- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kisatti29 #67 üzenetére
Mi az, hogy nem érdemes összehasonlítani?
Hangminőségben szinte biztos, hogy megeszi reggelire ezt a készüléket, pedig SE Walkman mobil mind a kettő... Tehát, akkor miért is nem?
A kiegészítők másodlagos dolgok.. Lényegében, ha fáj, hanem, ez nem Walkman mobil, mert semmivel sem kapsz többet a pénzedért, egy Walkman logot kivéve...
De ha mégis, akkor azt megmondhatnád Nekem, hogy ez miért Walkman készülék. Mi az, amitől ez az lenne..
Jobb hangzás? Könyörgöm, írták mások is.. Összes Walkman szériánál szériatartozék volt az agybadugós füles, aminek a hangjával sem volt semmi gond.. Miért kellett ezt leváltani?
A régieknél sosem volt gond a hanggal, soha.. Itt mivel kezdődik a hangminőségről szóló vélemény a tesztben? Lényegében siralmas... Annak idején nem brand-ra használták a Walkman márkanevet, hanem tényleg eltértek a walkman telók a többitől, mondhatni tényleg zenemobilok voltak. Mint szoftveresen, mint kiegészítők terén. Ez itt hol mutatkozik meg? Sehol.Tehát, ha majd az okos programozók leveszik a Walkman szoftvert, felrakják a Mini-re, vagy bármelyik Android-os SE telóra, akkor lesz egy ugyan ilyen telód, félárban..
(#68) sheep: Én erről pampogok, ha nem Walkman néven adták volna el, letojnám.. De ez lényegében azért kerül ennyibe, mert Walkman, közben rohadtul nem az, hanem egy új köntösbe bújtatott Xperia Mini, semmi több.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kisatti29 #58 üzenetére
Akkor megmerem azt kockáztatni, hogyha megvennéd a poweramp-ot arra, közel ugyan ott lennél a két készülékkel. .)
Nekem nem a kiegészítőkkel van bajom, hanem azzal, hogy ez rohadtul nem walkman mobil... Nézz meg egy régebbi walkman mobilt, hangminőségre, plusz azt, hogy miért is walkman mobil az..
Veszel 60k-ért egy walkman mobilt, és még vegyél hozzá egy fülest is, hogy jó legyen? Hehe, azért ez is vicces.
(#59) sheep: És Én hol mondtam? Független árakról beszéltünk eddig is. De amúgy, annyit sem ér...
Kapsz egy xperia minit, új köntösben, 42k-ért, amire még költhetsz, hogy tényleg walkman legyen, ezaz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kisatti29 #49 üzenetére
Hát, nem tom.. Én egy Walkman-t azért vennék, mert Walkman... Elvárnám azt a hangzást, minőséget, amit a régi Walkam készülékek adtak. Erre mi is van? Nagy büdös semmi... Lényegében a logo-n kívül semmi nem köti a zenéhez.
Itt most olyasmi van, mintha vennél egy 3D-s tv-t, de közben nem is tudna 3D-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest