Hirdetés
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faget
tag
válasz
Schuler888 #23 üzenetére
nekem a psremote mindig egy fos volt, pedig a wifi jó, ha teljes keresztbe mentés lesz akkor még a ps leváltásán is elgondolkdok, nekem ez a szolgáltatás nagyon tetszik
-
eliterob
tag
válasz
MikeWazowski #25 üzenetére
Használtan max egy tízes a kontroller nekem legalábbis többet nem igazán ér. 😂
-
MikeWazowski
veterán
-
eliterob
tag
Gondolkodom én is veszek egy kontrollert aztán hadd szóljon de még várom a tapasztalatokat. Mennyire erős net kell hozzá stb. Havi 4e+ díjat a semmire nem akarok fizetni
-
Faget
tag
kipróbáltam, samsung a41 és ps4 kontroller
döbbenetes milyen jól működik, 300 ftot megér a próba -
janeszgol
félisten
OFF
[link] -
adamklark
senior tag
az más kérdés hogy normális remapper app alig van, legtöbb vírusos sz.. szal ja
-
adamklark
senior tag
évek óta lehet párosítani ps4 kontrollert android telefonhoz, anno s8-nál próbáltam és ment
-
válasz
Schuler888 #13 üzenetére
Pont ebben a cikkben van leírva, hogy megy a PS4 Dualshock kontrollerrel is, én nem próbáltam, nincs itthon PS4.
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Lenne arra (lehetőleg vezeték nélküli) megoldás, hogy a telefonom képernyője input lag mentesen kikuldjem a TV-re, és ott játsszak? Chromecast nem jó, sajnos nagyon laggol a bevitel. Köszi. -
Baggins86
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Én ezt a felvetést nem is értem. TV-t nézel vagy 2-3m-ről ezt a "kézikonzolt" meg vagy 30cm-ről. Miért ne lenne élvezhető? Egy modern telefonban sokkal nagyobb a kijelző mint anno egy PSP-ben volt, de még a switchnél is nagyobb.
A konzolt meg elég nehezen csapod a hónod alá és játszol vele bárhol... -
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Nem kell telefont venni, mert a meglévőkkel is működik. Eddig senki sem panaszkodott arra, hogy szar lenne a játék a mobilon kontrollerrel, sőt, mindenki dicséri. Továbbá igen, van értelme, mert a PC-det nem cipeled magaddal mindenhova.
És a nagy plusz, hogy ez csak egy extra! A meglévő GPU előfizetésedhez van egy ilyen lehetőség is a mellett, hogy PC-n meg konzolon is játszhatsz ugyanazokkal a játékokkal.
-
Necroman_Mk2
őstag
Jó kis reklám cikk, de valahogy kevés szó esett a lényegről: mennyire jó élmény telefonon játszani tévére szánt AAA játékokat? A kontroller mennyire kényelmes, nem kellemetlen a gomnyomkodás közben a rezgő képernyőt nézni? Miért érné meg jobban ehhez egy 250 ezer forintos telót venni, mint egy 120 vagy 180 ezer forintos, újgenerációs konzolt (tévé nélkül persze)? És még sorolhatnám...
-
Nem kell venned gamepad-et, ha már van otthon xbox vagy ps controllered (vagy akár más, mobilos vezérlő), valamint már 10-12 játék van (és ez bővülni fog), ami onscreen vezérlővel is megy.
Sőt, még új telefont sem kell venned, én pl. a Note10+-ommal nyomatom, de szinte bármely Samsung telefonnal működik, csak kell az Xbox app, meg a Game Pass.
-
Szakiii
addikt
Erősnek túlzás nevezni, de eddig is tele volt samsung store ilyen dolgokkal, érteme z alatt a játékokhoz járó fizetős plusszok, ez is egy a sok közül. Nyilván nem ezért vesz valaki iylet de ha cél hogy vesz akkor azért nem jön rosszul egy 3 hónapos próba.
-
rdt89
addikt
Nem szeretem a Samsung-ot, de ez egy iszonyatosan erőteljes ajánlat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung és a Microsoft együttműködésének köszönhetően az idei Galaxy csúcsmodellekhez negyedéves Xbox Game Pass Ultimate tagság is jár, amennyiben hozzácsapunk a pakkhoz egy Moga XP5-X Plus kontrollert is.
- Overwatch 2
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest