én is, de még nem járt le a hűségidőm a telenornál, még egy hónap + a számhordozás
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest