Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ronin-
senior tag
úgy fest meg kell válnom a készüléktől bekrepált a kormányom és az fontosabb, mint 1 teló
-
vivkee
csendes tag
Sziasztok!
Megtudná esetleg vki mondani, hogy hogyan lehet beállítani ebben a kütyüben, hogy ne írja ki a teló számot, ha hívok vkit?
Köszi előre is!!!
-
szjoci
őstag
Letölthető a New PC Studio legújabb változata (1.2.1.IH1)
[ Szerkesztve ]
-
toth_janika
őstag
hello!
lehet kérdezték már, de nem találtam a kommentek között, de ha mégis van rá válasz akkor sry!
Tehát: Java játékok alatt folyamatosan kint van a kis virtuális bill. Még olyanok alatt is, amiknek van sajátja (pl Assasin Creed).
Ezt nem lehet valahogy "eltüntetni" onnan?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
szjoci
őstag
válasz toth_janika #2361 üzenetére
-
cintula187
addikt
Hali!
Lehet láma kérdés, de még nem volt Bluetooth headsetem. Kérdésem az, hogy ehhez vagy bármely samsung mobilhoz csak samsung bt-t lehet párosítani vagy mást is? Én pl erre gondoltam:
Ennek az iqua márkának a nokiához van ha jol emlékszem annyi köze, hogy régebben ott dolgozó mérnökök alapították.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Krajczi
tag
válasz cintula187 #2366 üzenetére
Tudtommal nincs köze. Én a múltkor Samsung-klón setet vettem, de az az újabb Samu-telefonomhoz már nem jó. Egy mobilboltban Nokia-t ajánlottak (kicsit drága). Meg kell próbálni, hogy rendesen működnek-e együtt, megy-e minden funkció.
-
Ronin-
senior tag
válasz cintula187 #2366 üzenetére
hát ez rohadt drága (nekem)
-
ityam
senior tag
Most nézem hogy tmobilnal előfizuval akcióban most 19k ert meg lehet kapni ezt a samut.
Az előző 28Ks árnál is már erősen gondolkodtam rajta de úgy érzem hogy ennyiert már meg kell vennem.Dunaplazaban nyomogattam is egy kicsit. A google maps eléggé lassan működött igy az kicsit zavart hogy lassan tudtam beadni neki hogy hova is akarnék menni.
Pedig szerintem azt használnám rajta mivel sokat mászkálok a városban.
Ami még érdekelt hogy vajk a javas játékok mennyire indulnak el rajta, de ahogy láttam itt mutogattatok java telepítést amit ugy veszek hogy akkor mennek rajta a javas játékok.
Jol gondolom?Illetve internethasználati tapasztalatrol nem sokat olvastam a teloval kapcsolatban.
Én egy ilyen alap netcsomagra gondoltam hozzá. 100-300MB közötti adatforgalmi limittel. Néha traviant végignyomkodni meg esetleg egy egy menetrendet megnézni gondolom jó lenne.
Ez az EDGE használható sebességet produkál? mert az az elméleti 240K amit láttam az rengetegnek tűnik.nem tudom hogy az a gyakorlatban mennyire csökken le, illetve hogy mennyire van edge lefedettség budapesten?Illetve filmet mennyire lehet jól nézni rajta?xvidet/divxet le lehet vele jáccatni vagy mindenképpen át kell kódolni valami neki teccő formátumra?
[ Szerkesztve ]
-
Pongini
csendes tag
fogta ezt a telót kézbe már valaki fehérben (ezüst?) vagy rózsaszínben? Hogy nézhet vajh ki? Pusztán női kíváncsiságból kérdezem elég ízléstelenül néz ki a rózsaszín így képen, de hát láttunk már csodát!
I've seen the future. It's being repaired.
-
kriver
tag
Sziasztok! Tegnap vettem észre, hogy mindel elküldött SMS üzenet eltűnt a telóból. Azóta egyet sem tárol. Eddig nem volt ilyen problémám, nem állítottam el semmit rajta.
Tudna valaki tanácsot adni? Találkozott más is ezzel a problémával? -
Pongini
csendes tag
válasz cintula187 #2376 üzenetére
Köszi! Én amikor vettem, a t-nél csak papíron volt rózsaszín, pedig megnéztem volna. Így maradt a fekete... de kíváncsi voltam
I've seen the future. It's being repaired.
-
VD
őstag
Nem tud valaki egy full kijelzős opera mini-t?
Mert az összes változat amit találtam, működik érintésre, de az alsó sorban ott az nyamvadt billentyűzet. Ha meg szerkesztős módszerrel próbálom megcsinálni, hogy ne legyen ott, akkor egy feket üres felület lesz a gombok helyén. -
ntomka
nagyúr
Jól gondolod. Mindegyik verzión megoldható, hogy feltehető legyen valahogy rá a java.
Jól megy rajta a net. A böngésző használható, bár én opera minivel tolom. Annyit tud, amennyi papíron van írva...
Az EDGE pont elég arra, amit írtál. Az ország nagy részén van EDGE lefedettség minden szolgáltatónál, és a sebesség többnyire hozza az elméleti maximumot.
Filmet nagyon jó nézni rajta, de mp4-be kell konvertálni mindenképp. Ezen kívül 3gp-t is kezel, de az előbbinek sokkal jobb a minősége.(#2378) VD: Én a jad szerkesztős módszerrel csináltam, és tökéletesen megy teljes kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
ityam
senior tag
illetve amit láttam a kirakott készüléken google maps az offline dolog és működik rendesen vagy csak nettel fizetős modszerrel?
-
ntomka
nagyúr
Én nem így csináltam! A hivatalos oldalról letöltöttem a jar és a jad fájlt is, majd az itt írt sort hozzáadtam a jad fájlhoz, ezután mindkettőt átküldtem a telóra és a jad fájlon keresztül telepítettem a progit. Ennyi. Nem kell ott a manifesttel bajlódni, ha megvan az eredeti jad is.
-
Orient84
aktív tag
1 szónak is 100 a vége
megéri ez a telefon?gondolkozom,h veszek,csak nem tudom,h i legyen
amugy t650et cserélném -
Bocaa
senior tag
tud valaki valamilyen jó fülhallgató S5230 hoz 5ezer körül?
Na meg van -e valamilyen jó zenelejátszó program a telóhoz?"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Ronin-
senior tag
hát ez tényleg szarik ébreszteni,hogyha megadom,hogy hétfőtől péntekig minden reggel ébresszen.. nevetséges.. de ha a "csak egyszeri" -t jelölöm ki,akkor meg ébreszt.. ez 1 idióta..
-
ntomka
nagyúr
Erre azt tudom javasolni, hogy ne kapcsold ki a telefont éjszakára, hanem tedd mondjuk offline módba, és már akkor is kevesebbet fogyaszt sokkal. Nekem így működik jól az ébresztés. Tapasztalatom szerint ha kikapcsolom, akkor bekapcsolni felejt el ébresztéskor, hiába van beállítva az automatikus bekapcsolás...
-
pai107
tag
Sziasztok!
Az S5230 csapat tagja lettem, köszöntök minden már régóta itt leledző tulajdonost. Nagyon hasznos a topic, sokat segített előre, hogy megtudjak sok dolgot a telóról, de még így is lesz mit tanulni.
Nekem előfizetéses T-Mobos van, sztem stabil, jó, az sw S5230BSIF4 és simán direktbe megy a java, csak jar kell és BT-al nyomtam fel, sittysutty megtalálta, felnyomta. Még nincs memkarim, ez beszerzés alatt. Illetve a szilikon tok is. Ja! Egy gyors kérdés: A szilikon tokkal az alsó 3 gomb kezelhetősége megmarad ilyen jónak?Majd apránként kérdezgetek még, bár pár órát rászánva nagyjából végignéztem a majd 2500 hozzászólást... Amit vhol láttam, de nem találom újra, hogy divx-ből milyen progival a leggyorsabb és egyszerűbb normális minősáéget feltételezve a konvertálás, milyen kiterjesztésre kell, milyen paraméter beállításokkal...? THX
És a végére két dolog:
1. Ha bárkinek kell ésesetleg nem ért hozzá nagyon szívesen készítek bármilyen mp3 zeneszámból (ami neten DC++on fellelhető) csengőhangot, csak jelölje meg milyen előadó/szám, mettől meddig legyen, legyen-e fel és lekeverés...stb.
2. Mint kiderült olyan helyen dolgozom, hogy van jópár pont a kijelzőre passzoló fóliám, így ingyen és bérmentve megoldottam 2 perc alatt a fóliát rá. Tuti. lehet a gyári pár ezer ft-os ennél is szuperebb, de hioggyétek el elég igényes vagyok a műszaki dolgaimra s 10-ből 8 pontot adnék magamnak a végeredményre.
Vkinek kell ingyen fólia? (vagyis postaköltsáégért, de kizárólag emberenként 1-2 db mert nem szeretném ha más meg üzletelne vele!!!) Szívesen megküldöm.AHOI.
-
veterán
Szia!
Üdv a klubban.
A szilikon tokkal is tökéletes a gombok kezelhetősége.
Személy szerint Xilisoft Video Converter Ultimate ajánlom, ha rákeresel a nevemre az 1ik hozzászólásba raktam be képet a beállításról.
Fóliát szívesen kipróbálnám.
Dobj 1 privit, és a többit ott megbeszéljük.Megkerestem neked.
[link]
A frame rate 25 legyen.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest