- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Valamelyik nap furcsa dolgot produkált a telefonom. Feldobta a szoftverfrissítéssel kapcsolatos információt, mondván új szoftvert talált.
Én úgy emlékeztem,hogy a SE nem tervezte Xperia X10 mini pro-ra a 2.1-es android utáni frissítést. Fel is néztem internetre,hogy mi a helyzet, és ott meglepődve tapasztaltam,hogy egyes fórumokon, hírekben állítják, külföldön már elérhető egy frissebb szoftver a telefonhoz, és állítólag hamarosan nálunk is elérhető lesz a 2.3-as szoftver.Valaki tudna esetleg erről pontosabb információval szolgálni? Lehet még reménykedni, vagy teljesen felejtős a dolog? Februárig még garanciális a telefonom, ezért a rootoláson kívül komolyabb dolgot, ROM cserét nem akartam csinálni, de nagyon szeretném újabbra cserélni a szoftvert, mert ez a mostani nekem nagyon instabilnak tűnik, rengetegszer fagy, és iszonyúan lassú, bár lehet,hogy velem van gond.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.: Zsombor
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs