- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz silentkiller #295 üzenetére
Akkor hogy a dolog tiszta legyen.
A telefonon körben található ezüst színű csíkok fémek ezért az egész készülék fém körben.
A szétcsúsztatható teteje is.
Műanyag csak az előlapban és a gombokban van.
A hátlap is fém.Renault power
-
tween
őstag
Nem tudom innen ki jár az Esato fele,de ott a C902-es topikban valami írtózat jó fotókat linkelgetnek!A színek is gyönyörűek,ajánlom meglesésre aki "teheti"!
-
mrlujoak
veterán
Sajnos a magyar sajtó akkora negatív reklámot adott eme modellnek egy béta - nem sorozatgyártásra szánt kamerával ellátott - tesztkészülék segítségével, hogy kutyába sem veszik mint 5 megapixeles, vékony mobiltelefon.
Akik akkor nagy dírrel durral leírták a C902-t, mára olyan nagyhangú SE ellenzők lettek, hogy lehetetlen őket túlkiabálni, és sajnos nekik csak a rossz készülékkel készített rossz képek a mérvadók...
Azért örülök, hogy te is jársz az Esato felé...mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Igen, tudom, szerinted is vacak, kacat a telefon, és a többi SE.
Kérlek, látogass el C902-vel készített képek topikjába, és nézegesd azokat a képeket is meg!
Az itteni 5 megapixeles tesztben a K850i-vel sem bírtak jó képet lőni sötétben, nem mellesleg a nagyon dícsért N82 is elég nagy szórást mutatott.Tudod egy márkát lehet akkor is szeretni, kedvelni, ha nem az mindeki kedvence, nem az a leg nagyobb eladásokat produkáló gyártó!
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Mamuska
őstag
válasz mrlujoak #307 üzenetére
Ennyire nem veszed észre ,hogy mennyire le vannak maradva a konkurenciához képest , akinek van egy kis csöppnyi esze az a többet nyújtó telefont veszi meg magának. Ha megfelelő tudású telefonjaik lennének, akkor persze azt vennék és leszarnám az eladásokat de nincs érted. Persze azt is megtudtam a mobilportált olvasva ,hogy milyen jó a gyenge proci, mert tovább bírja, csak mire megnyitna valamit addigra földhözvágnám az új g széria összes modelljét.
-
copin
őstag
Itt csak dumálnak, vagy képesek linkelni is? Feel the flame!
Véleményem szerint, K770 update a fátyol miatt. A napos időben készült képek viszont szépek.
-
mrlujoak
veterán
Én nem veszek okostelefont, mert nem használom ki. A hagyományos mobiltelefonok pedig nem lassúak!
Örülök, hogy eszetlennek tartasz - "akinek van egy kis csöppnyi esze az a többet nyújtó telefont veszi meg magának" - és kritizálod a vásárlási szokásaim, de nekem mások az elvárásaim. Nem az az elsődleges, hogy mindenben a leg csilli villibb, leg jobb, legdrágább legyen. Én többre tartom a használható, nem nyekergő prémium mobilokat, amik nem naponta kérnek enni.Ha utána olvasnál kb a 10 éves mobiltörténelemnek, mindegyik gyártó életében vannak, és lesznek is olyan korszakok, amikor kevésbé innovatívak, és csappan a hasznuk.
Érdekes, hogy nagyon hangzatos szavakkal illetitek, milyen rossz is most a SE eladása, mennyire nem fejlesztenek. Aztán mikor a nagy fejlesztő - LG - lemásolja a W350-es SE-nt, az mennyire jól van. Ekkor senki nem nézi azt a gyártót, aki megvalósította a telefont, de az LG, nagyon nagyot fejlesztett.
Igen, az LG most nagyon eltalálta a csicsa trendet, tegye csak, azért van a verseny.Képzeld, nem engeditek nem észrevenni, hogy elkényelmesedtek a SE fejlesztői, aminek meg is van a következménye - gondolok itt a Sony - SE elégedetlenségre.
Erre mindössze 8 hónap alatt sor került, ami a Motorolához képest extra gyors reakció volt.
Hogy miért 8 hónap? Mert az idei esztendő első hónapjában kiadott eladási és nyereségindexek még nagyon fényesek voltak.Tudod az mutatja egy ember erényét, ha bajban is kitart az elvei mellet, ezzel együtt kitart a kedvenc autó, mobil (...) márkája mellett. Érdemes megnézned a Buliszerviz című filmet, elhangzink benne többször is egy mondat, ami bizony lényeges.
Legközelebb a mondandód tedd off-ba, mert nem vág témába a legutóbbi hozzászólásod sem!
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Tényleg, segíts nekem!
Mikor fogom fel? Ha most azonnal rohanok Nokiát, Samsungot, meg LG-t venni, és minden SE-nt nekiállok fikázni?
Ekkor leszek a számotokra elfogadható trendi fiú?Amugy itt is vannak jó képek, igazi felhasználói képek
mrlujoak
-
ancsma
aktív tag
Hé azért nyugi már...amikor még a hülye bétás teló képeit néztem akkor kb. kifutottam a szobából, és akkor mondtam én is hogy jajj mi a sz.r ez na jóvan...aztán mégis raktak bele új optikát. Sz.tem kicsit túlzás már hogy mennyire fika-mikázni kell az egészet. De ha jól megnézem minden topikban megy valamilyen szinten, igaz az Se-t jobban szokták...és ha tényleg ránéztek azokra a képekre akkor nem lehet azt mondani hogy "de szar" sz.tem csak jó beállítás kell meg hasonlók. Az meg biztos hogy nem a legjobb, G600/G800 csinál szép képeket sz.tem. Az N82 sem rossz, épp most vett ismerősöm ilyet. Vajon mért is vette? mert neki az tetszik és az kell neki amit az tud. Ami pedig a nagy 5mp tesztben volt n82-vel az is elég vicces volt. Bár nincs két egyforma optika elvileg...oh és mondom ezt úgy, hogy még nem is teszteltem be a c902-t. Nembaj, holnap megyek mm-be, meg haverét is majd megnézem. Bár k850-nél nem lesz jobb az is biztos. Ja k850? Jé nekem pont olyanom van,csináltam már vagy 2000 képet, csak mert kíváncsi vagyok mit is tud. Újabb szofttal azért már sokkal jobb. Ha csak úgy kattogok vele mint egy hülye, akkor tényleg szar az egész,de amúgy meg sikerült jókat csinálni. De legtöbb embernek már elég ez is. Pl.nekem. és nekem nem is kéne symbian se.
Na jó leálltam, igaz hogy a G800 meg N82 jobb képet csinál, de a k850 sem olyan rossz mint ahogy a legtöbben azt tudják... -
gyáliSanyi
őstag
Hi!
A garmin most kidobott egy GPS navigációt mobilra.
Nem lehetne hasonlót használni ezen a mobilon?
Vagy eggyáltalán lehetne vele navigálni valahogy?
A fizetős részt kihagynám, mert arról már beszéltünk, hogy vannak ilyen fizetősek is.Live poor, die rich.
-
silentkiller
senior tag
válasz gyáliSanyi #315 üzenetére
Vegyél P1-et, fele annyiba kerül, mint egy C902 és Garmin-t, TomTom-ot tudsz rajta futtatni. Ha szerencséd van, akkor GPS-el együtt csomagolt verziót sikerül kifognod (ilyet azért lehet itt is, a mobilarena-n is találni, szinte aprópénzért - tudásához képest)...
Másrészt, szerintem ezek a mobilra telepitett navigációk csak kkor működhetnek ha JAVA alapúak, ilyet meg még nem láttam...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
AMD Power
titán
válasz gyáliSanyi #315 üzenetére
Ekkora kijelzőn mi értelme lenne...?
-
bentsze88888
tag
De ha van GPS benne,akkor azt javítani kellene a cikkben! (mondjuk szinte mindenhol azt írják,h nincs) Meg én nagyon örülnék,ha tesztelnétek is használat közben
Ezer kösz,ha megteszitek! üdv: Bence -
ch4os.prof
csendes tag
válasz bentsze88888 #318 üzenetére
Nincs benne GPS az csak a 702ben van, ez cella alapú helymeghatározós.
-
lovi2
csendes tag
válasz Sunyi Sanyi #1 üzenetére
Nekem volt 1 napig,örültem , hogy megszabadultam tőle!Amikor megláttam milyen képeket csinál hát majdnem odavágtam!Még vga nak is gagyi! Na meg olyan vékony hogy tök kényelmetlen hosszabb telefon beszélgetést lenyomni vele!Én mindenkit csak lebeszélnék!
-
LEFTHORSE1
őstag
És milyen bután van megoldva a kamera védője, az ötlet jó, de erőssen billeg jobra balra kihuzás közben és nagyon hajlékony, na meg óriási, amit akkor értenék meg ha valami nagy kijelzője lenne vagy nagyobb felületre kiosztott billentyüzete lenne a nagykezü és vastagujju felhasználók örömére
Cseberből vederbe
-
Ricardo
titán
Meglepődtél? Nem olvastál utána? Mindegy. Én mielőtt veszek valamit elolvasom a teszteket. ha attól eltérőt tapasztalok (rosszabb képek, gyenge hang...) akkor lepődöm meg. Ennél a telefonnál voltak tesztképek amiken látszott hogy gyenge a kamera. A vastagsága sem volt titok...
-
gyáliSanyi
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs ennek a mobilnak aránytalanul kicsi kijelzője? Mert a képeken nem valami nagy? Mennyivel nagyobb ennek a kijelzője mint egy k750i-é?
Live poor, die rich.
-
Mamuska
őstag
válasz gyáliSanyi #326 üzenetére
A k750-nek 1,8" a kijelzője ennek meg 2". Te tudod ,hogy neked mi a kicsi. Az igazat megvallva tényleg nem olyan nagy. rob210 olcsón vette annyit bőven megér ,sőt még a 2-3 szorosát is ,de függetlenül piszok rossz vétel.
-
AMD Power
titán
válasz gyáliSanyi #325 üzenetére
Ez pontosan így van. Ha valakinek fontos a GPS-s akkor nem egy 2" kijelzőn szeretné nem élvezni navigációt.
-
rob210
nagyúr
Na urak részemről meg lesz a nagy kamerateszt.
Megyek ki görögországba 10 napra, így minden féle körülmények között fogom tudni tesztelni a fotóképességét a telónak.
Majd egy párat be is linkelek.
Renault power
-
Domino14
csendes tag
Amm tudom h a W902 topic-jába kéne írnom de ott nem naon van forgalom
Szóval a W902-ben és van ilyen naracssárga led? -
rob210
nagyúr
Na holnap felteszek pár képet.
Aztán lehet fikázni majd a minőségét a kamerának.Renault power
-
gyáliSanyi
őstag
válasz gyáliSanyi #334 üzenetére
Azóta lett eny mio-m, de nem lehet rajta igo-t használni bezzeg egy samsung omnia még azt is kezeli, milyen mobilok apám 600mhz.
Live poor, die rich.
-
rob210
nagyúr
válasz gyáliSanyi #334 üzenetére
Igen igen csak feltöltöttem 10 képet erre lefagyott az oldal.
De majd mindjárt
Renault power
-
rob210
nagyúr
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Mindenkitől elnézést kell, hogy kérjek a késedelemért, de végre itt a beígért képek.
Ez csak egy pár darab, de mindegyik ilyen minőségű lett.
Nekem megfelel, akinek nem az meg vegyen a egy fénylépezőgépetRenault power
-
gyáliSanyi
őstag
Szerintem jók lettek! Egy 1 cm széles kamerától ne várjon senki nagy csodát!
Azért tényleg nem árt egy nagy memóriakártya, ha 1,5 mb egy kép.Ha kinyomtatná valaki ezeket a képeket egy 12cmx16cm fotópapírra vagy CD-re írva megnézné egy HD TV-n akkor is szerintem még full éles a kép. Nem rossz mobil ez ennyiért és ennyi tudással.
Az akku meddig bírta a kirándulás alatt? Meddig bírja még?
Live poor, die rich.
-
Vandit.
addikt
Minap vettünk páromnak egy ilyen telót. Az lenne a kérdésem, hogy az normális-e, hogy a számbillentyűk halványabban világítanak, mint a felső gombok. Ráadásul a szélénél még halványabb, mint pl. az 5-ös, 8-as, 0-ás billentyű.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz --Nozbert-- #343 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint ez ilyen sajna, bár nem értem miért jobb ez így.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
rob210
nagyúr
Nekem sincs vele semmi bajom azon kívül, hogy a szoftvere gagyi szegénynek.
Ezzel is fél év szenvedés után fogom elérni azt amit a k800i vel.
Stabil megbízható készüléket.
Renault power
-
mrlujoak
veterán
Egy kis olvasnivaló.
Sony Ericsson C902 review: Cyber-touch
Érdemes a képeket, a digitális zoomot, és a hangteszteket megnézni!
mrlujoak
-
Vandit.
addikt
Az miért van, hogy fényképezésnél azt írja ki, hogy a vaku jelenleg nem elérhető.
-
Vandit.
addikt
válasz --Nozbert-- #348 üzenetére
Mi az az SEUS?
Ráadásul alig 2 hetes telefonról van szó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...