Új hozzászólás Aktív témák
-
KeFe
tag
válasz CoolBoy323 #244 üzenetére
A design tényleg tízpontos. Najó inkább 9, az idióta helyre tett headset és microusb csatlakozók miatt. És ezen az L alakú csatlakozófej sem sokat segít. A Moto Atrixnál legalább van funkcionalitása az elhelyezésének, itt meg csak a design oltárán lett feláldozva a normális elrendezés.
-
mrlujoak
veterán
válasz CoolBoy323 #248 üzenetére
Nem, csak unalmas, hogy mindig fikahadjárat indul, bármi teszt, tény, kép jön ki. Inkább ráhagyom... (szarkazmus smile nincs sajna a smile tárban...)
Egyébként meg: Hivatalosan is hekkelhetők a Sony Ericssonok
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz CoolBoy323 #250 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél. (nem neked címeztem azt a hsz-t ) Az ég világon semmi bajom veled, ott a tapsoló smile a mondandóm elején...
Más:
Az Xperia Neo tesztből idézek:
"Ha leszedjük a plasztikot, akkor itt a 2nd mic felirat fogad minket, azaz egy mikrofonról van szó, amely videófelvételek készítése esetén próbálja a sztereó hangfelvételt elősegíteni."
Ez a másodlagos mikrofon az Arc esetében is megtalálható:
A kép forrása: Technet.hu[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz CoolBoy323 #253 üzenetére
Csak utánad írtam hsz-t, de nem neked . Kivéve, ha az a nick is a tiéd - amit nagyon remélem, hogy nem, mert a duplareg szigorúan tiltott a PH családban...
Természetesen semmi gond, én is néztem már félre dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest