- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz BlackZack #27148 üzenetére
Azaz, de sztem az install locationt hagyd auto-n. Bár ha akarod akkor rakhatod externalra is, akkor alapból mindent sd-re telepít. Az allow movingot pipáld be aztán az alkalmazásoknál ha rányomsz egy app-ra akkor ott moveolhatod.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BlackZack
csendes tag
Hogy tudom frissíteni a marketet hogy én is az ujjat lássam? (cm alatt)
-
mm89
őstag
válasz BlackZack #27152 üzenetére
Eddig aki írta hogy frissült annak mindenkinek magától frissült. Én is egyszercsak azt vettem észre hogy már nem olyan mint volt.. Telepíts valamit marketról (mindegy mit, csak használd) aztán mittomén indítsd újra a telt vagy akármi csak tippelgetek
-
syler123
veterán
Valaki megtudná mondani, hogy mitől nem működik a wipe dalvik cache nálam recovery menüben? Pedig újra van tolva a rendszerem. Error-t ír ki rá.
-
mm89
őstag
válasz syler123 #27157 üzenetére
Mikor felraksz egy új rendszert akkor nincs dalvik, tehát nem tud mit wipe-olni. Indítsd el a telót, ilyenkor megcsinálja a dalvikot (dalvikban tárolja a programok egyes adatait), aztán újraindítod recoverybe és már tudod is wipe olni de akkor meg már minek
[ Szerkesztve ]
-
bors95
tag
hopp! lenne egy kis gond! elolvastam mégegyszer a 9. oldalt,(segédlet) és ez csak arra vonatkozik aki flash után rootol vagy mindenkire aki rootolni szeretne? mármint az odinos cucc
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz bors95 #27156 üzenetére
nem tudsz. ha valami mégis balul sül el, akkor egyszerűen az elejétől kell kezdened a flasheléssel.
a rootolás kb 5 perc amugy, ha már tisztában vagy a dolgokkal.
sok sikertszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz bors95 #27163 üzenetére
igen. de előtte még töltsd le az új spica.ops fájlt is és a rootoláshoz szükséges lk2.08-as kernelt. ezek nélkül nehéz lesz rootolni
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
törölt tag
-
tibz03
őstag
Amire válaszoltál, hozzászólásom, abban írtam le, hogy mi is a baj a CM-mel (ezekre csak tegnap este jöttem rá): sem a giroszkóp nem működik normálisan, sem pedig az iránytű. A giroszkóp hiányát nem tudom elnézni, gondolj csak bele, amikor gépelni akarsz, és oldalra fordítod a telót a nagyobb billentyűzetért, és nem történik semmi, vagy csak simán böngészés közben, nem fordul oldalra a weblap. Nem is értem, hogy a többi CM-et használó hogy tud ezzel a hibával együtt élni.
Ez a Gingerbread téma amúgy "sima" vagy animáltak a menük? A CM-hez kétféle van, az animált jobban néz ki (pl. ha a főképernyőn hosszan nyomsz, hogy megjelenjen a menü, akkor az animálva jelenik meg, mintha "előjönne" a távolból).
-
sssz
őstag
válasz tibz03 #27166 üzenetére
ez érdekes. én úgy emlékszem, hogy mikor utoljára CM-et használtam, akkor gond nélkül működött a giroszkóp. sőt, elég érzékeny volt. nekem meg ez volt a bajom, hogy ha egy picit elfordítottam a telót, már rögtön elfeküdt a kép.
animált valamennyire, mert pl mikor a beállításokat nézegettem, akkor kb olyasmi módon vált lapot mint a greendevdroid.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
tibz03
őstag
válasz feri1014 #27168 üzenetére
Pedig kétszer is feltettem a CM-et, teljesen a nulláról, és mindkétszer gond volt a giroszkóppal. Érdekes módon először rendben volt, aztán pár újraindítás után már vagy működött, vagy nem. De az is lehet, hogy valamelyik mod vágta haza. Bár nem tettem fel semmi olyat, amit más nem használna: all2ext, SSSwitch, ckMod.bfs.002 kernel, Gingerbread theme + AllApps, InterceptGL update, Google app update pack, Gingerbread keyboard. Ennyit telepítettem, ezek másnál is fent vannak.
-
sssz
őstag
válasz tibz03 #27172 üzenetére
jesszus. ez jó sok nem tudom, én mikor CM-et használtam, akkor a CM volt fenn és egy téma. ennyi. szerintem nincsen szüksége ennyi mindenre. legtöbbször van közte olyan, ami bezavar vagy felülírja a CM kernelét vagy abban valamit. aztán csak gond van. szerintem.
-
-
tibz03
őstag
Ha megnézed, hogy mik ezek, akkor láthatod, hogy nem nagyon piszkálnak bele a kernelbe, kivéve a ckMod.bfs.002, ami egy teljes kernel. De mások is használják, gond nélkül. És marha jó lesz vele a görgetési sebesség, nem akadozik pl. a névjegyzék, amikor görgeted. Az (egyik) lényegét veszíti el a CM, ha nem használja valaki.
(#27175) feri1014: Melyik alap ROM-ra tetted fel a CM-et? És feltetted előbb a 8.1-et, majd rá a 8.2-t (magyarosítottat), vagy rögtön a 8.2-t tetted fel?
[ Szerkesztve ]
-
bocsika
aktív tag
válasz tibz03 #27172 üzenetére
Mikor múltkor kipróbáltam a 2.2 rendszereket közte a CM-et nekem sem fordult a kép. De semmilyen videó sem (próbáltam külön programmal is, nem fogok mindent átkonvertálni) ment így kukáztam. Gyors volt, de ennyi. Mondjuk sok minden tetszett benne.
mod: 8.1 et próbáltam[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz tibz03 #27176 üzenetére
ok, én elhiszem, hogy ezektől lesz jó, de akkor valami mégse stimmel, ha neked nem működik a giroszkóp.
ja, hogy 8.2. akkor ez lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz tibz03 #27180 üzenetére
Érdekes én 7.0 tól használtam CM et, kb egy hónapon keresztül egészen 8.0 ig. Azt hiszem egy típusnál volt gond a giroszkóppal, de ez akkor fel is volt tüntetve a hibákhoz. (talán a 7.4 es lehetett). A többinél rendesen ment. Én nagyon szeretem, csak a divix miatt cseréltem vissza 2.1 re. De hiányzik sok dolog ami ott volt. Ha legközelebb felrakom akkor sztem nyomok is rá egy ADW EX et, bár lehet az 2.1 re is felmegy akkor meg még jobb lenne..
rutyika68
Én már nem láttam mit írtálszerk.:
Amúgy Recon, itt van rutyika, ahogy látom az aláírásában, neki is CM van fent...[ Szerkesztve ]
-
GodHeart
senior tag
most ti neveztetek el valami 8.2nek vagy én vagyok lemaradva.. samdroidon egy deka 8.2 nincs.. 8.1 a legfrisebb..
-
natec
tag
Hali!
Van egy kis problémám a compass v2.0 -val az iránytűm mutatója remeg és ha a telefont körbeforgatom nem áll be északi irányba. aki tud erről valamit kérem segítsen!Más:
CM 8.2(language for Hungarian)
[link][ Szerkesztve ]
NATEC
-
rutyika68
őstag
mm89 & sssz!
Vélemény?
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
GodHeart
senior tag
-
sssz
őstag
válasz rutyika68 #27193 üzenetére
hmmm, hát vetekszik erősen a launcherpro-val
rengeteg beállítási lehetőség. sokkal de sokkal gördülékenyebb mint a sima adw.
nagyon át kell tanulmányozni még milyen lehetőségek vannak benneszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
syler123
veterán
Ez nektek hogy ment fel? ckMod.bfs.002
Feltettem és akkor nem boot-ol be a teló. Elsötétül a képernyő a recovery menü után.
Ezért töröltem a cm-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs