- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
dario_p
tag
Nem kell airplane módban lenni, hogy használni tudd az asztali gép netjét usb-n keresztűl. Valaki ezt írta, de nincs igaza. Anélkül simán tudok netezni, rajta. Bármit be lehet frissíteni, ha nincs wifi a közelben. A mobilnetet meg nem kell terhelni (még jó hogy most rendeltem meg hozzá.). Ezt konkrétan az androidból hiányoltam. De nekem a böngésző is lassabbnak tűnik a droidnál mint itt. Bár csak Galaxy 3-t használtam. Viszont nem bántam meg a váltást. Valaki írta, hogy telefonálás közben néha csak a csend van a túloldalról. Ez nálam is előfordult, a 2 nap alatt 3x. Ma rájöttem, hogy valamiért/valahogyan benyomom a hívástartás gombot és ezért némul el. Egyenlőre az egyetlen gondom vele, hogy nem tudom azt az átkozott bankkártyát beállítani rajta. De talán majd pár hónap múlva a mangonál. Remélem nem untattam senkit a mondandómmal.
Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
manchester85
veterán
válasz dario_p #3502 üzenetére
Ez most komoly? Egy középkategóriás androidos gép szintjén (alatt) van az omnia 7-en a böngészési élmény? Ezt cáfolja vagy erősítse meg valaki gyorsan, mert ez elég durván kizáró ok lenne nekem. Sőt, ha úgy laggol, mint a droidon a böngészés, az is kizáró ok.
i6 Silver
-
nbukta77
addikt
válasz manchester85 #3503 üzenetére
Hulyeseg. Annyi,hogy nincs flash mint a froyo-ban. En hasznaltam sok droidot meg badat is. Hat meg sem kozelitettek a wp7-et. Droid fuggo voltam. Hala istennek valtottam.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Morden24
nagyúr
-
danilla
őstag
Nem kell aggódni, sokkal jobb a böngészési élmény mint bármlyeik középkategóriás androdion, sőt... nézd meg ezt a videót.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz danilla #3506 üzenetére
Köszi a válaszokat, ez megnyugtató. Amúgy nekem is úgy tűnt a videók alapján, hogy nagyon "smooth" az egész, csak azt nem értem, hogy minek kell akkor ilyen eszeveszett marhaságokat beírni... Galaxy 3, atyaég, ilyen analógiát még elrettentő szándékból se halljak, mert mindjárt nem veszek semmit!
i6 Silver
-
guest666
aktív tag
Galaxy 3 az inkább alsó kategóriás szerintem.
Negatívum: szinte semmi használható app nincs még hozzá, csak játékok.
Ha csak emailezni, böngészni, fészbukozni akarsz akkor tökéletes. -
MrMalkesz
csendes tag
,,De nekem a böngésző is lassabbnak tűnik a droidnál mint itt." Pont azt mondja hogy a droidnak rosszabb a böngészője.
-
gombsadi
aktív tag
Mivel e900 es omnia 7 egy vas, egy rendszer, a youtube videok nem mervadoak. Ha a forumot gamepod alatt nezem, es kinagyitom olvashato nagysagura a szoveget, bizony laggol ondulasnal... A mobil oldalak altalaban nagyon smoothak.
morden24:
Biztos simabb, de a kockazas durvan idegesit. Ie nem kockaz ennyit, droid meg meg nekem nem kockazott. En egy defy bongeszolyebol, es egy legendaebol indultam ki, smooth volt mindegyik. Persze, en a flash tartalmat tiltottam, akkor engedelyeztem csak, ha szuksegem volt ra(sporolas mobilnettel).
-
dario_p
tag
válasz MrMalkesz #3509 üzenetére
Kösz. Már azt hittem én írtam valamit félre, de ezek szerint érthető volt.
Appok meg szerintem vannak hozzá, bár kinek mi kell. Én google readerhez kerestem alkalmazásokat, és találtam olyat, ami 2 változatban tölti le a cikkeket. Amerikai sport közvetítéseket szintén tudok élőben követni. A gmailemet kifejezetten gyorsan szinkronizálja. Találtam pénzügy kezelő programokat, bár azokat még nem próbáltam ki. Csak a nagy része még nehezen elérhető a fizetős opció hiánya miatt.Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
Morden24
nagyúr
válasz gombsadi #3511 üzenetére
Hát a lényeg, hogy én nem érzek minőségbeli, élménybeli változást az i4 -> Omnia7 migráció után, és ez nekem jó, mert én elégedett voltam ott is.
Lehet, hogy igazad van a kockázással, ennyire nem maradt meg bennem a dolog azértNos igen, bekapcsolt Flash tartalommal azért bőven akadozós lesz Androidon a böngészés, bár mint mondtam, hosszabb távon csak az X10-eset próbáltam anno (még szerintem 1.6-al, legalábbis azért gondolom így, mert kb. tragikus volt az egész ), egyéb géppekkel meg csak rövidtávú tapasztalatom van.
Sectumsempra - For Enemies
-
Lall
veterán
válasz gombsadi #3511 üzenetére
"droid meg meg nekem nem kockazott."
Mert nem volt Galaxy S-ed! Mondjuk annak is az újabb romokkal (Android 2.2.3) jött elő a kockásodás, de nem igazán értem miért? Szerintem is a droid böngésző (kikapcsolt flash-el) picit smooth-abb, de ezt nem igazán lehet észrevenni.
Viszont cserébe a rendszer nem smooth.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
-
Morden24
nagyúr
Nos nyilván az is kérdés, hogy ki milyen honlapokat látogat, én az említetteket soha nem.
Egyébként a fehér szín érdekes, de én úgy vettem észre, hogy egyszerűen visszavesz a fényerőből, pont olyan, mint a Samsung ledes tévék. Ez elég jól látszik akkor is, ha az emailekbe lépsz bele, viszont egyéb esetben a betűkön látszik, hogy vakító hófehér ám.Mindegy, érdekes.
-
válasz Morden24 #3520 üzenetére
Próbáltál már telefonnal itt a fórumon a hozzászólásban egy részt félkövérré tenni? Az iPhone-okon ezzel sincs gond, kijelölöd a szöveget, nyomod a gombot, és minden jó. A NoDo nem tudom mennyit befolyásol rajta (csak korábban próbáltam), de akkor kijelölés híján el se lehetett kezdeni
A PicasaWebes linkekkel is gondok vannak egyébként. A Facebook weboldal is csak azért javult meg, mert kicserélték a touchos verziót a bunkofonokra szánt verzióval központilag a WP7 esetén. (Szerencsére a kliens meg az integráció miatt nem kritikus.)
Mit is csinálsz a böngészővel egyébként?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Morden24
nagyúr
A kijelölés jogos, bár én szifonon is általában beírtam a [bé][/bé]-t, mert számomra kényelmesebb volt, mint a kijelölés-lenavigálás-félkövér-visszanavigálás dolog. Más kérdés, hogy személy szerint rühelltem az iOS-es szövegnavigációt és kijelölést, nem tudom, WP-n mennyire fogom kultiválni. Jelenleg no NoDo.
A Facebook oldalt nem szoktam nézni, az általad írt okok miatt is. Megjegyzem, iPhone-on sem néztem soha. Bár amúgy pont a Facebook kliensre azért bőven tudnék nem szépet mondani, legalábbis az iOS-es verzióhoz képest.
Mit is csinálsz a böngészővel egyébként?
Böngészek, vazze
Bevallom, életemben nem akartam még eBuddy-t vagy Buzzt használni.(#3523) Karma: Nem mondanám, hogy extrém gyakran Messengerezek telóról, de a Miyowa engem is idegesít.
Valami példa esetleg hogy mit szoktál böngészni a MA-n kívül?
Mivel a mobilos böngésző nálam 99%-ban nem munkaeszköz, ezért egyéb fórumokat, pl. Neowin, de a Connect oldalra is ezzel lépkedek fel, illetve hírportálok, meg ami éppen szembejön.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Morden24 #3522 üzenetére
Szóval akkor gondolom a megbízható MSN-re sincs igényed (csak ezért kísérleteztem a Meeboval meg az eBuddy-val, egyébként tényleg nem use-case).
Valami példa esetleg hogy mit szoktál böngészni a MA-n kívül?
nbukta77: Ez azért van, mert újonc vagy a WP7 fronton, és nem láttad a régi helyzetet. Mint mondtam, mostanra már lebutították annyira, hogy itt is menjen.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
gaben88
őstag
Milestone-t, Galaxy S-t, i 3GS-t, N97 mini-t, BB9700-et használtam huzamosabb ideig netezésre és nálam fényévekkel a Omnia 7 volt a leggyorsabb!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
danilla
őstag
Már nem emlékszem ki volt, de valaki nagyon rá volt izgulva a FIM-re és leszedték a marketből. Visszakerült és kapott frissítést is.
-
bigsee
addikt
Hali! Valahol volt róla szó, hogy hogyan lehet új Zune/Marketplace reget létrehozni, de nem tudom hogy hol, hogyan. Az a gondom, hogy Ausztriát adtam meg és minden német nyelvű, pedig angolosan szeretem... Hogy lehet ezen változtatni?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
manchester85
veterán
válasz gaben88 #3525 üzenetére
Ez megnyugtató, köszi! Na gyerekek, most voltam a speedshopban, nyomogattam néhány WP7-es készüléket, és bizony nagyon szimpatikus volt a rendszer. Mondjuk arra nem igazán jöttem rá, hogy egy-egy weboldalt vagy személyt hogyan tudok kitenni a főoldalra, (bár mondjuk net elérés nem is volt a telókon) de tetszett úgy az egész, és elég elavultnak tűnt utána az iPhone négyzetrácsos UI-ja. Azt hiszem, belevágok. Mondjuk trophy-n és optimuson elég kicsik voltak a billentyűzet betűi, inkább HD7-en volt kényelmes a gépelés. Egyébként pont állt mellettem egy fickó, akinek HD7-e volt, szóltam neki, hogy mutassa már meg a böngészőt. Jónak tűnt az xpíriensz. Az omnia meg ugye félúton van valahol. Na, ha minden igaz, kedden vagy szerdán én is belépek!
i6 Silver
-
Morden24
nagyúr
válasz manchester85 #3529 üzenetére
Mondjuk arra nem igazán jöttem rá, hogy egy-egy weboldalt vagy személyt hogyan tudok kitenni a főoldalra
Weboldal passz (azt lehet?), kontaktot úgy lehet, hogy hosszan rányomsz az adott tagra, és kidob egy listát, amiben lesz olyan, hogy pin to start.
elég elavultnak tűnt utána az iPhone négyzetrácsos UI-ja
Hát igen, szerintem is jóval modernebbnek, mitöbb futurisztikusnak hat a Metro UI
-
manchester85
veterán
válasz Morden24 #3530 üzenetére
Köszi srácok a válaszokat! Egyébként a WP7-et és az Omnia 7-et egyaránt ki tudtam próbálni (igaz, csak külön-külön ). Kezdetben tetszett, hogy az omnia 7 home gombja hasonló, mint az iPhone-é, de talán túl homorú és kis átmérőjű élőben. Nincsenek különösen nagy ujjaim, mégis valahogy nem simult bele, picit az élei talán vágtak is. Ez mondjuk nem annyira tetszett, de belefér, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
moonman
titán
válasz Morden24 #3533 üzenetére
sőt ha ránagyítasz a weboldal logójára és úgy teszed ki, akkor látványosabb lesz a tile is.
#3535: engem sokkal inkább a "kis" kijelző zavar, de a HD7 az egy vicc több tekintetben is. konkrétan gagyi.
de hogy pozitívat is mondjak a kisebb kijelzővel kapcsolatban: amire csak így 3-4 nap használat után döbbentem rá. az egyik, hogy átérem. vagyis ha pont a képernyő túlszélén van valami, amire nyomni kell, akkor nem kell másik kézbe venni vagy csúsztatgatni (ami a csúszós hátlapot figyelembe véve balesetveszéles is), hanem átér még a hüvelykujjam is. a szélesebb káva pedig azért jó, mert átnyúlás közben nem nyomom le a tenyeremmel azt a szélét, ahol fogom. ilyen szempontból ideális a 4", meg "telefonosabb", a HD2 már inkább "PDA". talán még a 4,1" beleférne, de végülis megszokható.
ja egyébként ugyanez a jóság van a kapacitív vissza/keresés gombokkal, viszonylag kicsire vették az érintési területet így sokkal kevesebbszer tenyereltem bele még, mint a HTC-knél. kézben forgatva azért előfordult már. fizikai gombokat akarunk!
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz manchester85 #3535 üzenetére
Jogos, nekem férfihoz illetlenül vékony ujjaim vannak, de hüvelykkel megnyomva kicsit kicsi, meg tán jobban is nézett volna ki, ha némivel nagyobb. Nem mellesleg azért fura a tapintása, mert nem egyenletes az íve, hanem az aljában van egy törés, magyarán olyan, mint egy csészealj, ellentétben a szifonon lévővel.
(#3536) moonman: Na ezt is jó tudni, thx
[ Szerkesztve ]
-
RevolutioN2
tag
Sziasztok! Beszereztem sikeresen egy T-s Omnia 7-et és lassan egy hete örömmel használom. Az első napon megcsináltam a JIG-es JK1 frissítést, utána ZUNE-al azonnal ment is rá a februári frissítés (7008). És itt jön a bibi, azóta próbálkozom a NoDo feltelepítésével mindkét általam ismert módon (az időzítős, amikor a telón kell kilőni a netet, valamint a 3 másodperces számítógépen neteltávolítós módszer). Mindkettővel körülbelül 100x próbálkoztam. Az utóbbinál elindultam 1 mp-ről és tizedenként mentem felfele eljutottam addig, hogy 3.4 tizednél még connection error a felirat 3.5-nél pedig már up to date. Semmi... Már elkopik a kábel a gépben Próbáltam ugyanezeket úgy hogy tűzfalban tiltom a netet. Próbáltam úgy hogy a hálókártyát tiltom, semmi... A rendszeren Win 7 64 bites van, AVG antivírussal, a netet pedig egy TP-link router osztja kábelen keresztül. A rendszerekben (teló és számítógép) magyar régió van beállítva. Mi lehet a probléma srácok? Könyörgöm segítsen valaki Nem vagyok analfabéta, a Jiges megoldás is másodjára ment. Nem tudom mi lehet, én a Windowsra gyanakszom esetleg a routerre hogy valamit blokkol.
Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
RevolutioN2
tag
Jah, és még annyi, hogy ha estleg találna frissítést az a net tiltása után mennyi idővel jelezné? Mert egyszer volt olyan, hogy kirántottam a kábelt és még kb. 5 percig keresett, de meguntam a dolgot. Szerintem az csak valami bug lehetett. Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
-
Lall
veterán
válasz RevolutioN2 #3542 üzenetére
Akkor ezek szerint a telefonon nincs wifi bekapcsolva? Mert az kellene hozzá! Tehát bekapcsolod a WiFi-t a telón, a gépen belépsz Zune-ba, elindítod a frissítést és kb. 3mp múlva leválasztod a gépet a netről. Ekkor elkezd keresni és felajánlja a frissítést. Visszadugod a netet a gépbe és frissítesz. A régiót is átállítanám a telón UK-ra.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
RevolutioN2
tag
De bevan, rá is van csatlakoztatva a hálózatra. Akkor sem működött, próbáltam úgy is, hogy be volt kapcsolva de nem volt ráállítva a hálózatra. Egyik módszerrel sem sikerült
-
IWC16
csendes tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek, megőrülök
Outlook-ban vannak a névjegyeim elmentve, ha jól tudom ezt nem lehet szinkronizálni
Omnia 7-el, így megpróbálom átrakni gmail-be címtárába,
exportálom sz outlook-ot, pontosvesszővel tagoltan, majd importálom gmail címtárába,
de valamit rosszul csinálok mert a beimportált névjegzekenél a címtárban üres sorok
jelennek meg, és ha ráklikkelek akkor látom csak az adatokat,
Kérlek segítsetek mert nem tudom mi lehet a gond,
Köszönettel:
-
Lall
veterán
válasz RevolutioN2 #3545 üzenetére
Régió UK? Live fiók UK?
-
Lall
veterán
válasz RevolutioN2 #3549 üzenetére
Nemtudom, de régiónként is változó a frissítés. Nekem UK régióval ment elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest