- Túllépte a 9000 mAh-t a legújabb, legkomolyabb Redmi akkumulátora
- Lila színben is elérhető az EarFun Clip 2, kapásból van hozzá egy kupon is
- Tíz év után visszatért az Aptoide a Play Áruházba
- Mindent tudni a Samsung következő olcsósított csúcsmobiljáról
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyobb frissítést kapott nyolc Amazfit óra
- Sztárok hada fogja prezentálni a Pixel 11-eket
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
-
Schuler888
senior tag
-
Faget
tag
Nah mostmar kivancsi lettem. Osszevetem, hogy ugyanolyan otthoni es mobilnet kapcsolat mellett hogy produkal egymas mellett ha tavolrol jatszok telefonnal a sajat ps-emen es ha felhoben jatszok ezzel
nekem a psremote mindig egy fos volt, pedig a wifi jó, ha teljes keresztbe mentés lesz akkor még a ps leváltásán is elgondolkdok, nekem ez a szolgáltatás nagyon tetszik
-
eliterob
tag
19k egy xbox one kontroller, sőt én media markt-ba egy kis hibának köszönhetően 16k-ért vettem meg. Telefonon is meg tableten is nyomom, nem túl acélos wifi-vel de simán, akadásmetesen megy. Most pl. a Doom Etermal és Forza 7 is eléhető... Simán megéri.
Használtan max egy tízes a kontroller nekem legalábbis többet nem igazán ér. 😂
-
MikeWazowski
veterán
19k egy xbox one kontroller, sőt én media markt-ba egy kis hibának köszönhetően 16k-ért vettem meg. Telefonon is meg tableten is nyomom, nem túl acélos wifi-vel de simán, akadásmetesen megy. Most pl. a Doom Etermal és Forza 7 is eléhető... Simán megéri.
-
eliterob
tag
Gondolkodom én is veszek egy kontrollert aztán hadd szóljon de még várom a tapasztalatokat. Mennyire erős net kell hozzá stb. Havi 4e+ díjat a semmire nem akarok fizetni
-
Schuler888
senior tag
Nah mostmar kivancsi lettem. Osszevetem, hogy ugyanolyan otthoni es mobilnet kapcsolat mellett hogy produkal egymas mellett ha tavolrol jatszok telefonnal a sajat ps-emen es ha felhoben jatszok ezzel
-
Faget
tag
kipróbáltam, samsung a41 és ps4 kontroller
döbbenetes milyen jól működik, 300 ftot megér a próba -
janeszgol
félisten
Nem kell venned gamepad-et, ha már van otthon xbox vagy ps controllered (vagy akár más, mobilos vezérlő), valamint már 10-12 játék van (és ez bővülni fog), ami onscreen vezérlővel is megy.
Sőt, még új telefont sem kell venned, én pl. a Note10+-ommal nyomatom, de szinte bármely Samsung telefonnal működik, csak kell az Xbox app, meg a Game Pass.
De a cikk nem erről szól. A cikk arról szól, ha veszel egy Samsung csúcstelót, és hozzácsapsz egy Mogát, akkor kapsz egy negyedéves előfizut.
Ez nem vevőcsalogató. -
mbotnd
tag
-
Schuler888
senior tag
-
adamklark
senior tag
az más kérdés hogy normális remapper app alig van, legtöbb vírusos sz.. szal ja
-
adamklark
senior tag
évek óta lehet párosítani ps4 kontrollert android telefonhoz, anno s8-nál próbáltam és ment
-
Schuler888
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
Nocsak, mukodik mar a PS dualshock az androiddal? Anno amikor probaltam 8eve s3-mal csak root utan egy seged alkalmazassal tudtam csatlakoztatni, es tv-n ps1es jatekokat jatszani vezeteknelkul
mar 8eve... durva, erre ez lett a jovo
Pont ebben a cikkben van leírva, hogy megy a PS4 Dualshock kontrollerrel is, én nem próbáltam, nincs itthon PS4.
-
Schuler888
senior tag
Nem kell venned gamepad-et, ha már van otthon xbox vagy ps controllered (vagy akár más, mobilos vezérlő), valamint már 10-12 játék van (és ez bővülni fog), ami onscreen vezérlővel is megy.
Sőt, még új telefont sem kell venned, én pl. a Note10+-ommal nyomatom, de szinte bármely Samsung telefonnal működik, csak kell az Xbox app, meg a Game Pass.
Nocsak, mukodik mar a PS dualshock az androiddal? Anno amikor probaltam 8eve s3-mal csak root utan egy seged alkalmazassal tudtam csatlakoztatni, es tv-n ps1es jatekokat jatszani vezeteknelkul
mar 8eve... durva, erre ez lett a jovo
-
mg1992mg
őstag
Mondjuk én az Xbox controlleremmel pont beszívtam, mert ez még nem a BT-s One-os változat, hanem az előbbi. Ezért meg nem fogok új kontrollert venni, ott a switch
-
modd3r
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
Vezeték nélkül mindenképpen lesz késés. Javaslom a USB type C -> HDMI csatlakozást.
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Lenne arra (lehetőleg vezeték nélküli) megoldás, hogy a telefonom képernyője input lag mentesen kikuldjem a TV-re, és ott játsszak? Chromecast nem jó, sajnos nagyon laggol a bevitel. Köszi. -
Baggins86
aktív tag
Jó kis reklám cikk, de valahogy kevés szó esett a lényegről: mennyire jó élmény telefonon játszani tévére szánt AAA játékokat? A kontroller mennyire kényelmes, nem kellemetlen a gomnyomkodás közben a rezgő képernyőt nézni? Miért érné meg jobban ehhez egy 250 ezer forintos telót venni, mint egy 120 vagy 180 ezer forintos, újgenerációs konzolt (tévé nélkül persze)? És még sorolhatnám...
Én ezt a felvetést nem is értem. TV-t nézel vagy 2-3m-ről ezt a "kézikonzolt" meg vagy 30cm-ről. Miért ne lenne élvezhető? Egy modern telefonban sokkal nagyobb a kijelző mint anno egy PSP-ben volt, de még a switchnél is nagyobb.
A konzolt meg elég nehezen csapod a hónod alá és játszol vele bárhol... -
ollie
MODERÁTOR
Jó kis reklám cikk, de valahogy kevés szó esett a lényegről: mennyire jó élmény telefonon játszani tévére szánt AAA játékokat? A kontroller mennyire kényelmes, nem kellemetlen a gomnyomkodás közben a rezgő képernyőt nézni? Miért érné meg jobban ehhez egy 250 ezer forintos telót venni, mint egy 120 vagy 180 ezer forintos, újgenerációs konzolt (tévé nélkül persze)? És még sorolhatnám...
Nem kell telefont venni, mert a meglévőkkel is működik. Eddig senki sem panaszkodott arra, hogy szar lenne a játék a mobilon kontrollerrel, sőt, mindenki dicséri. Továbbá igen, van értelme, mert a PC-det nem cipeled magaddal mindenhova.
És a nagy plusz, hogy ez csak egy extra! A meglévő GPU előfizetésedhez van egy ilyen lehetőség is a mellett, hogy PC-n meg konzolon is játszhatsz ugyanazokkal a játékokkal.
-
Necroman_Mk2
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Szakiii
addikt
Erősnek túlzás nevezni, de eddig is tele volt samsung store ilyen dolgokkal, érteme z alatt a játékokhoz járó fizetős plusszok, ez is egy a sok közül. Nyilván nem ezért vesz valaki iylet de ha cél hogy vesz akkor azért nem jön rosszul egy 3 hónapos próba.

-
rdt89
veterán
-
janeszgol
félisten
-
rdt89
veterán
Nem szeretem a Samsung-ot, de ez egy iszonyatosan erőteljes ajánlat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Linux felhasználók OFF topikja
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +GIGABYTE Z890 AORUS ELITE X ICE! Bolti ára kb 600e Ft
- Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 5G 6/128GB, GPS+Cellular, 12 hónap garanciával!
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Eladó egy Dell Latitude 7430 i5-1245U 16GB 256GB FHD Touch - Érintőkijelzős 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R3 3100 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Logic H2 fekete 420W
- Új! Gigabyte Aero X16 Ryzen 7 350 32GB 2TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz 2ÉV GARANCIA! EU-MAGYAR bill!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 I i3-10110U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%