- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek a hivatalos Jelly Bean kiadást sem. Tudom, hogy ez pont a Samsungtól elképzelhetetlen, azonban az egyik legnagyobb rivális (droidon belül) a hTC beígérte az ICS update-et a tavalyi modellekre. A Samsung ennek hatására lehet, hogy újra gondolja, hogy mire mit lehet kiadni, mert látva hogy 256 mega rammal szerelt telefonokon fut a 4.0.x-es rendszer hitelét veszti a "nem elég erős a telefon" kijelentés.
Azt pedig tudjuk jól, hogy az ICS és a JB közti különbségek elhanyagolhatóak mondhatóak a GB és az ICS közöttihez képest.B-tag: H3lios#2825
-
Tequilaband
csendes tag
Nektek mennyi ideig tart egy Odin-os frissítés? 20 perce tart, éppen ezt írja ki:
<1> system.img.ext4 download..
De nem mozdul.
-
h3lios
addikt
válasz Tequilaband #2003 üzenetére
Nem kell izgulni, nekem is 20 perc körül volt a full telepítés. Felül nézd a kék csíkot, ha az halad nincs baj. Ha megállt, húzd le és indítsd újra az Odint és kezd elölről, nekem a 3. próbálkozásra felment (igaz nem ez a rom).
B-tag: H3lios#2825
-
Tequilaband
csendes tag
Megvan, másik portról hamar felment, de valami nem jó, nem indul a teló, a Samsung felirat után jön az indító logó, aztán újraindul. Most próbálom megint felrakni a romot.
Úgy tűnik, sikerült, de lengyel nyelvű. Hol tudom beállítani magyarra?
[ Szerkesztve ]
-
Tequilaband
csendes tag
válasz Tequilaband #2006 üzenetére
Dili vagyok. A legelején.
-
zeg74
aktív tag
Mielőtt új romot teszek fel, mindig csinálok egy gyári visszaállítást és csak aztán indítom el.
Pár perc és készen is van." kár érte, kiváló ügynök volt"
-
Talib21
tag
Sziasztok.Csak egy érdekesség, aki nem próbálta,nem hallott volna róla. A beállítások-telefon névjegye-firmware- verzió sávot nyomkodjátok folyamatosan,és nézzétek meg mi lesz!
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
A tegnapi napon én is boldog tulajdonosa lettem egy S Plus-nak.
Szeretnék egy - két dolgot megkérdezni, még csak ismerkedési fázisban vagyunk.Mivel ez egy használt készülék, így nem vagyok biztos a garanciájában. A magenta színű szolgáltatónál lett vásárolva, de az előző gazdája nem találja a papírjait. Van rá esetleg valami esély, hogy a garanciáját lehet rendezni esetlegesen a gyártóval?
Illetve próbáltam a szoftverfrissítést megnézni, azt csak a Samsungnál történő regisztrációt követően lehet leszedni?
Melyik szoftver most a legjobb, leggyorsabb és energiatakarékosabb? -
Tomajdon
aktív tag
válasz HawerKing #2012 üzenetére
Bocsi, nem nagyon néztem eddig a fórumot Na hát elég hamar leszedtem, mert nem rossz az ICS, de az akku hamar merül, a kamera meg úgy van, hogyha álló módban nézed, a képet fekvőnek mutatja, ha fekvő módban nézed, akkor meg állítva (ezt nehéz így elmondani, ezt látni kell ). A lényeg, hogy még nem alkalmas napi használatra... Elég gyors, meg nagyon frankó, csak még vannak jó kis hibái, bugjai, és így nem hinném, hogy lehetne mindennapos rom. Most felraktam a KQI-t, de elfelejtettem, hogy a stock tw4 launchernek van ez a hibája, és most ezzel szívok... Remélem hamar frissítenek a custom romosok a KQI alapra, úgy már jó lenne, mert ez az új modem miatt (vagy nem tudom) nem merül olyan gyorsan.
-
-v-
addikt
Most, hogy már egy ideje megvan ez a teló, rájöttem nem szeretem..
Nemtom pereg a home gomb vagy mi van de rendszeresen csinálja nyomva tartom ugye, hogy előjöjjön a recent app screen, elengedem el is tűnik.. van hogy csak negyedikre ötödikre sikerül, ilyenkor földhöz tudnám b*szni.
Másik ami miatt szintén, az a deep sleep-es gond, feloldom a screent mert gyorsan meg akarok nézni egy számot/hívni valakit mittom, és még a contacts is beakad... -
wrox
őstag
Olyat szoktam én is érezni, mikor be van lassulva. Falhoz csapkodnám legszívesebben.
Van 2 ACE a környezetemben. Azok valahogy sosem akadnak, villámgyorsak. Ha elkezdem azokban nézegetni a képeket, akkor nem tudok olyan sebesen lapozni köztük, hogy ne legyen ott egyből. Ez az S + meg úgy be tud lassulni, hogy van mikor több másodpercet kell várni, hogy megjelenjen a kép, mikor keresek valami fényképet. Most már engem is kiborít. Hihetetlen, hogy nem tudják megoldani ezt a laggolást az Androidnál. (tudom nem illik ilyet mondani, de lehet átnyergelek szifonra. ) (ACEra csak azért nem, mert silányabb a képernyő, egyébként letojnám a nagyobb hardvert. Nem beszélve az ACE hátlapjáról, az valami istenkirály. Ezen a 2x annyiba kerülő telefonra nem igaz, hogy nem tudtak volna tenni valami normálisabb hátlapot.) Na, most kipanaszkodtam magam.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Jah, egyetértek.. pedig nem a memó fogy el ilyenkor, az van bőven.
Hiába az 1.4ghz proci, én speciel pont nem nézek videót, meg nem játszom, nem érdekel mi fut el akadás nélkül, ellenben elvárnám, ha feloldom a screent és fel akarok hívni valakit, ne akadjon már be 2mp-re a telefonkönyv....
Ilyenekről már nem is beszélek, landscape módban 3ból 2x nem bírja elküldeni az smst, 2nél hosszabb smst pedig nem is tudok küldeni. Mms-t se küldeni, se fogadni.
És sorolhatnám még - lehet ezeket egy custom rom megoldaná (a home gombos és deep sleepes-laggolós issuet azt nem), de még jó, hogy azt olvastam erről mindenhol, akkor jobb mint a sima galaxy s, ha nem akarsz főzött romot meg agyon tweakelni, csak kiveszed haszálod és úgyis jó, meg gyors.
Hát... -
Exelsior
senior tag
Sziasztok. Ma lesz egy ilyen telefonom. Nincs hozzá nyúlva de a gyári alaprendszerrel nagy gondok vannak. Belassul nagyon meg ilyenek. Hogy lehet costum romot felrakni? pl. Recovery-t felrakni a gyári helyett. Eddig HTC-m volt itt még nem tudom mi hogy működik.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
wrox
őstag
válasz HawerKing #2025 üzenetére
De nekem nem a memóriakártyáról hívja elő a képeket, hanem a sajátjából. Attól, hogy kiüríted a cachet és jobb lesz, nem változik a véleményem. Az a 2 ACE olyan embereknél van, akiknek fogalmuk sincs, hogy kell cachet törölni, konkrétan azt se tudják mi az az android, csak tetszett nekik a telefon, mikor vették, mégis faszául megy, pedig fényképeznek orrba szájba.
Nálad is úgy jelenik meg a fénykép, amit a saját kamerájával fotóz, hogy ahogy elhúzod az ujjad, azon nyomban ott van a kép, de nem elmosódva, hanem tűélesen? És persze ez kurva gyorsan egymás után, akár 100 képen keresztül. -
ramrit
tag
Nem tudom hogy nálad mi lehet a gond,de nekem pl. lassan 3000db-os mappámat is lazán nyitja és mikor megnyitom,akkor sem vacakol,tisztán jeleniti meg és fürgén.
Szóval ez valami egyéni dolog lehet nálad mert azon a minimális kis laggon kivül ami képernyöfeloldás után néha jelentkezik-ami függ a launchertöl is nagyban- nagyon jó teló és sok magasabb kategóriás kütyütöl is zökkenömentesebb,üzemidö és lagg terén is.
Nem kell riogatni senkit se,pláne meg leendö vásárlókat elriasztani:-)[ Szerkesztve ]
felecsd'el
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok srácok!
Még mindig tőletek várok segítséget.
Ha bekapcsolom a wifit akkor azt írja, hogy csatlakozva van az adott hálózathoz.
Viszont a telefonon a felső sávban, ahol megjelenik a wifi ikonja, nem csíkok vannak (a jel erőssége szerint), hanem egy kérdő jel az ikonban. Így sajnos nem is működik.
Szerintetek mit tudok csinálni?iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
crue
őstag
A lassulásos problémákon nagy mértékben segít a holo launcher és holo locker páros használata. Feloldás után a névjegyekre vagy a telefon ikonra nyomva rögtön megnyílnak, nincs várakozás.
-
h3lios
addikt
Erre csak azt tudom mondani, hogy tudni kell használni a telefont.
Holo Launcher + Locker és a menü + locker villám gyors lesz.
Karban kell tartani azt a szegény készüléket és lepucolni az olyan app-eket amiket nem használsz, vagy csak ritkán és leszedni egy olyat ami több funkciót gyűjt egybe.
A telót ha hetente 1x újra indítod törlődik a sok szemét és máris villámgyors lesz.
Az Ace 2 meg egy teljesen fölösleges telefon, mert ott az S advance ami köröket ver rá és nem sokkal kerül többe.B-tag: H3lios#2825
-
wrox
őstag
Holo launcher van fent. Semmi felesleges app, nem hetente, 2 naponta újra van indítva.
Egyébként aki azt mondja, hogy az Ő telefonja nem csinál idegesítő dolgokat, szerintem magának is hazudik. Régebben volt egy blade-m azt is hypolta mindenki, akinek volt hogy milyen gyors, meg röccenésmentesen megy minden. lófütyit, az sem volt igaz.
Ace 2 nem ismerem, de arra kíváncsi vagyok, hogy mikben ver köröket. Persze nem a hardver különbség érdekel, hanem a többi.Eddig semmi bajom nem volt vele. szokásos dolgai megvoltak, csak kb 2 hete kezdte a hülyeségét. Lehet kipróbálom ezt a legújabb ROMot.
Na de Androidtól sajnos nem is lehet még mást várni.
Pont a JB-től várják, hogy valami IOS szintre esetleg eljut.Ez a használni meg tudni kell a telefont gyenge duma. Az a jó telefon, ami hülye biztos.
A vásárlók kb 90 % letojja, hogy mit is tud. Csak kinézetért, meg a reklámok miatt vesz egy adott típust. szerintem -
ElZilcho
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, ez már egy kicsit régi thread, de nem igazán tudom hol tudnám megkérdezni, szóval:
Úgy esett, hogy új telefon után kell néznem, van egy két dolog ami fontos lenne, hogy benne legyen,- analóg ÉS digitális TV kimenet is legyen
(mint ezen - 3.5 jack dugóval analóg, mini-usb-ről HDMI),
- USB OTG - e miatt nem felel meg sajna ez a telefonSzóval tudtok-e olyan Androidos telefont ami ezeket tudja?
Előre is köszi
-
Jaki2000
aktív tag
Most akkor bemásolom egy másik fórumban tett bejegyzésemet:
Üdv mindenkinek!
2011. december elején vásároltam akciósan 1 Ft-ért a telefont. A lista ára akkoriban még 100 e körül volt. Előtte egy Spicam volt, az ismert millió buggal. Nagyon szerettem, kicsi és jól össze van rakva. Tehát most kb 8 hónapja nyúzom az SGS+-t. Ritkán játszok rajta, főleg a gyerek néha, de nem hyper 3D-s játékokkal. Napi átlag 60-80 perc telefon. Mobilnet és wifi folyamatosan váltva, 8 e-mail fiók folyamatos szinkronnal, néha FTP, néha wifi megosztás, kevés böngészés, sokat fényképezek, nulla zene és youtube. Gyári vodás 2.3.3. Nyolc hónap alatt hihetetlen módon összeomlott a rendszer. Folyamatos bugok, érzéketlen a kezelésre, majd kb 20 mp múlva lejátsza a tapizást. Rendszertelenül, néha egymás után újraindul.
Na a Spica az ilyen, sokan tapasztalták. De egy 100 e Ft-os SGS+?
Igazából nem értem a problémát. Ha szar 2.3.3 miért adták ki? Ha szar a telefon, elmehet a picsába a Samsung. Amúgy szeretem :-)
Hónapok óta szemezgetek a rom cserével. De mivel garis nem akartam. Most, miután egy hete napi 5-10 x újraindult, rászántam magam feltettem a GIGABRED+-t. Majd ha gari baja lesz, vissza teszem a gyárit.
Olyan élményem lett tőle, mint amikor teszteltem az SGS III-at.
Hopp és minden azonnal, még amikor visszaraktam a 67 appot, meg a 8 fiókot, akkor is.
Ha ez is összeomlik pár hónap múlva, lesz mentésem a telepített állapotról, hála a CWM-nek
De legközelebb veszek egy ki kibaszott iPhonét, vagy rosszabb esetben beüzemelem a polcon a Spicát. De az is lehet, hogy füstöt fogok eregetni.De már ez is laggol pár nap után
Ki fogom próbálni azt a Holot.[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
wrox
őstag
válasz HawerKing #2037 üzenetére
Te miről beszéltél? Nem is tudom ki nyekengett, mert nem ment a GPS. Azóta kiokosodtál belőle és megy. Én arról beszélek, hogy egy telefonnak nem így kellene viselkednie. Megveszed, bekapcsolod, használod, nem nyúlsz hozzá és megy. Iphone-om még soha nem volt. de állítólag ott nincsenek akadások. Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
HawerKing
őstag
Nekem egyaltalan nem lassul be a telom miota a Holo launcher van fennt s ez az uj firmware
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Jaki2000
aktív tag
GIGABRED+
Nagyon egyszerű telepíteni. A telepítés közben felajánl választási lehetőségeket, nem emlékszem mindenre, pl launchert választhatsz. Én a tuchwiz-t raktam fel, így olyan mint a gyári rom. Ami nekem tetszik, a sok statuszbar ikon, amihez külön progi van. Szinte az összes fontos beállítás elérhető. Kibővített OFF menü. Dinamikusan állítható a proci sebessége 1800 MHz-ig. Legfelül beállítható egy Baterybar, ami egy vékony csík a képernyő tetején és jól mutatja az akku állapotát. Akku ikon helyett %
Nagyjából látványra
[link]Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
h3lios
addikt
Egyébként azt érdekesnek tartom, hogy a T-nél közel egy árban van az új Ace 2 és az egy éves S+, azért ez árulkodó lehet a minőséget illetően. Lehet a felár az S sorozat miatt van, de ez akkor is egy minőségi értékálló telefon.
B-tag: H3lios#2825
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Jaki2000 #2045 üzenetére
Most jöttem rá valamire:
Több alkalommal vagy a bejövő, vagy az indított hívásnál kiakadt. Ja! Akkor szinkronizálta a gmailt. legutóbb három alkalommal a bug után megjött egy mail.
De ez volt a gyárival is.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Exelsior
senior tag
Na elsőre sikerült Recovery-t felraknom. Megy ez
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest