- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcy7
tag
Szerintem nem full sötétben jön ki hanem ahogy a videón is volt pl diszkó vagy éjszaka az utcán ahol tud a környezetből több fényt össze szedni, plusz ha jól vettem ki inkább videónál van nagyobb jelentősége.
Fényképnél nem hiszek a csodákban én sem, a K810i-t úgy sem tudja egyik sem űberelni full sötétben...Múltkori céges bulin csak az ablakon bevilágított kültéri fények voltak és ott fotózott mindenki, szifon4, wave, k810i, galaxy s, és hát nem kell mondani melyik képek voltak a legjobbak.
A lényeg számomra, hogy ha kijön a Neo és jó áron lesz akkor nem kell 3 telót tartanom csak 1-et max 2-t.
Mivel k810-et fényképezés terén max a C901 tudja felül múlni, a videózásnál ezek már ugyan azt vagy többet tudnak mint az LG Arenam, és mivel android és gyors ezért a Blade-et is kiváltja, így max a k810 marad meg mellette. -
Inarus
addikt
A közösségi oldalakkal kapcsolatos tapasztalatokat az adott ember által ismert közösség nagyban meghatározza...
Amúgy köszönjük a trollkodó "büfögést" a témához. Tudod, van aki erre gerjed, van aki pedig a bullshit marketing más ágazataira...(#198) Swami: "A felsőkategóriás telókat igazából nem azok használják, akik az ilyen barom oldalakon lógnak naphosszat."
- Nyilván alapos szociológiai ismereteid és tanulmányaid vezettek ehhez a borzasztóan megalapozott kijelentéshez.[ Szerkesztve ]
-
hadan
tag
Csak azt nem értem miért kell a 3D. A moziban is csökkentett 3D-s efektek vannak, hogyki ne essen a szemed. Ugyanis a 3D mivel 2D-ből állítják elő olyan megterhelő a szemnek, hogy előadás végén már nem szívesen ülnél bent.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB | Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE
-
Nordic
Közösségépítő
Most láttam egy tesztvideót, amiben megmutatták milyen szürkében a telefon[link]. Nekem nagyon bejön. Jobban tetszik, mint a fekete.
-
hurrikan
addikt
Xperia ARC ( Neo, Play) kártyafüggetlen Német árak:
Arc fekete: 499euró = 135-140ezer forint (árfolyamtól függően)
Arc szürke: 435euró = 115-120ezer forint (árfolyamtól függően)
Neo blue: 338 euró = 92-97 ezer forint (árfolyamtól függően)
Neo Red: 339euró = 92-97ezer forint (árfolyamtól függően)
Neo Silver: 342euró = 93-98ezer forint (árfolyamtól függően)
Play Black: 504euró= 137-143ezer forint (árfolyamtól függően)
Play White: 487euró= 132-137ezer forint (árfolyamtól függően)
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Gergő24
csendes tag
a német árakra nem kell áfát fizetni már amúgy tudja valaki, hogy mikor lesznek kaphatóak itthon????????????????????????????
-
hurrikan
addikt
Tudtommal ezek AFA-s árak.
Csak a postaköltség jön rá. Magyarhonra ezeket kb 5ezerért küldik le. Szálítási idő 1hét.Gergő24
Április közepétől ha minden igaz.
Nem tudom a Japán események menyire késleltetik vagy késleltetik e.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
HARDVERAPRÓD
Köszönöm a tesztet nem lesz ez rossz cucc csak legyen baráti az ára.Igaz a tapiért nem rajongok túlzottan de lassan más teló nem is lesz a piacon.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
LEFTHORSE1
őstag
Na jó eddig hülyeségket kérdeztem.. itt egy értelmesebb, a képnézegetőben illetve a kamerában ki lehet kapcsolni a giroszkópot? Vagyis hogy ne forgassa el a képet magától. Engem rengeteget bosszant ez az X10 minin!
Cseberből vederbe
-
hadan
tag
Várom már, hogy mikor rakja ki a T-Mobile a hamarosan kaphtó készülékekhez a Arc-ot
Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB | Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz LEFTHORSE1 #212 üzenetére
Az automatiks képernyőforgatás kikapcsolható, de ez az egész rendszerre vonatkozik.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
VIC20
őstag
"Elképesztően vékony..."
Na, nálam itt esett ki.
-
hurrikan
addikt
-
itsmeyeah
tag
Szép és jó de elég drága :/
beats by dr Dre füles kapható nálam
-
Swami
senior tag
Koszonom, hogy nagyra ertekeled eleslatasomat. Azert ha nem is olyan sarkosan, de azert van igazsag abban amit irtam. Legalabbis abban a kozegben , ha ugy tetszik kozossegben, ahonnan a mintat vettem. /barati tarsasag:30-as, 40-es ertelmisegiek, sikeres kozepvallalkozok/.
[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
csongi
veterán
Szép kis telefon!
Persze lehet ezzel spórolni úgy, hogy a netkapcsolatot kiiktatjuk, az élő háttérképet fixre állítjuk, a fényerőt lentebb csavarjuk, a GPS, a wifi és a Bluetooth kikapcsolva marad, csak akkor felmerül a kérdés, hogy mi a bánatnak vettünk egyáltalán okostelefont.
Ezt nem igazán értem. Minek is kell menni ezeknek egész nap ha nincs használva -
kispicc
csendes tag
Fúú most ezt a tesztet olvasva nagyon elgondolkoztam... hamarosan szeretném lecserélni a mostani telefonomat.
Ennek nagyon tetszik a formája, kijelzője meg úgy az egész nagyon egyben van (szerintem), de ott a 2x is ami erősebb, de kevésbé ilyen szép... nem hiszem, hogy nagyon tudok majd dönteni.
Szerintem olyasmi lesz a megoldás, hogy majd fogom a kettő készüléket a kezemben egyszerre és amelyik jobban lehúzza a kosár feleamúgy szerintetek melyik lenne a jobb vétel leszámítva a 2 magot?
-
Gergő24
csendes tag
Senki nem tudja, hogy mikortól lehet kpani őket a boltban ???
-
mrlujoak
veterán
Egy "icipicivel" bővebb Xperia Arc teszt - kibővített fotó és videó elemzéssel.
Érdemes elolvasni, sokkal több információtartalommal bír...
(ha már linkelte valaki, akkor sorry...)Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
BloodRay
veterán
Teljesen egyetértek, ez egy rettentő elfogult valami. És persze a gyakorlatban elfelejtették tesztelni ők is a kamera "fantasztikus fényérzékenységét". A kijelző összehasonlításos videóban(nem az övék), pedig nem estem hanyatt az Arc-tól az iPhone kijelzője mellett.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
mrlujoak
veterán
Mindkettőtöknek üzenem: Ha nem tetszik nem kell elolvasni!
Egyébként meg egy szóval nem írtam, hogy nem elfogult. Részletes? Igen!
Írtam, hogy minden részlet saját? Nem. Betekintést nyújt a részletekbe? Igen.
Akkor ne puffogjatok.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Igazad van, hülye voltam.
Futok is a moderátori szobába - hm, látom Te ott már ismerős vagy a sok "panaszoddal" - és a javítási kérelmembe ez lesz:
SE-t nem kedvelőknek TILOS a linkelt cikk elolvasása!
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Xperia Arc docomo kicsomagoló videó.
Sasoljátok, mit kapnak a japánok. Tartozékok alapján ugyan azt, így a Sony Ericsson figyelt ránk is...
(akik nem szeretik a SE-t ne nézzék meg-én szóltam... )
Előrébb volt kérdés, hogy mit jelenít meg az Arc (és az új többi Xperia) a HDMI csatin keresztül.
Itt egy újabb, friss videó, amin bemutatásra kerül, mi, hogyan működik a tv-n nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Nel
csendes tag
Nagyon szép telefon,remélem hamarosan kapható lesz már!
-
Gergő24
csendes tag
a SE honlapján már ma reggel átírták a ,,hamarosan kapható" szöveget arra, hogy ,,új" tehát a napokban már kapható lesz
-
bwoay
nagyúr
válasz mrlujoak #227 üzenetére
hát azért... amikor a részletesség ilyen erős elfogultsággal párosul (amit szerintem nemigen lehet amúgy számonkérni rajtuk, ez nekik egyfajta védjegy), akkor az pont csak a hitelességet kérdőjelezi meg. gonosz dolog ennyi idő elteltével visszautalni a hírhedt X1 tesztjükre, de ezt a mostanit olvasva akaratlanul is beugrott.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
mrlujoak
veterán
Nézd, a fotó és videóteszt, és a pontos ismertetés bizony szép munka.
Egyetlen szóval sem írtam, hogy etalon teszt, és nem elfogulatlan, ezt csak ti misztifikáljátok túl.
Most akkor mondjam azt, hogy pl. a Neo teszt meg hiányos? Mert ha jól láttam, sehol nincs megemlítve, hogy a Neo bizony a Sony Ericsson GreenHeart csoportját erősíti.
Az általad vázolt gondolatmenetet alapul véve, akkor a MobiArena meg azzal vádolható, hogy infókat tart vissza, és ezáltal a Sony Ericsson munkáját alacsonyítja le?!
Szerintem nem. A SEriás cikk részletes, aki olvasni akarja elolvassa.
Akinek nem tetszik a SE, az úgyis ontja a fikát.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Erősen ironizált mondatot olvashattál...
...egyébként mit vársz egy rajongói oldaltól? Fikázzák le?
Ha jól emlékszem Aspen nem tetszett nekik sem. De ugye ez már nem szempont...Mindemellett egy részletes, összemérhető - fénykép és videó - tesztet merészeltem linkelni - én balga - egy Sony Ericssonnal foglalkozó oldalról egy Sony Ericsson topikba, egy Sony Ericssonról...
Egy szóval nem foglaltam állást, de az oltás egyből indult.
Ó, uram bocsá, hogy ilyen vétket merészeltem elkövetni...
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz mrlujoak #240 üzenetére
Akkor jó. Megnyugodtam.
Imádatunk tárgyával lehet objektíven is foglalkozni. A végletes kifejezéseket nem enyhíti az, hogy egy mindenki által abszolút lehúzott készülék nekik sem tetszik. Az X1 teszt "gyönyörűségeit" amúgy is nehéz lenne enyhíteni ennyi év után is.
[ Szerkesztve ]
-
-
CoolBoy323
nagyúr
nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik a dizájn
kíváncsi leszek az árára majd, szerintem nagyon túl lesz árazva, aztán kiköt az ár az X10 szintjén
kár, h nem olyan erős a HW mint a külső
[ Szerkesztve ]
-
KeFe
tag
válasz CoolBoy323 #244 üzenetére
A design tényleg tízpontos. Najó inkább 9, az idióta helyre tett headset és microusb csatlakozók miatt. És ezen az L alakú csatlakozófej sem sokat segít. A Moto Atrixnál legalább van funkcionalitása az elhelyezésének, itt meg csak a design oltárán lett feláldozva a normális elrendezés.
-
mrlujoak
veterán
válasz CoolBoy323 #248 üzenetére
Nem, csak unalmas, hogy mindig fikahadjárat indul, bármi teszt, tény, kép jön ki. Inkább ráhagyom... (szarkazmus smile nincs sajna a smile tárban...)
Egyébként meg: Hivatalosan is hekkelhetők a Sony Ericssonok
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...