- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolanda
tag
Először is sziasztok, friss x20i tulaj vagyok. Nemrég láttam meg a készüléket egy media marktban, és akkor szerettem bele, Hálistennek sikerült is vennem egyet magamnak magentáéknál. Ipod touchom volt eddig, és nem gondoltam volna hogy az új ájfónon kívül valami is helyettesítheti, de asszem ez 3 nap használat alatt megcáfolódott. Ez a kis cucc nagyon jó, az elmúlt 10 év alatt elfogyasztottam jópár telefont, a létező összes mobil platformot kipróbáltam, és 1 éve egy ipod touchra bíztam a dolgokat, és egy telefonnal pedig telefonáltam / smseztem. Eddig le vagyok nyűgözve, pedig a touch óta azthittem ez már a kánaán-
Nekem is MiniPro-m van, és a JIT dolog engem is érdekelt, mikor először a munkahelyemen megpróbáltam seria.hu x10mini fórumban leírtak szerint megcsinálni, nem reagált, és a program is kilépett.
Itthon a laptopomon w7 alól második próbálkozásra tökéletesen lefutott, és az eredmények is drasztikusan javultak, mint mindenkinél.
Más dolog, hogy nekem ez nem tűnt még eddig igazán fel, eléggé gördülékenyen viselkedik a masina de azért nem IOS bár az idő 80-90% ban szinte ugyanolyan reszponzívak a kinetikus görgetőrutinok.Eddig nagyon jól megvagyok a telóval, és nagyon tetszik viszont így 3 nap alatt a következőket nem tudtam még megoldani (gyári 2.1, JIT , és amikor szükséges volt természetesen rootként voltam a rendszerben)
- CallmeterNG ben nem Ft a pénznem ($), akárhogy is küszködök (beállításoknál magyar van, és morelocale2 vel is próbáltam de semmi reakció eddig
*ettől eltekintve sikerült beállítanom hálózaton belül / kívüli hívások elkülönítésére, és megfelelő számlázására úgyhogy nagyon pöpec- android adree - letöltöttem egy változatot, de indításnál azt a hibát írja hogy túl öreg.
Valakinek valami tapasztalat, esetleg egy működő telepítő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...