Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Sziasztok!

    Na, akkor írnék egy kis élménybeszámolót. Összességében nagyon tetszik a telefon, baromi látványos a UI, és az is különösen tetszik, hogy live animation-nel ellátott kontaktokat tehetek ki a kezdőképernyőre. Viszont a sávosodás elég durván jelentkezik a böngészőben. Mondjuk nem mindig, de van, mikor eléggé feltűnő, anélkül is, hogy külön figyelném. A menürendszer baromira tetszik, ez a people hub tényleg állati innovatív és interaktív. Hozzá kell tennem, iPhone-ról váltottam (bár csak 3G), de mégis komoly előrelépésnek tartom ezt a telefont (rendszert). Az érintőkijelzője nagyon érzékeny, viszont görgetéskor hajlamos belépni görgetés helyett, illetve a scroll-t se olyan könnyű megállítani, valahogy nem ragad annyira az ujjhoz, ha már megindult. Rengeteg kérdésem lesz, már most tudom, de párat azért máris feltennék:

    A photo sharing-ben támogatott képmegosztók képeit nem tudom elérni? (picasa, flickr, stb) Csak feltölteni tudok, legalább is nem találtam meg, hogy a korábban feltöltött picasa-s képeimet hogyan tudnám megtekinteni. A skydrive-osak persze ott figyelnek a fotók között. :)

    Gépre csatlakoztatva hogyan tudom lementeni a képeimet? Zune-ban csak a diavetítést sikerült fellelnem, bár még nem igazán látom át a zune-t, az is teljesen új még nekem.

    Gondolom, megosztáskor ront a képminőségen, ezt szeretném eredeti méretében valamilyen módon elérni. (Géphez csatlakoztatáskor nem jelenik meg a fényképek elérése.) Köszi a választ előre is.

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák