- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztina1
csendes tag
Köszönöm a választ,Iphone8-al szeretném használni. A samsung galaxy watch programot tudtam letölteni, minden beállítási lehetőséget átnéztem, de nekem alapból nem jelenik meg az email app az alkalmazások között. Viszont délután jött gmailra üzenet, ez megjelent a telefonon és az órán is. Próbaként küldtem saját magamnak pár üzenetet, azok már nem jöttek át az órára, használja valaki almás telefonnal?
-
Krisztina1
csendes tag
Sziasztok. Tegnap vásároltam egy 42mm esimes verziót még nagyon ismerkedem vele. Nem találom az email beállítási lehetőséget pedig ez lenne a fő használati cél.
-
Krisztina1
csendes tag
Sziasztok. esim-es változat csak a telekomnál vásárolható vagy valamelyik viszonteladónál is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest