- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
msfeco
tag
Járt-e már valaki úgy, hogy sms írás közben pl a szó végén egyszercsak a prediktív szövegbevitel átírja az egész szót egy teljesen más angol szóra. Gondolom ez azért van mert a nagy ujjam éppen hozzáért a felkínált lehetőségek egyikéhez.
Tehát a lényeg amit meg szeretnék kérdezni, hogy amíg nincs magyar támogatás ki lehet- kapcsolni a prediktívet valahol? -
wark92
tag
ugy veszem eszre kc1 nel a "gombok" erzzekenysegen is allithattak ha ez lehetseges mert pontosabban kell raboknom mint eddig
Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
-
fahrii
őstag
Nemigaz, Nyíregyházán egy bolt sincs ahol egy wp7es telót megnyomkodhatna az ember
-
9CS
senior tag
Nem emlékszem pontosan meddig tárolják. És most meg se találtam, csak ennyit a T-Mobile honlapon, hogy „pl. a címzett a tárolási idő alatt nem kapcsolja be készülékét”, de hogy ennek mennyi az ideje azt nem. Hívd fel az ügyfélszolgálatot, gyorsabb lesz.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
rebugra
aktív tag
Tudtok valamit, hogy mikor, vagy egyáltalán valaha kerül bele magyar nyelv?
Személy szerint elboldogulok az angollal is, de csak magyarok vagyunk na,,,
[ Szerkesztve ]
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
djnyakesz
aktív tag
Valaki névjegyek importálásában jártas, Gmailre?
Ezt csinálom...
Eljutottam addig hogy kimásolnám a "levél csatolmányát", de konkrétan MSG fájlokat gyárt, nem VCF-t... Nem tudom felrakni Gmailre!VALAKI help!!!
[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
Szerk: OK megoldottam!
Nagy nehezen!
További ha már kezdem felfedezni ezt a kis csodát:
1) Bluetoothon hogy tudok küldeni valamit is?
2) Zune miért nem ismeri fel a kábelen keresztül a masinát!?
3) Ahhoz hogy telepítsek Zune-al rá valamit kell ügyküödnöm? Pl egy fájlkezelőt meg ilyet tudok tenni rá törés meg egyéb nélkül?
4) tudok rá tenni mp3 csengőhangot? olvastam valahol h kizárt... mégis?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz djnyakesz #5615 üzenetére
1) Bluetoothon hogy tudok küldeni valamit is?
Sehogy2) Zune miért nem ismeri fel a kábelen keresztül a masinát!?
Szar lehet a kábel vagy a driver3) Ahhoz hogy telepítsek Zune-al rá valamit kell ügyküödnöm? Pl egy fájlkezelőt meg ilyet tudok tenni rá törés meg egyéb nélkül?
Nem, a Zune-t nem lehet kikerülni, ha nem tört a telefon.4) tudok rá tenni mp3 csengőhangot? olvastam valahol h kizárt... mégis?
Kizárt, ha nem tört a telefon (wma megy rá, mp3 nem). -
moonman
titán
-
wark92
tag
válasz djnyakesz #5617 üzenetére
Ez igyvan ahogy leirtak. Nemtudom hogy EZ megoldas-e a driver problemara de szerintem meglehet probalni, hatha ezutan felismeri De szerintem a kábel szar vagy a zunet rakd ujra vagy updateld Probald meg mas gepen
[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
ezt akartam venni, nem a választással volt gond, csak még meg kell szoknom!
Nem akartam zöld manót venni, azzal csak a gondom volt!Legalábbis nekem!
A drivert köszönöm, felraktam, nem működik ezzel sem, illetve kiírja hogy telepítve a telefon, de a progi nem látja sem a Zune, sem pedig a New PC Studio!
Tölteni tölt róla, tehát nem hiszem hogy kábel gond lenne!
Mit rontok el?
-
wark92
tag
Probald meg mas gepen
KC1 el market is gyorsabb ugy veszem eszre Eddig megerte felrakniUgyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
-
Zolexx
aktív tag
Ha a telómon jj6 firmware van, amit nem lehet frissíteni, kedden elvileg kikerül a javítás frissítéssel rá. Na most felmegy a nodo, utána már bejön a download mód(??) és át tudom csinálni pl: kc1-re? köszi a választ
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
dzudzu
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy JJ4-ről JK1-re való frissítés során megmaradnak a cuccok (beállítások, sms-ek, stb...) a telefonon, vagy eltűnnek?
és ha eltűnnek akkor hogyan lehetne lementeni őket? -
veterán
Nekem is, ugyanis abban az esetben, ha együtt jön a ROM és a firmware (lásd JK1) nem hinném, hogy módosított bootloader kellene. Legalábbis semmi okot nem látok erre. az újnál már kicsit érdekes, hogy a ROM-ot a JK1-ből kell venni hozzá... ez már nem túl szép megoldás. Mindenesetre kipróbáltam a phone és bootloader frissítést és működni működik. A ROM-hoz nem nyúltam.
(#5627) djnyakesz:
Pedig simán elképzelhető, mert nekem régebben HTC-vel is volt ilyen gondom és másnak is. Töltött, de egy progi sem ismerte fel. Egyre erősebb a gyanúm, hogy kábel. Több gép, több driver - eléggé erre hajlok.[ Szerkesztve ]
-
msfeco
tag
Windows Phone 8-ról álmodik a Nokia
-
legiaap
félisten
Firmware-t akkor nem lehet a Zune-on keresztül frissíteni csak így, vagy ha beviszi az ember a szervizbe (és ha egyáltalán foglalkoznak vele)?
Ami a samfirmware oldalán fent vannak azok hivatalosak?
A felrakásakor gondolom törlődik minden a telefonon.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
wark92
tag
Gyari fw-t raksz fel nemhiszem h garit vesztenel legalabbis mikor bementem samsunghoz es kerdeztem h jk1 et raktam fel ra az gond e aztmondtak nem
-
front3r
őstag
Én is felraktam a KC1-et.
Az a tapasztalatom vele, mintha halkabb lenne jack dugón keresztül a hangja.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
-
csacsa1988
csendes tag
sziasztok, én most rakom fel a jk1-et a leírás alapján, de szerintem elakadt, és ennél nem megy tovább már vagy 5 perce: "MD5 result: Equal binary header information"
vagy ez a normális? -
wark92
tag
válasz csacsa1988 #5648 üzenetére
Miert nem a KC1 et raktad mar fel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest