- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murdah
csendes tag
még esetleg vkinek lenne egy i5700xehjb4 csc-je?
-
orrlyuk
aktív tag
Huhh, az megvan, hogy a T-Pulse 2 év rabszolgasággal 20-ért vihető???
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Vagany
őstag
válasz tuzpenge #12844 üzenetére
Nekem is volt hasonló. A google contact-oknál eggyel több kontakt volt mint a telón. Kiderült, hogy az egyik kontaktom duplán volt meg, 2 különböző név, de ugyanaz a telefonszám és ebből csak az egyiket volt hajlandó megjeleníteni a teló, okos .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
tuzpenge
őstag
válasz Cyberbeni #12847 üzenetére
Pontosan igy ahogy irod. Annyi különbséggel hogy nekem csak egy google fiókom van.
Viszont nem jeleníti meg az új névjegyet. Pedig nem olyan számot vennék fel a névjegyzékbe ami már bent van. Ez igy nem lesz jo. Kezdek ideges lenni. Egy telefon ami a legalapvetőbb tulajdonságát, amire kitalálták nem tudja.
Valami más ötlet?ˣ
-
orrlyuk
aktív tag
-
kusza79
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is felkerült a 2.1 t-s .
Két kérdésem lenn. Az egyik az, hogy tud valaki a marketről időjárás progit nekem olyan volt fent ami a kezdőképernyőn volt és mutatta az időt és a hőmérsékletet ,amit város szerint lehetett beállítani. Esetleg tudtok ebben segíteni?
A másik pedig 2.1 alatt, hol tudom azt beállítani, hogy a telefonkönyvben ne csak a nevek hanem a számokat is mutassa a névjegyzék?
Köszönöm előre is a segítséget. -
Skynet258
veterán
Akit érint: úgy néz ki, a blog és a fórum végre stabilizálódott az új tárhelyen, ma volt egy pár gond, de javítva lettek. Ha probléma lenne szóljatok
-
BloodRay
veterán
válasz Skynet258 #12861 üzenetére
Pár órája már láttam is, hogy megy az oldal. Akkor már az új tárhelyen van?
Tapatalk-al el lehet majd érni a fórumot újra?
Nemsokára lehet kell majd nekem is fólia, akkor 100%, hogy a támogatóit fogom kérni."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
kusza79
csendes tag
A másik pedig 2.1 alatt, hol tudom azt beállítani, hogy a telefonkönyvben ne csak a nevek hanem a számokat is mutassa a névjegyzék?
Köszönöm előre is a segítséget. -
Skynet258
veterán
válasz BloodRay #12862 üzenetére
Ment, csak szét volt esve a dizájn, azt kellet összekalapálni, meg az elérési útvonalak sem voltak jók... kellett vele szenvedni azért.
És még most is előfordulnak hibák, van, hogy az oldal a régi tárhelyről akarja betölteni a dolgokat, de a rendszergazda azt mondta, ez megoldódik valószínűleg holnapra.
Tapatalk elvileg megy, Andro-ID-re kell rákeresni a programon belül. Ha mégsem menne, akkor szólj, és majd ránézek.[ Szerkesztve ]
-
encoder
tag
válasz kusza79 #12863 üzenetére
Ez kell neked (irány a Market!): Dialer One
-
annulus
aktív tag
válasz tyaptyap #12869 üzenetére
win alatt rendszeresen pakolgatom az application data/desktop/fav./etc. könyvtárakat, és teljesen boldog vagyok vele, reméltem itt se lesz máshogy.
szóval nem azzal van a gondom, hogy ne tudnám hogy hol mik voltak, sokkal inkább azzal, hogy egy ilyen "alap" dolog nincs megvalósítva benne.
azért kösz az ötletet! -
Cyberbeni
addikt
válasz kusza79 #12866 üzenetére
marketről leszeded a dialer one-t, abban benne van.
ezt be lehet állítani az eredeti dialer helyett, meg van benne egy csomó beállítási lehetőség, azokat böngészd végig.
szerk.: illetve csak a hívásnaplóban mutatja, nem találtam beállítást a kapcsolatokra. :Smeg talán ez megoldja az eltűnő contaktokat.
[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz debanti0919 #12739 üzenetére
sajna nem tudom kipróbálni, pedig már nagyon vártam hogy feltedd, mert nincs memókarim amire rátöltsem.
nem gondoltál még arra hogy felteszed a marketre? erre van amúgy lehetőség?
mert nagyon hasznos cucc!![ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
most hogy egy ideje olvasgatom a topikot, már engem is kezd zavarni hogy egy csomó kérdés ismétlődik. el se tudom képzeni titeket mennyire zavarhat, mert ti már sokkal régebb óta kapjátok ezt
mit szólnátok hogy ha összedobnánk azt a már korábban is emlegetett első hozzászólást?benne lehetnének a gyakran felmerülő problémák, csak előtte ki kéne találni milyen témakörök legyenek benne.
ha ez megvan akkor a hozzáértők kiválasztanának egy-egy témakört, és azt kifejthetné.
összeszedné a kapcsolódó tudnivalókat, felmerülő kérdéseket, ezekre válaszokat.
ezt valahova fel lehetne tenni, hogy a moderátor megkérése előtt mindenki átolvashassa a másét, esetleg kibővítse ha hiányosnak érzi, és a végén összefűzi őket egy szép nagy tökéletes első HSZ-be.de egyszerűbben az is lehetne, hogy mindenki a saját témáját kifejti, ide beírja, aztán az első HSZ-ben meg linkelni az övére.
na mit gondoltok? van értelme?
[ Szerkesztve ]
-
Mcfery
tag
válasz tuzpenge #12838 üzenetére
Hi!
Ha valaki odaadja a számát, akkor csinálj úgy mintha éppen hívnád, a tárcsázóba írd,
majd indítsd a hivást és egyből nyomd ki.
A híváslistában ráböx a számra és már mentheted is.
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
adamho
tag
Nos örömmel jelenthetem, hogy a MOM-beli T-mobilnál 15 perc alatt fölteszik a hivatalos T-s 2.1-es frissítést.
Nagyon szép, nagyon jó, de azt tudja valaki, hogy a képernyő alján lévő négy ikont hogyan lehet eltüntetni, vagy lecserélni. Én nem találtam erre semmit, pedig nagyon szeretném, ha legalábbis nem azok az alkalmazások lennének kint, amit a T-mobile gondol fontosnak helyettem.
Előre is köszönöm a segítséget! -
VD
őstag
válasz easy...rider #12877 üzenetére
Terveztem, de amikor elkezdtem összeszedni az infókat és megláttam mekkora mennyiségű cuccról van szó, akkor hátradőltem, felbontottam egy sört és úgy döntöttem, ehhez nincs elég szabadidőm.
szvsz egy link skynet blog-jára elég lenne!
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Úgy látom mindenki fél hozzálátni az első hsz szerkesztéséhez, ezért azt javaslom ha bárki beír valami megoldást, írjon mellé kulcsszavakat hogy könnyebb legyen rákeresni.
Pl. ha beírjátok hogy "nps telepítése", ott lesz alul a megoldás. Az is jó ha benne van a válaszban a kulcsszó. -
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Akik írtak nekem a korábbi levelemre, azoknak köszönöm a tippeket, de sajnos nekem ezek félmegoldások. Hiszen, ha a kiesbe rendesen kell töltenem a vezetéknevet és utónevet, a telóba meg fordítva, akkor előbb utóbb össze-vissza fog keveredni minden.
A másik megoldásra meg az a válaszom, hogy nehogy már egy telefon lekorlátozzon, hogy csak keresztnevet írjak vagy becenevet.
Remélem majd javítva lesz a következő fw-ben.Üdv: Katsu
-
xmad
őstag
nálam vmiér az APNdroiddal az a helyzet hogyha letiltom a az adatkapcsolatot akkor gyakran amikor újra engéelyezem, ugyan megjelenik felül a 3G jel de nincs net, csak ha újrainditom a telefont.
erre van vmi megoldás?
-
zsoltiz
aktív tag
válasz eftepe #12891 üzenetére
Nincs fent más program (pl 2G/3G On-Off widget) ami az APN-eket átírja? Nekem ezzel akadt össze az apndroid, mert az is az apn-ek átírásával trükközik. A 2G/3G ONoff widgetet leszedve és az apn-eket helyreállítva megszűnt a probléma, tökéletesen működik az apndroid.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
-
gps76
őstag
Arra tud valaki választ,hogy bejövő híváskor,miért csak egyszer játssza le a csengőhangot,nem ismétli?
Kinél mennyi szabad memória van használat közben?(helixet,taskillert(nem automatikus programbezárással).Nekem így elindított opera minivel 58 MB ami szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest