- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Üdv.
Az itt található Flashtoolt letöltöttem, de kicsomagolásnál hiányol egy fájl. ICS-et szeretnék vele flashelni(az ahhoz valót töltöttem le). -
dokee78
félisten
Tessék benne van egy független .42-es és az .587-es ROM.
S1 tools Restore ugye,mert ha igen akkor most meglett.
-
dokee78
félisten
Korábban olvastam itt,hogy dolgoznak azon,
hogy zárt BL-re fel lehessen rakni nyitottra készített ROM-okat.Hol járnak lesz valami a dologból?
-
-
dokee78
félisten
válasz Keeperv85 #18064 üzenetére
Ez egy hosszú történet.
Januárban rendszeresen a szervízbe hordtam (kb 5-6-szor) újraindulás miatt.
Nagy nehezen megcsinálta a T-mobile-al szerződött Cordon Electronics,
igaz függetlenítés árán.Miután kész lett,nyitottam Bootloadert és ezzel együtt visszatért az újraindulás.
Sok idegeskedés után itt valaki felvetette,hogy zárjam vissza a BL-t és meg is javult tőle.
Most azért nyitottam újra,mert szerettem volna kipróbálni a CM 9-et
és bennem volt a remény,hogy hátha nem fog újraindulgatni.Nos újraindulás nincs,de van helyette kikapcsolás,ezért visszazártam.
-
dokee78
félisten
Gari amúgy is lejárt már,viszont zárt BL mellett semmi baja.
Már mindegy,mert visszazártam.
Mellesleg korábban is vagy 2-3 kernelt próbáltam és minddel restartolt.Amíg nem oldják meg a nyitott BL-re tervezett ROM-ok zárt BL-re való telepítését addig jó lesz az ExPERIA V2-ezen legalább nem akad a HD-ben rögzített videó.
[ Szerkesztve ]
-
schulzz
tag
Csáó.
Lehetne egy kérdésem? Mindenhol azt hallom, hogy erre a tipusra már kij9ött az ICS, de a T-s telókra is? mert a bnőm telója még nem jelzett és ha én akarom frissiteni akkor azt irja ki , h a legfrissebb szoft al rendelkezem.
Köszi a segítségeteket -
aero.
veterán
Van egy erre vonatkozó cikk mobilarénán, ami bemutatja az androidok fejlődéstörténetét, ott le van írva minden.
Csak akkor lesz lassabb, ha már belakott GB-re frissítenek.
Ha nem frissítesz, hanem tiszta ICS-t raksz fel, akkor minden rendben van vele. (első indítás után lassú lesz, újraindítás után minden ok)[ Szerkesztve ]
-
norberthun
csendes tag
Feltettem az ICS 4.1.B.0.587 et és az lenne a gondom , hogy automatikusan meg akarja keresni a net/mms beállításokat , de ez nem sikerül neki. Manuálisan hogyan tudom ezt beállítani? (T-mobilos vagyok)
-
FET-MEN
veterán
válasz norberthun #18083 üzenetére
Itt vannak az apn-ek
Beállítások/wifi vagy mi, azon belül több-> apn-ek, opciók gomb-> új apn valahogy így
Iphone 7
-
harry3
őstag
Szóval T-mobile-ra még nem jelent meg az ICS 4.1.B.0.587? Nekem felajánlotta a SEPC, akkor a telefonom független?
Szerk.: Ma kaptam meg a telefont, és T-mobilosnak írta az eladó, de tudom frissíteni. Sajnos más kártyával nem tudom kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
-
dokee78
félisten
válasz LSL1337 #18090 üzenetére
Keresd a Live with Walkman topikban dekrert lehet tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz LSL1337 #18090 üzenetére
Valahol a beállításokba, kell hogy legyen %akku, hasonló kör alakú.. De ha kicseréled avval SystemUi-val amit linkeltél, lehet hogy zavart okoz az erőben. Előtte mindenképp csinálj egy rendszer mentést (CWM recovery backup)
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Sajna a minim hátlapjának már mind a négy sarka kopásnak indult, pedig ez a kellemes tapintású anyag tartósabbnak ígérkezett. No mindegy. A neten már nézelődtem, de 1500-1700 körül, valamint 3500 körül is láttam gyárinak titulált hátlapokat. Lehetséges, hogy az olcsóbb is valóban gyári?
Illetve akinek kék van... érdemesebb a fényes kék hátlapot választani vagy a fekete jobban állja a sarat?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest