- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
dokee78
félisten
Amióta ICS van fenn állandóan elfelejti a telom az alapértelmezett appokat.
Más nem tapasztalt ilyet? -
-
kecz
aktív tag
A stock 587 nagyon belassult nekem az utóbbi 1 hónapban. Előfordult 1-2-3 másodperces reakcióidő, ha lenyomtam valamit. Most szeretnék belakni lehetőleg végleg egy rendszert, mit javasoltok?
-
Keeperv85
nagyúr
Valamelyik kernel mágus el tudja nekem mondani miért a korábbi ICS kernelt lehet csak rootolni? Melyik folyamatot blokkolja le az újabb?
-
kecz
aktív tag
Ezen leírás szerint nem sikerült rootolnom a telefont.
Feltettem a ray nevű kernelt, amit linkeltek, (.562) és nem indul újra a telefonom, hanem csak fekete képernyő mellett enyhe háttérvilágítással megáll a bootnál. Ezen nem is lepődtem meg, mert írták, hogy esélyes, hogy ez fog történni. Node azt javasolják, hogy ennek ellenére rootoljam a letöltött dommlord kit-tel a telefont, de hát nem igazán akarja észlelni a boot-fagyott telefont a doomlord.
Ötlet? -
Keeperv85
nagyúr
válasz darvinya #18923 üzenetére
Mindjárt gondoltam...
Melyik részén?
Ramdisk vagy a core "bugos"? Azért érdekel, mert át kellene úgy állítanom egy kernel forrást a közeljövőben, hogy root képes legyen, de fogalmam nincs melyik paramétert kell hozzá cserélni. (Jó, persze: default.prop-ig én is tudom....)
[ Módosította: stevve ]
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #18924 üzenetére
Azt pontosan nem tudom, csak a viselkedésmódból.
Mivel mind két kernel típust próbáltam root-olni ugyanavval a root-oloval.
Eredménye minden ugyanúgy megy 3x újraindítás, .431+ kernel-nél a feírás ellenőrzése hiúsul meg.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
trassher
addikt
Érdekes lassulást vettem észre tegnap óta a minin. Feloldásnál ha megnyomom bármely gombot akkor világít egyből a 3 gomb de a képernyő késéssel kapcsol be és szaggat a kép kb 2-3 másodpercig. Már maga a holo locker is szakadozva oldja fel a képernyőt, utána pedig a lapozás vagy bármely művelet is akad kb 2-3-4 másodpercig. Szerintetek mi okozhatja ezt?
Redmi Note 7
-
parts
tag
Ezek tetszenek nagyon Kamarush MiniCMSandwich Lite-jában, ezért gondolkodtam annyit a cserén. Van valami lehetőség ezeknek a Real ICS r6-ba való integrálására?
Xiaomi 13T Pro
-
-
FET-MEN
veterán
Bónuszhátlapok csak a független verziókhoz tartoztak?
Szép estét
Iphone 7
-
parts
tag
válasz dokee78 #18930 üzenetére
Na sikerült úgy, ahogy a MiniCMSandwich Lite-ban van a tárcsázó, a névjegyek, a számológép és az üzenetek app. Amit viszont nem tudtam megoldani, az az, hogy a névjegyek és az üzenetek fehér hátterűek, de a romhoz valaki készített fekete/kék kivitelben modot. Ezeket akkor CWM-ből felraktam de most nem tudom felrakni ezeket, se CWM.ből, sem system/app-ba másolva a megfelelő jogokkal. A számológépet úgy sikerült megoldani, hogy el kellett távolítanom a SemcCalculatort és akkor a holosat indítja, de ez emitt nem működött. Van erre megoldás? itt vannak a szóban forgó fájlok.
Xiaomi 13T Pro
-
kecz
aktív tag
Valami nem okés nálam. A doomlord féle rootoló nem akar rootolni már .42-vel sem.
adb server is out of date. killing...
*daemon started successfully* -
kecz
aktív tag
válasz bala6120 #18941 üzenetére
Hát hogyne kapcsoltam volna már be. Ezért nem értem, hogy mi a probléme. Mellesleg tegnap előtt még tudtam rootolni a telefont, de azt barátnőm laptopján. Az itthoni gépemen most nem jött össze egyszer sem. Nem kizárt, hogy a gép a ludas. A Flashtoolom új, onnan, a drivers mappából telepítettem a drivereket. A doomlord féle rootoló cucc is a legújabb. Pcc és SUS is fent van.
-
eastsider
nagyúr
CM9-et ajánljátok (nyitott BL), smultronic helyett érdemes felrakni?
gyorsabb? üzemidő?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest