Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
hali!
olvastam egy s5600 topicba,hogy a tkfileexplorerel fel lehet arra a telora jad és jar alkalmazásoka tenni..valaki probálta már erre a telora ezzel a modszerrel?köszi![ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Vistaboy
veterán
válasz zsoltyyy #3151 üzenetére
Már letöltöttem egyet: New_PC_Studio_1.2.1.IH1.exe
Ha ez a legújabb, akkor valami más bibi van.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz zsoltyyy #3151 üzenetére
Megoldódott a probléma. Manuálisan raktam fel a drivereket a program könyvtárából.
Miért nem tudta ezt elvégezni a SETUP helyettem?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
snooze
veterán
hali!
olvastam egy s5600 topicba,hogy a tkfileexplorerel fel lehet arra a telora jad és jar alkalmazásoka tenni..valaki probálta már erre a telora ezzel a modszerrel?köszi!GO Gunners!!!
-
-
vmarci1118
csendes tag
válasz Mela Kehes #3146 üzenetére
köszi a gyors választ, akk lehet h én is csak 8gb osra ruházok be... nem akrok kockáztatni, és még 2x annyiba is kerül kb 16os.
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Az SMS írásnál gondjaim támadtak mégpedig az hogy egy pár szavas mondatot 2 sms-ben akar elküldni pedig az még nincs 160 karakter.
Meg miért 1005 karaktert számol visszafele?
És a smile-k miért nem látszanak? csak a karakterek?
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Krump-Lee
csendes tag
válasz vmarci1118 #3157 üzenetére
Én 8 Gb-ot használok, semmi gond vele, de nagyoobat nem bir.
Drágám a parancs az parancs : hajolj csak szépen előre.
-
naattila
tag
sziasztok
most vettem én is egy
ilyen telot.
az a problémám hogy
nem mennek rajta a jawa játékok.
a szoftver ami rajta van:
S5230XXIH1.
melyeket rakjam rá hogy jo legyen?köszi
Ja független és angliábol van.[ Szerkesztve ]
one+ 64GB fekete
-
kbalazsa
senior tag
Már egy párszor volt róla szó, de ám legyen mégegyszer röviden tömören:
Ha a beviteli nyelv magyar, s beállítod az ékezetes karakterek támogatását, a számláló eleve 1005-ről indul, s 1 sms-be csak 70 karakter fér.
Ha kikapcsolod az ékezetes támogatást, 2295-ről indul a számláló, 160 karakter fér az sms-be, viszont nincs áéí, csak öü legalábbis ami a QWERTY billentyűzetet illeti, de érdekes módon a hagyományos bevitelt választva van áéíóú.
Ez esetben kicsit segíthet, ha a beviteli nyelvet Nederlands (NL)-re állítod QWERTY alatt és akkor mégiscsak használhatsz áéíóú karaktereket.[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
alansmithee
tag
wááá akárhogy próbálok tequilacat-el könyvet csinálni mindig azt írja hogy "nincs használható memória"....... 2 mega lenne a fájl.... mit csináljak????
-
Andie
őstag
válasz kbalazsa #3161 üzenetére
Ez brutál faszán müködik!! (Holland beviteli nyelv!) Köszi szép
Egyébként néztétek már, milyen frankó betütipusokat ismer a teló? Én a 2. tipusra állítottam, egész egyedi megjelenése van már igy, hogy mindenhol ezt a kéziráshoz hasonló karaktert használja, nem pedig a szabvány system fontot, mint minden más teló.
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
naattila
tag
a haveromnak F480 a van és neki se engedi
a java alkalmazásokat .
erre
van valami lehetőség mint a s5230-nál?
előre is köszione+ 64GB fekete
-
sp@rtan
senior tag
Sziasztok
Lehet hogy már volt,de a kereső nem dobta ki.
Ez a telefon kétes BT-n keresztül Nokia kihangosítóhoz kapcsolódni?(CK1W)Köszönöm szépen
-
bravo_s5230
csendes tag
szijasztok...pár nap mulva akarok venni énis egy s5230-ast és ti mint tapasztaltak válaszoljatok nekem két kérdésre légyszi...az egyik hogy bluetoothon lehet küldeni mindent méretöl függöen(mert aszt olvastam valahol csak kis méretü képeket meg névjegyzéket...a másik kérdés az hogy a fényképezet képeket meg a bluetoothon megkapot cucot mindjárt a memoriakártyára menti?(mert pár samsungnál nemlehet beállitani hogy kártyára mentse).kösszi elöre is
-
szjoci
őstag
válasz bravo_s5230 #3169 üzenetére
szia!
1. már küldtem bt-n keresztül 10-20 Mb-os fájlokat, szóval szerintem bármekkorát lehet küldeni.
2. be lehet állítani külön-külön hogy a letöltött fájlok, bt-n érkező fájlok, fényképek valamint a felvett hangok a telefon memóriájába vagy a memóriakártyára mentse. -
Andie
őstag
válasz sp@rtan #3168 üzenetére
Énis nokia Bt headsettel használom, simán megy.
Annyi a problémája, hogy a headsettben nem a csengőhangod fog megszólalni (mint a nokiámnál volt), hanem nekem egy eddig ismeretlen polifonikus hang pittyeg (gondolom a headsett default hangja, ha nem kap egyéb jelet)Apropó!
Tegnap fél órát keresgéltem, de nem találtam a beállítások között:
Nem lehet rávenni a telót, hogy a hivás végén kiirja, mennyit beszéltem?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
ityam
senior tag
Tegnap vettem én is egy ilyen telefont a T-mobilnál. Egyenlőre nincs vele problémám. Java játékokat tudok rá pakolgatni de soknál nem működik rendesen. kirakja a nyilakat lentre de találkoztam olyannal hogy a föl le működött de a jobbra balra nyíl nem
Illetve a legnagyobb bánatom hogy a Catan társasjáték mobilos változata ugyanazt irja ki mint az előző mobilomnál hogy nincs elég memória. indítsam újra a telót ami persze nem segít.Ha valaki próbálta már ilyen telóval és működésre tudta bírni a catant akkor szóljon.Köszi.
-
gregtay
csendes tag
Vegyetek karcolhatatlan és átlátszó "tokot", teljesen rátapad. Invisible shieldnek hívják, amerikai katonai cucc, youtubon vannak róla videók, hogy gyakorlatilag karcolhatatlan és szétszedhetetlen. Igaz elég drága 5230-ra is: 7500 HUF
Viszont fél miliméter vastag és 100% védelem... -
ityam
senior tag
hogy kell eltüntetni a zenelejátszót a képernyőről? hiába állítom le a zenét miután nem kell attól még az ott marad ugyanugy mint ahogy a rédiónak is ottmaradnak a vezérlőgombjai a képernyőn.
Ezeket hogy kell kikapcsolni? -
YencYke
tag
Sziasztok! Én most akarok venni egy ilyen telót és azt szetertném megtudni, hogy az ébresztőjének meglehet több időpontot is adni vagy csak egyet?
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
-
freestailo
őstag
Sziasztok, ma jutottam hozzá egy ilyen telcsihez, nagyon tetszik, de sehogy se tudom beállítani rajta a gmail-es email fiókjaimat. Tudna valaki segíteni? Lenne csomó kérdésem még ha valaki megszánna: petya.28(kukac)hotmail(pont)com az msn-em, vegyen fel valami samsung guru plz! Köszi!
-
djgala
csendes tag
válasz #73826048 #3162 üzenetére
üdv. csinált már nekem is ilyet....asszem ugy csináltam hogy először beraktam a fájlokat és utána csatlakoztattam a telót és jó lett.
Férj az asszonynak: Fogadjunk, hogy nem tudsz olyat mondani amitől egyszere vagyok boldog és ideges...A barátaid közül, a tiéd a legnagyobb!
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Két nappal ezelőtt vettem egy Samsung S5230-ast. Igazából nagyon jól elvoltam a monokróm (1101, 1112) Nokiákkal, telefonáláson kívül nem nagyon használom másra a telefont. Jött ez a Pannon beszámításos akció, nekem meg hiányzott egy FM rádió, ezért megvettem 5400 forintért, hűséghosszabbítással (ár-10e-2,5K kedvezmény). Másik kiszemelt a 6303 volt, ugye gyártót nem kell írnom. Ismerkedtem a kis Samuval, 40 évesen meglett az első érintőkijelzős telóm, de úgy voltam vele, ha nem tudom megszokni, nekiadom a lányomnak. Elég hamar ráállt a kezem, de sajnos nem tartott sokáig a boldogság, egyszer csak nem lehetett bekapcsolni a telefont, a pin kódot bekérte, aztán nem ment tovább. Visszavittem a boltba, és mivel 3 napon belül vagyok, cserélték volna, de nem volt másik ilyen készülék. Mivel megorroltam a Samsungra, ráfizettem 7 ezer forintot, és elhoztam a másik kinézettet, a Nokia 6303-ast. Vártam valami nagy különbséget, hogy ez igen, majd a Nokia. Nokia párti voltam, világéletemben. Azonban furcsa volt a Nokia a Samu után, először is elég halk volt a csörgése. Aztán a rádiója...huh, alig talált pár adót, a füles minősége meg.. hogy mondjam, számomra a 300 ft-os kínai piacos füles minőségét idézte. Na és halk is volt, gyakorlatilag hozta azt a szintet, ami a számomra elvárt minimum alatt van. Csak monoban szólt. Az előlap oldalánál szépen látni lehet a telefon belsejét, akkora rés van. Kezdtem bánni a cserét. Nokián szoftvert frissítettem, nem lett semmi változás. Rádió továbbra is monoként szólt. Ma el akartam adni a Nokiát (Kolléga megvette volna), de előtte azért a pannonnál megmutattam. Végén sikerült rábírni az eladónak sztereó működésre, gyári alapra kellett állítani mindent, utána ment sztereóban. (Azthittem szoftverfrissítés alapra tesz mindent). Ott volt a Pannonnál egy jóbarátom, erősen Nokia párti (Még). Előfizetést akart hosszabbítani. Megbeszéltem vele, vegyen egy Samu S5230-ast, aztán cseréljünk, nem érdekel a külömbözet, úgyis elvesztem, ha eladom. Úgyhogy lett újra egy S5230-asom. Beletettem itthon a memóriakártyámat, nekiálltam zenét és rádiót hallgatni. Van összehasonlítási alapom, és azt kell mondanom, nagyon nagy a különbség. Nem akarom leszólni a Nokiát, mert ugye a fülesen sok múlik, de gyári fülessel ég és föld a különbség. Sokkal szebben szól a Samsung, már-már azt mondanám, hogy közelíti a valamikori w300-as hangzását, a basszus hiányzik egy kicsit. Ahol a Nokia 1 (komolyan) FM adót talált, ott a Samsung behozott vagy 20-at. Sokkal hangosabban csörög, összerakottabnak tűnik, jól használható az érintőkijelző, logikus. Hogy utáltam régen a Samsungot a menüje miatt. Vannak profilok, sőt kitettem a kijelzőre ilyen widget (vagy mineve) formájában. Mint mondtam, elsősorban zenetelefont kerestem, csak sajnos a Pannon választéka elég szegényes. (Árban ennyiért w302 lett volna, ami ugye Sagem, és nincs is készleten).
Kellemes csalódás ez a kis Samsung, így, hogy egy napon használtam a híres 6300 utódjával, azt kell mondanom, hogy nekem jobban tetszik. Remélem ezzel nem lesz semmi gondom. Engem a kamera nem érdekel, abban a Nokia biztos jobb (AF). Amire nekem kell, telefonálásra, és zene (Elsősorban rádió) hallgatásra azt hiszem jobban megfelel. Eladó srác nagyon rendes, szerinte a Samu készenlétben is többet bír, ez is jól jön, hozzá vagyok szokva hogy hetente (kéthetente ) töltök. Szóval két nap alatt volt 3 új telefonom. Ezt csináljátok utánam.Szeretnék azért kérdezni, azoktól akik használják ezt a típust. Mivel az egész eleje szinte a kijelzőből áll, amit ugye tapogat az ember, nem kell hozzá valami védőfólia? Mennyire karcolódik? Bár azt is elhiszem, hogy mivel tapogatásra készült, erősebb anyagból van. Az eladó srác ilyen párszáz forintos "zoknit" javasolt, vettem is. Szerinte ebben nem karcolódik, tokban viszont jobban, mert ott csúszkálhat. Szerinte fóliázni nem érdemes, úgyis lejön. Igaza lehet, de azért szeretném megkérdezni, mi a "hosszútávú" tapasztalat.
-
freestailo
őstag
válasz Zoli bácsi #3188 üzenetére
Szia, én tegnap vettem egy ilyen samsung-ot, sajnos én viszont nagyot csalódtam a hangzásában. A gyári füles egyből kuka LENNE ha jack csatlakozó lenne a telefonon.... de mivel nincs ezért most gyűjthetek egy BT-s fejhallgatóra ami valszeg drágább lesz mint ez a telefon. A másik dolog ami szerintem szégyen, hogy ki kell szedni az akksit a memóriakártya cseréhez, ezután nálam mindig visszatér az érintőképernyő hangja, ráadásul majdnem full hangerőn amitől agyfaszt kapok. A hátlap eltávolítás módjáról had ne nyilatkozzak, elég tré... Egyelőre nem tudtam megoldani hogy a teló email kliense beolvassa a gmail-es fiókom tartalmát, a külső gmail alkalmazás pedig nem helyezhető át a "játékok és egyéb" mappából, ezért kb 2 perc tapizás után válik elérhetővé. 5 órája van meg a teló....hát nemtom lehet hogy én vagyok túl kritikus...
-
Bailey
senior tag
Szia!
Én jelenleg egyszerre használok egy 5230-at,és egy 6303-at is.Nekem egyikkel sem volt eddig gondom.A Samsungban pozitívan csalódtam.Először KP500-at akartam venni,az első helyen nem volt,a második boltban pedig inkább a Samsungot kértem(egy árban voltak).És azóta sem bántam meg.Én vettem rá fóliát második nap a Pólus Centerben a Samsung mintaboltban.Asszem két-háromezer forint volt két darab fólia.Az egyiket rögtön profi módon fel is tették rá,és mondták hogy ha később cserélni kell,nyugodtam vigyem be a másik fóliát szívesen felteszik.És nem romlott a kijelzőnek sem a képe,sem az érzékenysége a fólia miatt.és ha valami megkarcolná még mindíg olcsóbb a fóliát csrélni,mint a kijelző feletti plexit.Eddig egy hónapja van meg a telcsi,de a fólia sértetlen.Persze tokban hordom,és vigyázok rá.Viszont a hátlapon már látok karcot.
Én hasonlítgattam a Nokiát és a Samsungot.A csengőhangok a Samsungon sokkal hangosabbak,ugyanaz a zene fél hangerőn hangosabb mint a Nokián teljes hangerőn(mondjuk a 9.10-es fw javított rajta).De azt is meg lehet hallani szerintem.
És a Samsunggal szebb képeket tudtam csinálni mint a Nokiával,pedig azon van autófókusz.Meg persze a villanó,ami a Samuról hiányzik.
A zenét nem tudtam összehasonlítani,a fülhallgató miatt.Az biztos hogy a Nokia szebben szól a saját hallgatómmal.Viszont én úgy tudom hogy az Omniának a csatlakozója ugyanolyan mint ezé,és az Omniának szétszedhető fülese van.Szóval akkor biztos lehet kapni szétszedhetőt is és lehet használni más hallgatót is.
A rádió nekem szól rendesen mindkettőn.[ Szerkesztve ]
-
Zoli bácsi
őstag
válasz freestailo #3189 üzenetére
SZia! Hát, az enyém jobban szól, mint a Nokia, annyi szent. A feleségemnek Samsung M3510-est vettünk előfizetéssel egy hónapja, ahhoz olyan fülest adtak, ami a mikrofonnál szétszedhető, és bármilyen 3,5" füles rátehető. Speedshopnál néztem, 2990FT. A fülhallgató része meg ilyen gumidugós ("agybadugós") mint a walkmanmobiloké. Kipróbáltam, jól nyomja a basszust.
Hátlap könnyen lejön, de ez még mindig jobb, mint a feleségem fent említett típusú telefonja, amiről egyszer tudtuk (Hárman) leszedni a hátlapot, olyan szorosan ül.
Engem a memóriakártya csere nem zavar, egyszer beletettem, aztán benne marad.
Nekem bejött a telefon, a Nokiánál szebben szól a gyári fülessel, ez biztos. A hangerő meg duplája. Nekem tetszik.
Szerintem vegyél ilyen átalakítós fülest, bár nekem a tüzér füleimmel tetszett a hangzása.
De ugye kinek a pap, kinek a paplan.. -
Bailey
senior tag
válasz Zoli bácsi #3191 üzenetére
Akkor ezek szerint többféle Samsung van ezzel a csatlakozóval.
Egyébként a gsmarena.com S5230 tesztjében azt írják hogy ebben is DNSe hangchip van.De ezt máshol nem láttam,még a telcsi dobozán sem.Pedig van egy Samsung mp3 lejátszóm,amiben DNSe van és az nagyon jól szól. -
freestailo
őstag
Muszáj lesz vennem fülest látom előre, csak egy ilyen (amúgy) jó minőségű (összeszerelés anyaghasználat) telefontól elvártam volna hogy a gyári fülessel legalább közepes szinten szóljon. Nekem elég nagyok az igényeim ilyen téren, sennheiser-hez szoktam
-
freestailo
őstag
Valaki segíthetne beállítani a gmail fiókjaimat amúgy! Hálás lennék!
-
Bailey
senior tag
válasz freestailo #3193 üzenetére
Nekem is Sennheiserem van.Azzal a Nokia is nagyon jól szól.
-
kaller1
veterán
Azt a fülest ajánlom mindenkinek,itthon 2 van használatban.
.::> <::.
-
Bailey
senior tag
válasz freestailo #3196 üzenetére
Sajna nem mailezek telefonról.Nem is próbáltam beállítani a fiókot.
-
Andie
őstag
Szia Zolibácsi!
Grat a telefonválasztáshoz, szerintem nem fogod megbánni. Én másfél hónapja gyűröm, naponta 2 órát hallgatok zenét vele, meg fullra személyreszabtam, és alig találtam kiventivalót, problémát vele. Ezekről lejjebb olvashatsz. (elhanyagolható apróságok)
A fülesdolog engem is zavart. Ráadásul 3 hónapja vettem egy 12.000 ft-os fülbedugós sennheisert (cx300 asszem), és hamár megvan, azzal akarnám hallgatni.
Igyhát kénytelen voltam beruházni egy samu -> jack átalakitóba. Vaterán találtam egy kedves csajt, az szerzett nekem hongkongból 1500 ft-ért. ÚGyhogy most ezt használom. Egy 6 centis kis toldó cucc. Igaz, hogy telefonálni nem lehet vele, mert én ugyan hallom a másik felet, de nyilván ő nem.
Esetleg egy ilyen omniás, mikrofonnál széthúzhatós toldó megoldhatja a kérdést - ez engem is érdekel, ha azt mondjátok müködik, lehet lecserélem a toldómat arra (bár akkor már 3 méter kábel fog tekeregni körülöttem )
A védőfóliát én nem ajánlom, csak ha úgy felrakják neked is, mint itt azt irta valaki. Én rendeltem vaterán egy 4 darabos szettet 800 ftért. Kaptam felhelyezési útmutatót is. A fólia tök szuper lenne, de képtelenség úgy felrakni, hogy ne maradjon alatta buborék. Bár lehet, hogy én vagyok a béna. A lényeg, hogy nekem mattá tette a képernyőt, a szineket, zavaróan "homályos" lett, pedig ahol nem volt buborék, ott faszán rásimult. 1 hét után leszedtem a francba. Szerintem ha nem teszel kulcsot mellé a zsebedbe, nem fog karcolódni. Bár nálad azért eléggé ki van téve a viszontagságoknakTölteni azért sürübben kell majd, mint 2 hét, nekem eddig 3-4 napot sikerült kihúznom vele, napi fél óra dumával, 2 óra zenével, és éjszakai bekapcsolt állapottal (0-24). Bár sose vártam meg, hogy fullra lemerüljön, sőt, ha már 2 jel van csak a kijelzön, töltöm.
Nagyon faszán csatlakozik PC-re, lehet sima háttértárként használni (beadja a telcsi 100 megáját, meg a memókártyát is), és a pc studiója is elég korrekt (videókonvertálás, stb).
Nem is értem, miért veszegeti ki valaki a memókártyát belőle állandóan. Kezeli a 8 gigásat, ilyet 5000 körül kapsz vaterán.Ami még trükkös, az az sms irás, és az ékezetes betük, de erre is találtunk megoldást nemrég (holland nyelvre kell állitani). Erre figyelj oda.
Na mi van még... hát ha valami még érdekel, kérdezzSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
freestailo
őstag
Lehet olyat hogy a játékok közül kiteszek egy progit a főképernyőre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...