- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy néhány napja használom iOS-sel (céges iPhone SE) a Gear S3 Frontiert (mindkettő teljesen lefrissítve).
Egy pár napig tök jól elvoltak, mivel egymás mellett buliztak (SE a zsebemben, óra a kezemen).
Szokásos alacsony akkufogyasztás a telefonon, minden értesítés szépen megjön.Aztán, tegnap óta azt csinálja az iPhone, hogy kellemetlenül meleg, és irgalmatlan tempóban merül - még akkor is, ha minden kommunikációt kikapcsolok.
Próbáltam uninstallálni a Gear alkalmazást, jópár restart, stb. Azt írja, hogy az App store fogyasztja az akkut.A neten rákeresve valami olyasmit írnak, hogy valami zene lista szinkron akad be, és az okozza. Próbáltam resetelni az órát, és újrapárosítani, nem igazán segít.
Valaki ötlet, hol tudom a zenelista szinkront kilőni, kikapcsolni?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S4 Stainless Steel 44mm (Cellular) 92% akku!
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Apple Watch SE 2 (2022) 40 mm, Starlight, 100% akku, Média Markt garancia 2026. 02.16.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest