- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
blex
senior tag
válasz nbukta77 #6549 üzenetére
tessék, gugliztam neked egy pöppet:
http://forum.xda-developers.com -
mike710
aktív tag
Sziasztok.Két napja járt le a mobilnetem és mivel nem volt szükségem a netre kikapcsoltam a hálozati beállitásoka. Settings - mobile network - Data connection: off.Most körülbelül másfél napja megy a telefon folyamatosan tehát nem kapcsoltam ki éjszakára és persze használtam is mellette ami azt jelenti hogy volt körülbelül fél óra telefonálás,némi zene hallgatás és mikor itthon voltam végig ment a wifi szval frissitette az emaileket,ezen felül neteztem is vele körülbelül fél órát.Na de most jön a lényeg..az akkumulátor azt mutatja hogy 2 egységet merült csupán a telefon ami számomra elég meglepő ahoz képest hogy amig volt mobilnetem minden este törtőre kellett lógatni. most meg vigan elketyeg.Azóta újra is inditottam már a telefont,mert volt már rá példa hogy restart után mást mutatott az aksi,de most minden okés.Ennyire zabálbá a telot a mobilnet?? Gondoltam megosztom ezt az irást veletek,hátha valakinek jól jöhet igy nyáron mikor az ember nyaralni megy és nincs autós töltő vagy konnektor minden sarkon.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz mike710 #6553 üzenetére
ennyire. gondolj bele, hogy a wifi-nek max 10-15 meterre kell "ellatnia", a mobiltorony ezzel szemben tobbszaz meterre is lehet, a learnyekoltsagrol ne is beszeljunk.
a wifi-t egyebkent is allandora be lehet kapcsolva hagyni, standby-ban lelovi, hacsak nem szinkronizalsz, de az ugyis csak toltore dugva megy, ha pedig nincs ismeros wifi a kozelben, kilistazza az ap-kep (ha kered), aztan visszamegy energiatakarekosba.
nekem elso perctol kezdve be van kapcsolva a wifi, igy is kibir masfel napot siman.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
No, köszi a segítséget, egyre jobban ásom bele magam a 'rendszerbe'.
Pár programot sikerült is telepíteni, viszont jól tapasztaltam, hogy a gmaps-ban nem lehet navigálni, azaz útvonalat tervezni, hanem csak locationt tud, azaz érzékeli és nyomon követi a haladást, de nem tud A-ból B-be elnavigálni?
Egyúttal létezik valami alkalmazás, mód, ami megmutatja, hogy mennyi is az adott adatforgalom? Sejtem hogy 'nincs tudomásom' hogy éppen mikor és hogy bonyolít adatforgalmat a telefon - amiben a sok telepített on-line szoftver is közrejátszhat - mégis úgy vélem jó volna legalább tudni róla hogy mi is történik a saját készülékemen.
(Nehogy meglepődés legyen a végén, hogy x nap alatt el lett használva x GB adatforgalom..
Mondanom se kell talán, hogy az újdonság erejével hatva, mindenféle létező szírszart kipróbálok most rajta..
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
pedig nem lehet elrontani. Zune-ban ket kattintas, egy enable meg egy UAC prompt, telefonon csak pedig csak be kell kapcsolni a wifi-t es radugni toltore, par percen belul Zune mutatja, hogy connected.
a toltore azert kell ratenni, mert a szinkronizalas akar tobb GB adatforgalommal is jarhat.
a kabeles persze gyorsabb valamivel, bar nem sokkal, de a wireless kenyelmesebb, mert csak osszevalogatod, hogy masnap mit akarsz magaddal vinni es ejjel toltes kozben at is huzza szepen.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz moonman #6561 üzenetére
Ugyanígy csinálom és nem történik semmi, pedig a Zune-ban be van kapcsolva, a telefon a töltőn, még sem látszik csatlakoztatottnak a Zune-ban.
Mondjuk ez az érvelés a töltő mellett azért hülyeség (már bocs), mert a többség nem több GB adatot szinkronizál rendszeresen, hanem csak pár tíz vagy száz megát. De még ha GB-ot is forgalmaznék, ha lemerül, akkor lemerül, így jártam. Videónézéstől meg telefonálástól is gyorsan merül. De ha kábelre kell dugni, az már nem wireless. Jó lenne, ha én dönthetném el, hogy élek-e a töltő lehetőségével vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
-
senior tag
fóliát rakott valaki a kijelzőre? Tapasztalatok ilyen téren?
-
moonman
titán
-
Arhquis
aktív tag
A telón semmit nem kell állítani, wifi legyen on, lássa a Zune, és álljanak jól a csillagok.
Nekem is bajos volt a wireless sync. Először órákat szenvedtem a beállításával, aztán inkább tojtam az egészbe, hanem egyik nap jött egy csuda Zune update, és már ment is a wireless.Amúgy nagy előny, hogy csak rátolod töltőre, és szinkronizál is, de valami rettenetesen lassú!!! Nekem volt, hogy egy albumot vagy 5 percig toszigált át. Kábelen ugyanez 15 sec volt kb. Ettől függetlenül szeretem.
-
-
moonman
titán
válasz Arhquis #6567 üzenetére
ha kozben hasznalod a gepet, akkor lassu, mert eroforras-takarekos. amugy nem sokkal lassabb, mint a kabeles (mar csak az USB 2.0 korlatai miatt sem).
egyebkent mit lehet ket gombnyomason orakat allitgatni?
#6568: a fem konnyebben karcolodik, mint az uveg tok kell. pont.
[ Szerkesztve ]
-
Arhquis
aktív tag
válasz moonman #6569 üzenetére
Mivel csak MS féle semmitmondó hibakódot dobál, annak levadászása órákig tart. Az a két gombnyomás valóban csak kettő, de sajnos nem működik. Javaslom, ha építő ötleted van, ruccanj át hozzájuk, és két kattintással aktivizáld nálluk is a feature-t.
Amúgy meg nem használtam a gépet közben, bánatomban még tusolni is elmentem.Az üvegre karcolódásra válasz: gondolom sosem voltál szemüveges. Amúgy abban igazad van, hogy a festék jobban karcolódik, de hamarabb letojod, mint azt, hogy a kijelző karcos.
-
moonman
titán
válasz Arhquis #6572 üzenetére
ha mondasz nekem ilyen semmitmondo hibakodot, szivesen utanajarok.
szerencsere nem vagyok szemuveges, de azok nem is edzett uvegbol vannak. ezeket direkt erre fejlesztettek ki. szerintem a hatlap sokkal hamarabb megkarcolodik, ha nem tokban hordja az ember. en asztalra pl. le sem teszem, dobok ala egy zsepit mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Arhquis
aktív tag
válasz moonman #6576 üzenetére
Ennyire én is rájöttem, ezért szenvedtem órákig ezek beállításával, ki/bekapcsolásával, de semmi. Aztán egyik nap jött egy random Zune update, azóta minden jó! (még rá is csodálkoztál az update-re anno).
Sajnos azóta sem tudom sem az okot, sem a gyógyírt. De neked hátha összejön. -
Arhquis
aktív tag
válasz moonman #6578 üzenetére
Ha régi verzió volt, akkor megintcsak egy rakás szerencsétlenség a Zune, mert nem egyszer nyomtam rá, hogy update-eljen, de nem tette. Csak egyszer magától.
De ha te tudod a pontos leírását a megoldásnak, szívesen veszem (valszeg más is), mert úgy is majd reinstall lesz itthon.
-
HoReSz1975
őstag
Erre valaki:
"Valaki tudna segíteni abban, hogy miért nem tudok netezni wifin keresztül, se WPA, vagy WPA2 módban A telefon csatlakozik wifin keresztül a PC -hez, de nem lehet semmit vele csinálni"
-
nbukta77
addikt
válasz HoReSz1975 #6581 üzenetére
Ne írd be többször,mert az Urak nem szeretik. Engem is ezért csesztek le. Várj a sorodra napokig.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nyargonc
csendes tag
Sziasztok.
Ilyen telefon vásárlását tervezem, de előtte egy számomra fontos dolgot megkérdeznék olyanokat akik használják is a telefont.
A kérdés:
Egy naptárbejegyzés jegyzet részébe, illetve egy Onenote bejegyzésbe beleírt teljes telefonszámot (+3670×××××××) tud e értelmezni a szoftver, értem ezalatt hogy rá klikkelve tudom e onnan egyből hívni a számot.
Jelenleg Samsung Wave-em van és az a naptárbejegyzésből ilyet nem tud.Előre is köszönöm a választ.
-
moonman
titán
router naplójában nincs semmi figyelmeztetés vagy hiba? valami spéci korlátozás nincs bekapcsolva a routeren? más wifi hálózaton, illetve 3G-n megy az adatforgalom?
[ Szerkesztve ]
-
9CS
senior tag
válasz gaben88 #6586 üzenetére
F1DO amit linkelt abból arra tippelek, hogy ez nem az adatforgalmat mondja, hanem azt, mennyibe kerül a leforgalmazott mennyiség. És mint írtam fentebb, nagy luxus lehet, mert nincs ingyen.
(tudom próbáljam ki, de mivel „repülőzik” már a telefon emiatt nem kapcsolom át)
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
zoleeka1987
csendes tag
Az mit jelent hogy a pc-hez csatlakozik? Nekem WP2 van, meg routerem, és semmi gond a netezéssel. Valami hálózati beállítással lehet gond.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Egy jó kis böngésző
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
válasz HoReSz1975 #6588 üzenetére
Ja, hogy USB wifi stick... na akkor azért. Alapból az nem arra szolgál, hogy megoszthasd vele az internetet (erre való a - wifis - router), viszont éppen ki lehet trükközni.
Pár módszer, amit kipróbálhatsz:
- A hálózati kapcsolatoknál engedélyezd a wifi és ethernet kapcsolatot is, majd jobb klikkes menüben van egy bridge, azt kattintsd be (admin jog kell hozzá)
- wifi hotspot-ot kell csinálni a gépből például ezzel az alkalmazássalValamelyik csak bejön.
zoleeka1987:
Ez nem ugyanaz a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
msfeco
tag
válasz HoReSz1975 #6588 üzenetére
Nem lehetetlen, már használtam mobilnetes gépet úgy hogy a laptop wifi-je hotpoint.ként működött. segítség:
http://www.youtube.com/user/gsferi#p/f/11/k69jPfpxosc[ Szerkesztve ]
-
Freezura
tag
Sziasztok!
Már több mint egy hete nyüstölöm a telefont, most már tudok írni a tapasztalataimról is. Mivel nekem ez az első okostelefonom, igazán nincsen viszonyítási alapom, de összességében meg vagyok vele nagyon elégedve. Nagyon tetszik a közösségi oldalak integrációja a telefonkönyvben, a gyorsasága, a design, a fényképek minősége (k850-hez képest sokkal jobb), az akkumulátor ideje (mondjuk nem nyomogatom egész nap, de éjjel kikapcsolva nálam 3 napot simán kibír). Ami viszont nem tetszik annyira: a zenehallgatás minősége (továbbra is a céges k850-en hallgatok inkább zenéket, sokkal szebben szól), a kötöttség, a személyre szabhatóság hiánya. Remélem a Mango majd azért változtat egy kicsit ezen.
Összességében elégedett vagyok a telefonnal, nem bántam meg, hogy ezt a modellt választottam! -
senior tag
Sziasztok!
Ugye jól tudom, hogy ha a telefon talál free wifi hozzáférést, akkor automatikusan azt használja adatforgalomra és nem pl az előfizetés adatforgalom csomagját?
Egy tapasztalat:
Meglepő volt pl, hogy előzetesen PC-s Zune-on keresztül 'vásároltam' pár ingyenes App-ot, úgy, hogy a telefon nem volt a PC-re kötve és amik vásárlása után rendre kiírta, hogy a telefon legközelebbi szinkronizálásakkor (vagyis PC-re csatlakoztatásakkor) telepíteni fogja azokat.Aztán bekapcsolva hagyva a telefont éjszaka - még mindig nem csatlakoztatva, a PC ki is volt kapcsolva) meglepő volt reggel látni a telefont, hogy a menübe lépve egyszercsak néhány új alkalmazás fogadott - amiket ugye korábban letöltöttem a PC-n.
(Plusz ott virított a felirat a kijelző felső sávjában hogy wifi kapcsolatot érzékelt)(Meglepő kicsit szembesülni első okostelefon használóként mindezekkel, olyan mintha kicsit önálló életet élne a mobil.. )
-
senior tag
Nem volt se töltőn, se semmire se csatlakozva, épphogy bekapcsolva maradt (és a mobil szolgáltató hálózatára bejelentkezve normál módon) mindössze.
Az lepett meg éppen, hogy ezek szerint talált magától egy wifi kapcsolatot, (bekapcsoltak a közelben egy wifi routert pl) automatikusan csatlakozott rá, a Zune, vagy MS szerverre feljelenetkezett, ami automatikusan tolta is át rá a korábban kiválasztott APP-okat - amiket egyébként a PC-re töltöttem le, avagy a PC-n szereztem be! (az meg be sem volt kapcsolva ezalatt este..)Mindezt anélkül, hogy akárcsak egy ujjal is hozzá nyúltam volna, rá se néztem a telefonra - ezért volt meglepetés mindez.
Előtte persze beállítottam az MSN Live accountomat mind a PC-n, mind a telefonon, nyílván ezért lehetett így szinkronizálva ez a 'művelet'.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest