Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomcy7

tag

Hát ez a teszt elég unalmas volt.
    Én mondjuk azt baromira sajnálom, hogy az Exmor R funkciót meg sem említették a tesztben pedig talán a kijelző mellett ez lett volna a 2. legfontosabb újítás...

És ezzel az új funkcióval viszont simán a konkurencia elött jár, és szerintem nagyon sokan vannak akiknek ez sokkal többet számít mint a szaros tripper meg fosbúk és a többi közösségi gyökéroldal, meg pl engem baromira nem érdekel, hogy melyik ismerősöm mikor böfög valamit a netre, és szerintem az emberek nagy többsége így van vele, persze mostani fiatal korosztály jellemzően 16év alattiakat már megfertőzte, de ők úgy sem vesznek ilyen telót max ha apu dellás nagyon.

Plusz ha valaki jobban megnézi a mostani okostelefonokat, akkor rájön, hogy a kamerán és videófunkción kívül semmiben nem különböznek(persze nagyobb proci ilyenek igen, de ezt a mindennapokban nem használod ki).

Pl nagyon leegyszerűsítve egy ZTE Blade is szinte ugyan ezeket tudja 20k-ért csak a kamerája rossz.

Amúgy én is a Neo-t várom nagyon, mert megkapja ezt a kijelzőt meg kamerát meg mindent.

• Tomcy7

tag

válasz Bog #199 üzenetére

Szerintem nem full sötétben jön ki hanem ahogy a videón is volt pl diszkó vagy éjszaka az utcán ahol tud a környezetből több fényt össze szedni, plusz ha jól vettem ki inkább videónál van nagyobb jelentősége.
    Fényképnél nem hiszek a csodákban én sem, a K810i-t úgy sem tudja egyik sem űberelni full sötétben...

Múltkori céges bulin csak az ablakon bevilágított kültéri fények voltak és ott fotózott mindenki, szifon4, wave, k810i, galaxy s, és hát nem kell mondani melyik képek voltak a legjobbak. :)

A lényeg számomra, hogy ha kijön a Neo és jó áron lesz akkor nem kell 3 telót tartanom csak 1-et max 2-t. :)
    Mivel k810-et fényképezés terén max a C901 tudja felül múlni, a videózásnál ezek már ugyan azt vagy többet tudnak mint az LG Arenam, és mivel android és gyors ezért a Blade-et is kiváltja, így max a k810 marad meg mellette. :)

Új hozzászólás Aktív témák