Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Zoli bácsi #3188 üzenetére

    Szia Zolibácsi!

    Grat a telefonválasztáshoz, szerintem nem fogod megbánni. Én másfél hónapja gyűröm, naponta 2 órát hallgatok zenét vele, meg fullra személyreszabtam, és alig találtam kiventivalót, problémát vele. Ezekről lejjebb olvashatsz. (elhanyagolható apróságok)
    A fülesdolog engem is zavart. Ráadásul 3 hónapja vettem egy 12.000 ft-os fülbedugós sennheisert (cx300 asszem), és hamár megvan, azzal akarnám hallgatni.
    Igyhát kénytelen voltam beruházni egy samu -> jack átalakitóba. Vaterán találtam egy kedves csajt, az szerzett nekem hongkongból 1500 ft-ért. ÚGyhogy most ezt használom. Egy 6 centis kis toldó cucc. Igaz, hogy telefonálni nem lehet vele, mert én ugyan hallom a másik felet, de nyilván ő nem.
    Esetleg egy ilyen omniás, mikrofonnál széthúzhatós toldó megoldhatja a kérdést - ez engem is érdekel, ha azt mondjátok müködik, lehet lecserélem a toldómat arra (bár akkor már 3 méter kábel fog tekeregni körülöttem :D )
    A védőfóliát én nem ajánlom, csak ha úgy felrakják neked is, mint itt azt irta valaki. Én rendeltem vaterán egy 4 darabos szettet 800 ftért. Kaptam felhelyezési útmutatót is. A fólia tök szuper lenne, de képtelenség úgy felrakni, hogy ne maradjon alatta buborék. Bár lehet, hogy én vagyok a béna. A lényeg, hogy nekem mattá tette a képernyőt, a szineket, zavaróan "homályos" lett, pedig ahol nem volt buborék, ott faszán rásimult. 1 hét után leszedtem a francba. Szerintem ha nem teszel kulcsot mellé a zsebedbe, nem fog karcolódni. Bár nálad azért eléggé ki van téve a viszontagságoknak :)

    Tölteni azért sürübben kell majd, mint 2 hét, nekem eddig 3-4 napot sikerült kihúznom vele, napi fél óra dumával, 2 óra zenével, és éjszakai bekapcsolt állapottal (0-24). Bár sose vártam meg, hogy fullra lemerüljön, sőt, ha már 2 jel van csak a kijelzön, töltöm.
    Nagyon faszán csatlakozik PC-re, lehet sima háttértárként használni (beadja a telcsi 100 megáját, meg a memókártyát is), és a pc studiója is elég korrekt (videókonvertálás, stb).
    Nem is értem, miért veszegeti ki valaki a memókártyát belőle állandóan. Kezeli a 8 gigásat, ilyet 5000 körül kapsz vaterán.

    Ami még trükkös, az az sms irás, és az ékezetes betük, de erre is találtunk megoldást nemrég (holland nyelvre kell állitani). Erre figyelj oda.
    Na mi van még... hát ha valami még érdekel, kérdezz :)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák