Új hozzászólás Aktív témák
-
Krump-Lee
csendes tag
válasz radiatorcso #3594 üzenetére
Szerintem megvettél egy klón telót! Vidd vissza nekik ! A szoftver nem teszi lehetővé a belejavitást. Remélem kaptál számlát !
Drágám a parancs az parancs : hajolj csak szépen előre.
-
Samus
addikt
válasz Wolf-15 #3600 üzenetére
Megnéztem. Nagyon baba ez a plusz fül, olyan aranyos ez a "rángatós-visszaugró" dolog.
Azért vásárlás előtt rákérdezek az esetleges frissítési dolgokra, lehetőségekre.Egy dolog még: az ébresztőn be lehet állítani, hogy csak hétköznap legyen aktív, vagy megadott napokon? Kikapcsolva ébreszt?
Bluetooth átvitelnél (küldés-fogadás) jelzi az adott objektum méretét, mennyi jött át, vagy legalább valamiféle folyamatcsík van? Bármilyen fájlt tud küldeni-fogadni? Van méretkorlát?
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Mika1227
őstag
válasz Wolf-15 #3596 üzenetére
Most egy SonyEricssonom van jó kis készülék,csak most szolgáltató váltás előtt állok és ott kedvező feltételekkel lenne meg a Samsung.Azért is néztem ki az S5230-ast mert más milyet szeretnék mint eddig volt, semmi feltűnés meg ilyenek az nem érdekel.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
soffőr
csendes tag
Sziasztok ! Most ismerkedek a készülékkel de a számküldést nem tudom rajta be kapcsolni.
-
titirex80
csendes tag
Üdv!
Egy hete vettem(pannon) egy ilyen telefont egyenlőre nagyon tetszik.Az egyetlen problémám az lenne,hogy nekem sem zár vissza a billentyűzár fogadott hívások után. Én nem találtam olyan menüpontot,hogy automatikus billentyűzár (s5230CJIG2 --verzió)),csak olyat hogy érintőpanel zárolása,sajna az nem segített.Valami megoldás?vagy csak firmware frissítéssel megoldható? -
beci
őstag
Üdv.
A Vodafon milyen szinekben forgalmazza?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Samus
addikt
Szóval Office és PDF megy. Bluetooth-on minden fájlt képes küldeni fogadni (olyat, amilyet például nem ismer, gondolok itt zip fájlra például? Van valamiféle fájlkorlát, egy 10 megás mp3 is küldhető-fogadható? Küldés/fogadás közben van jelzőcsík és/vagy átvitt adatmennyiség számláló (mint a Sony Ericsson telefonoknál)? A zenelejátszó ugye képes véletlenszerű sorrendben lejátszásra? Hány lépésben állítható a hangerő?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Szplöttyy
senior tag
Hangerő 14lépés, tud véletlen sorrendben játszani.
Ha te küldesz, megy a csík, közben mást NEM tudsz csinálni! Ha te fogadsz, akkor fent a Bt. jel villog kék/pirosan. Méretkorlát szerintem nincs. Hacsak nem az, hogy alapból a belső memóriába menti a dolgokat, és ez nem is állítható szerintem. De 97mega szabad volt nekem, vásárláskor.Smoke & Torque
-
Mela Kehes
addikt
Valaki írta, hogy egyes filmeknél lefagyott a telefon. Én már sok filmet/sorozatot néztem rajta és eddig nem volt semmi probléma. Most néztem a múlt heti Fábryt és két helyen is csak az aksikivétel segített.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Sipii
csendes tag
Belehet állitani (Samu, Szplötty) h hová mentse a Bluetooth (WAP, Fényképező, Hangrogzítő, stb.) fájlokat.
Beállítások > Memória-b. > Alapértelmezett m. > ITTPoker enthusiast and player, Designer, Paramore & The Script fan. Student once actor. TVD, TBBT, HIMYM, Mentalist. Grey's Anatomy viewer. FUCK'N everything up since 1993.
-
Geby30
csendes tag
Pár napja vettem én is egy ilyen telót. Az összes tesztet elolvastam, s itt a fórumot is végig. Nem bántam meg, ennyi pénzért megéri. Nekem vodás van, mivel nem szoktam a telefonon játszani, így a java probléma nem érint. A görgetőrutint szoknom kellett, az sms írással nincs gondom. Szép a kijelző, szuper az aksi. Mivel van fényképezőgépem, ezért a kamerája pont arra elég ami kell. Hangszóró hangos, van rádió... ennyi pénzért mi kell még?
Problémám a füllhallgatóval van, nem fér bele a fülembe, persze lehet hogy nekem vannak mutáns füleim És még valami észrevettem, hogy ha tokban van - igaz csak egy plüss szütyő - gyakran feloldódik a képernyőzár.... Vegyek másik tokot? -
Samus
addikt
Vodás? Fekete? Kártyás vagy független? Hol vetted (melyik városban)? Van rajta bármi, ami a szolgáltatóra utal? Live jelek, menüben, telefonon, bárhol? A főmenüben megvan az új szoftver hozománya, a fül, amin belül lehet lapozgatni oldalra?
Én is vodkánál fogom venni, ha veszem...csak itt nem sokat hallottam róla, valószínű sokaknak független változat van.'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Geby30
csendes tag
Szia! A telót Nyíregyházán vettem, kártyás csomagban 30.000 Ft-ért. A színe fekete, ha jól tudom a vodánál csak ilyen színben van. Semmilyen vodafone logó nincs sem a telefonon belül, sem a telefonon kívül.Semmi szerencsére.... Ha a főmenüben vagyok akkor felül van egy kis fül, amin keresztül át lehet jutni egy másik lapra ahol további ikonok vannak. Nem tudom erre gondolsz-e? Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz !
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Hali!
Én is egy ilyen teló vételén gondolkodom. Akkor bátran ajánlod? Még nem volt érintőképernyős telóm kicsit tartok tőle viszont nagyon tetszik a S5230-as. Az sms írás nagyon problémás az érintőképernyőn?A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
tigerjoco
tag
Hy! Bocsi a hülye kérdésért, de most hirtelen nem találom a választ.
S5230 kezeli az office dokumentumokat?
köszi -
Samus
addikt
Mázlista. Nálunk (és a webshopban is) 31990 magyar valutát kérnek érte. A főmenüben összesen két fül van (a régi szoftverben nincs fül), az egyik jele négy kis négyzet, ez az alapmenü, a mellette lévő pedig egy érdekes ikonos háromlapos menüt rejt, oldalra lehet húzni, ha picit húzod, és elengeded, viccesen visszaugrik a helyére. Ha jól értem Te is ezt mondtad. Igazából ez az, ami megfogott a telefonban. A lapozás megvalósítása. Azt hiszem beruházok egybe. Ha pedig nem jön be, eladom, és marad az N82. Világ életemben tapifont akartam, sokáig nézegettem a Windows Mobile alapú PDA-telefonokat (leginkább a HTC típusait), de nagyon drágák, még mindig, és úgysem használnám ki a tudást.
Azt nem tudod véletlen mekkora az a maximális méretű memóriakártya, amit kezel (kézkönyv nem ír róla?)? Ez a verziós szoftver sem biztosít lehetőséget arra, hogy intelligens feloldással elindítsuk a kamerát?'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Geby30
csendes tag
A voda árlistában 32-ért volt, és meglepődtem mikor elhaladtam az itteni egyik voda kirakatánál és megláttam 30-ért. Be is mentem Igen így működik a főmenü most már biztos, én is erre gondoltam. Úgy tudom 8 G-ig biztosan kezeli a kártyát. Intelligens feloldással csak hívást, zenelejátszót,üzeneteket, böngészőt és javat lehet indítani. Vannak a telónak apróbb hibái, biztos olvastad itt a fórumon, de engem nem zavarnak. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én ezzel a telóval szeretném kivárni hogy a Samsung Hd olcsóbb legyen
-
Geby30
csendes tag
válasz Mika1227 #3625 üzenetére
Nekem volt egy samsung i900 omniám, de az nem jött be. Idegesített hogy nem tudtam mindent ujjal kezelni. és elég hülye megoldás volt hogy ott fityegett a ceruzája. Ehhez nem kell ceruza, ujjal mindent lehet kezelni. HIbák: java telepítés a vodás verzióknál problémás, görgetőrutint szokni kell, amikor fogadod a hívást még 1-2 másodpercig csörög a teló, van akinek nehéz az sms írás (nekem nem, vékonyka ujjaim vannak), van aki a képnézegetéssel nem elégedett, szóval ki mit fog fel problémaként.
-
Mika1227
őstag
Hát azt hiszem nekem ezek nem lennének problémák! Lehet a héten már meg is lesz a teló. Azért is választanám az érintőképernyőset mert még nem volt ilyen és most nem szeretnék megint egy hagyományos készüléket.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
alexa1928
csendes tag
Én is ma vettem meg a telót, Így elsőre nagyon teccik. a kezelése szerintem elég egyszerű.
még holnap veszek bele egy memó kártyát,
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki még enm határozta el magát -
Mika1227
őstag
Egy 4 gigás memó kártya mennyibe kerül ebbe a telóba?
-
snooze
veterán
válasz alexa1928 #3630 üzenetére
remélhetöleg pár hét használat után is ezt mondod..
elég nem jol van megoldva,kezd nagyon idegesitö lenni,hogy egyes alkalmazásoknál sajna ha rá van adva az automata billentyüzár,akkor a beállitott idö után bezár..és igy mindig nyitni kell ujbol.. ez a hivásoknál is igy van..nem tudom miért kellett ezt igy megoldani..
GO Gunners!!!
-
Samus
addikt
válasz Mika1227 #3631 üzenetére
Nekem négy gigás van az N82-ben, és kevéske. Hozzá kell tenni, hogy itt egy kép mérete 600kb-1.5 mega is lehet (több mint 850 kép van benne), a videok mérete óriási (5 perc 100 mega), tele van zenével (290 szám, vegyes bitráta, átlag 192), már nincs rajta 600MB szabad hely...irdatlan olcsók a kártyák, érdemes a legnagyobbat venni, amit kezel a teló. Ha a 4 GB megy neki, akkor elvileg a nagyobb is, mert 2 felett már SDHC szabvány, elvileg ami ezt kezeli, ott nincs korlát. Elvileg.
-
Mika1227
őstag
Most nézem az árat egy 8GB 6500FT a 4GB 3500-4000 körül van.
-
Mika1227
őstag
Valószínű mp3 lejátszónak nem is használnám csak a csengőhangokra, van mp3 azt szoktam hallgatni, így lehet elég lenne a 4GB is.
-
tigerjoco
tag
Mennyire jó a hangzása? Van olyan jó mint egy SE K550i vagy K800i nek?
Mert ez miatt nem merem megvenni a telót.Amúgy a 3622-es hozzászólásomra várom válaszotokat. Köszi -
vmarci1118
csendes tag
válasz tigerjoco #3641 üzenetére
nekem ez előtt a mobil előtt pont k550i-m volt, és sztem van olyan jó a hangzása, csak másik
fülessel, amit a közeli mobilshop-ban vettem 2500ért, rendes agybadugós , átalakítós. én teljesen meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek a mobil. én pannonnál vettem még olyan fél éve, és engem egyik felkerülő hiba sem zavar, amit itt a többiek említettek. ébresztőt nem használok, arra ott van az ébresztőóra. szal nekem ez telefon nagyon bejött...(Y) -
Ceempa
csendes tag
Tigerjoco.
1., Első kérdésedre válaszolva: igen. De használhatod a böngésződ (mindegyik böngésző) lapon keresés funkcióját, melyet a Ctrl+F billentyű parancsal érhetsz el, és az adott lapon pillanatok alatt rátalálhatsz a számodra érdekes kulcsszavakra.
2., A hangzása tökéletes. Az általad említett telefonokat nem ismerem, de volt már sanyierikszonom, és szerintem förtelmes hangja volt. Ezzel szemben a Nokia 5310 (XpressMusic) ugyebár kifejezetten zenehallgatásra termett, fél évig ilyen telót használtam, tényleg tökéletes hangzása van, ezzel az eszközzel összehasonlítva a Samsung s5230-ast nem sok eltérés van. A hang minősége és hangereje is teljesen ott van.
A többieknek, akik hezitálnak:
Nekem már több mint egy hónapja s5230-asom van. A teló maga szinte tökéletes. Pannonos vagyok, és akik a színekről kérdezősködnek, tudtommal feketén kívül más szín nincs ebből a típusból. Zöld és valami piros szerű téma van benne alapből, de ha fekete témát szeretne valaki, a samsungs5230.fw.hu oldalon megtalálja a leírást, hogy hogyan kell átállítani feketére. (nem akarok reklámozni, de itt elég jó progikat és játékokat lehet letölteni, valamint a Gmaps-hez le lehet tölteni egy BP térképet, hogy ne kelljen felmenned a netre, ha meg akarsz nézni valamit).Hogy mit szeretek benne?
Egyszerű kezelni, okos és hasznos kis telefon. Sokan gondolom nem tudják, akinek van, és a barbár megoldással próbál nagyítani/kicsinyíteni a böngészőben és a képeknél, az próbálja ki a következőt (se használati utasításba, sehova nincs bele írva): ha mondjuk egy képen picit rajta tartod az ujjad (kb. 1 sec), megjelenik egy nagyító és egy kicsinyítő ikon (el ne engedd a képernyőt, és megpróbáld elkapni az ikont, mert ha leveszed az ujjad, eltűnnek!), hanem szépen húzd fel az ujjad a nagyításhoz, vagy le a kicsinyítéshez.Még egy apróság. A kioldást szerintem elég gagyi módon oldották meg (Iphone-on sokkal jobban tetszett). DE!!!!! Beállíthaszt a beállításoknál (ééértelem szerűen, de most fejből pontosan meg nem mondom, hogy hol) egy olyan opciót, hogy ha le van zárva, akkor megnyomsz egy gombot a telón (bill.zár gomb, letesz gomb, vissza gomb), ezzel aktiválod ugye a panelt, de még zárva a telefon, itt jön a trükk: be állíthatsz egy betűt, ha ebben az állapotban ráírod a képernyőre felold a teló. Mind ez szép és jó, de még NEM TÖKÉLETES. VISZONT: Még egy jó dolog! Ha be van állítva egy betű (nekem C), akkor nem feltétlenül az adott betűt kell ráírni a képernyőre, hanem ha egy határozott felfele irányuló hüvelykujj mozdulattal is fel lehet oldani (mindezt csak ha be van állítva egy betű!).
Ami nekem hiányzik belőle!!! Vagy nem szeretem, stb...
Kifejezetten hiányzik nekem belőle az a billentyűzet, mint az Iphone-ban van. Ha Iphone-nál állítva van a teló, és mondjuk sms-t írsz, rendes billentyűzet jelenik meg előtted, nem a gagyi klasszikus telefon billentyűzet. Ebben a készülékben, viszont az előbb említett gagyiság. Ahoz, hogy csak betűkből álló billentyűzetet kapj, oldalra kell dönteni a teló, ami szép és jó, de ez két kézi munka! Jobban szeretem ezt a verziót, (mármint a döntöttet), de tömött buszon kapaszkodva használhatatlan félkézzel! Ilyenkor marad vagy a betűk rajzolása, vagy a 7777 9999 444 2 (Szia)... ezt nagyon rühellem...Ha képeket nézegetsz és épp fekvő képeket, (ééés ugye döntve van a telefon), a giroszkóp nagyon elemébe jön. Ugyanis, ha képek között nem csak a szokásos lapozó mozdulatokkal tudsz közlekedni ebben a pozitúrában, hanem a telefon megdöntésével is. Tudni illik, hogy a kis gennyláda giroszkóp elég érzékeny, így elég odafordítani valaki felé a gépet, hogy NÉÉÉZD EZT A KÉPET!!!, picit bedől a telefon és máris 5 képet elugrik. Szerintem ez is gáz.
-
tigerjoco
tag
Köszönöm a választ, most már nyugodt szívvel veszem meg a telefont!
-
AMD Power
titán
2 nap alatt vagy 20db el belőle. Úgy viszik most minta ingyen lenne. Mióta ez bejött a KP500-t alig viszik.
-
Csabusman18
tag
Sziasztok! A samsung5230.fw.hu-nál az Avast trójait jelez, másnál is?
[ Szerkesztve ]
-
Csabusman18
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Nokia 8310 - A mini mobil - 2001
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest