Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faget
tag
válasz
Schuler888 #23 üzenetére
nekem a psremote mindig egy fos volt, pedig a wifi jó, ha teljes keresztbe mentés lesz akkor még a ps leváltásán is elgondolkdok, nekem ez a szolgáltatás nagyon tetszik
-
eliterob
tag
válasz
MikeWazowski #25 üzenetére
Használtan max egy tízes a kontroller nekem legalábbis többet nem igazán ér. 😂
-
MikeWazowski
veterán
-
eliterob
tag
Gondolkodom én is veszek egy kontrollert aztán hadd szóljon de még várom a tapasztalatokat. Mennyire erős net kell hozzá stb. Havi 4e+ díjat a semmire nem akarok fizetni
-
Faget
tag
kipróbáltam, samsung a41 és ps4 kontroller
döbbenetes milyen jól működik, 300 ftot megér a próba -
janeszgol
félisten
OFF
[link] -
adamklark
senior tag
az más kérdés hogy normális remapper app alig van, legtöbb vírusos sz.. szal ja
-
adamklark
senior tag
évek óta lehet párosítani ps4 kontrollert android telefonhoz, anno s8-nál próbáltam és ment
-
válasz
Schuler888 #13 üzenetére
Pont ebben a cikkben van leírva, hogy megy a PS4 Dualshock kontrollerrel is, én nem próbáltam, nincs itthon PS4.
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Lenne arra (lehetőleg vezeték nélküli) megoldás, hogy a telefonom képernyője input lag mentesen kikuldjem a TV-re, és ott játsszak? Chromecast nem jó, sajnos nagyon laggol a bevitel. Köszi. -
Baggins86
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Én ezt a felvetést nem is értem. TV-t nézel vagy 2-3m-ről ezt a "kézikonzolt" meg vagy 30cm-ről. Miért ne lenne élvezhető? Egy modern telefonban sokkal nagyobb a kijelző mint anno egy PSP-ben volt, de még a switchnél is nagyobb.
A konzolt meg elég nehezen csapod a hónod alá és játszol vele bárhol... -
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Nem kell telefont venni, mert a meglévőkkel is működik. Eddig senki sem panaszkodott arra, hogy szar lenne a játék a mobilon kontrollerrel, sőt, mindenki dicséri. Továbbá igen, van értelme, mert a PC-det nem cipeled magaddal mindenhova.
És a nagy plusz, hogy ez csak egy extra! A meglévő GPU előfizetésedhez van egy ilyen lehetőség is a mellett, hogy PC-n meg konzolon is játszhatsz ugyanazokkal a játékokkal.
-
Necroman_Mk2
őstag
Jó kis reklám cikk, de valahogy kevés szó esett a lényegről: mennyire jó élmény telefonon játszani tévére szánt AAA játékokat? A kontroller mennyire kényelmes, nem kellemetlen a gomnyomkodás közben a rezgő képernyőt nézni? Miért érné meg jobban ehhez egy 250 ezer forintos telót venni, mint egy 120 vagy 180 ezer forintos, újgenerációs konzolt (tévé nélkül persze)? És még sorolhatnám...
-
Nem kell venned gamepad-et, ha már van otthon xbox vagy ps controllered (vagy akár más, mobilos vezérlő), valamint már 10-12 játék van (és ez bővülni fog), ami onscreen vezérlővel is megy.
Sőt, még új telefont sem kell venned, én pl. a Note10+-ommal nyomatom, de szinte bármely Samsung telefonnal működik, csak kell az Xbox app, meg a Game Pass.
-
Szakiii
addikt
Erősnek túlzás nevezni, de eddig is tele volt samsung store ilyen dolgokkal, érteme z alatt a játékokhoz járó fizetős plusszok, ez is egy a sok közül. Nyilván nem ezért vesz valaki iylet de ha cél hogy vesz akkor azért nem jön rosszul egy 3 hónapos próba.
-
rdt89
addikt
Nem szeretem a Samsung-ot, de ez egy iszonyatosan erőteljes ajánlat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung és a Microsoft együttműködésének köszönhetően az idei Galaxy csúcsmodellekhez negyedéves Xbox Game Pass Ultimate tagság is jár, amennyiben hozzácsapunk a pakkhoz egy Moga XP5-X Plus kontrollert is.
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest