Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D-Phrag

    senior tag

    válasz lajo #2618 üzenetére

    Nos G+-ot én sokáig használtam és én az akkuidővel pl. egy invendor féle ICS RC4-hez képest sokkal jobb. Az Arco68 féle érdkesebb. Használat közben fogyaszt ez is rendesen, de alvóban renfkívül takarékos. Ezt ma regge lis tapasztaltam egy szinte vízszintes akku grafikon csíkkal. :)

    De visszatérve a GB ROM-hoz. Kettő (három) féle dolgot tudnék javasolni:
    1. Backupolj pl. TiBi-vel, factory reset, wipe all, aztán újrahúzod a GIGABREAD+-t
    vagy
    2. Backupolj szintén, factory reset, wipe all és próbáld meg ezt a ROM-ot: Ginger Revenge v 0.8 (Ezt feltettem és elég jónak tűnt, de nem sokkal később ICS-re váltottam. Szerintem G+ tudást simán hozza..)
    ill. most látom, hogy jött ki valami osztrák újdonság: FoxhoundPlus vCottontail Leírás alapján kecsegtető ;) ..)
    és/(vagy)
    3. Tegyél fel egy jó kernelt, ami szabályozza, optimálja többek között az akkuidőt is. Pl. a Ginger Revenge-hez ajánl moddolt Feacore kernelt

    Akku-kalibráció felejtős, nem ér semmit. (CWM-ben a Wipe battery stats funkció) Annyit tesz, hogy a százalékot talán pontosabban jelzi ki. De gyakorlati haszna nincs. Javaslom, hogy havonta egyszer merítsd le (kikapcsolásig nyúzd) az akkut, majd töltsd fel rendesen, de bekapcsolt állapotban. Utáns pedig ha teheted mindig 50-55% felett tedd már fel töltőre. Ez elég akku kímélő használat lesz..

Új hozzászólás Aktív témák