- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyj74
senior tag
válasz JockeyEwing #1900 üzenetére
Nem véletlenül maradok mindig a sima verziónál. Azért, hogy a strandon tekefonálhassak, fölösleges.
-
OhYeah
kezdő
Nem hagyott nyugodni a dolog és ma reggel visszamentem az O2höz. Újraproba és most működik
Ott lehetett a gond az első alkalommal, hogy nem vártam eleget az telefonról való esim törlés és ugyanazon esim órára applikálása között, és igy az O2 rendszere még azt érzékelhette hogy az esim használatban van.
Úgyhogy SUM 12 EUR-ért 1 évig van esim az órán
-
adamklark
senior tag
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Alzából érdemes vásárolni Watch4-et? Hivatalos garanciával forgalmazzák az órát vagy boltival? Mindenképp olyan helyről szeretném venni ahol megkapom a 24 hónapot és nem bolti garanciával szórakoznak.'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Firehand
tag
Azt szeretném megkérdezni hogy aki aktívan használja az órákat nemcsak dédelgeti azoknál mennyire sikerült eddig megkímélni az órát?
A Classic 46 mm óra lünettája mennyire sérülékeny illetve karcolódó, erre is használtok fóliát vagy a lünetta megvédi az üveget.
Nekem samsung aktív 2 órám volt, [link] ezzel a tokkal és szépén meg is védte, de aláment a por, nem annyira szerettem.
Tudom majd jönnek a kommentek azoktól akik még egy telefont sem ejtettek el.... sajnos én suta vagyok, szóval te mázlista vagy, engem a többi suta kezű véleménye érdekel.Még egy kérdés extremdigital 3 év garanciát ír.ez hogy lehet? [link]
[ Szerkesztve ]
Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
Shader
aktív tag
válasz Firehand #1909 üzenetére
Én 3 évig használtam/használok GalaxyWatch-ot. A forró gyógyvizes medencétől az élményfürdőkig, sportoláshoz, hétköznap. Soha semmi baja nem lett. Se a lünettának se semminek. Egy egyszerű tempered glass volt a kijelzőjén (még most is az van rajta) de még karcot se látok rajta. Most azzal már melózok is (házfelújítás).
Ezzel az új Watch 4-el is csinálok mindent, egyelőre nincs baja.
Ami baja van az mind szoftveres...--- Sent from mobile device ---
-
Firehand
tag
-
autotaxmo
őstag
válasz JockeyEwing #1900 üzenetére
Nekem is sajnos ez marad, hogy at kell menjek a Tremobilhot, mert se a telenor, se voda nem kepes egy multisim rendszert osszehozni. De szerintem azert jol dontottel hogy lte verziot vetted, legalabb a lehetoseget megadtad magadnak, hogy hatha egyszer csoda tortenik es mashol is lesz prepaid esim opcio
-
Roland1975
csendes tag
válasz Firehand #1909 üzenetére
Már lassan 2,5 hónapja használom. Én sem kímélem. Szerelek, melózok, uszodába járok. Fólia sincs rajta, ahogy egy karc sem. Ez a Gorilla Victus elég komoly üveg. Nyilván nem egy zafír kristály üveg, de szerintem igen szívós állat. A zafír karcálóbb, de törékenyebb lehet. Pár éve még azt hittem a zafírt nem lehet érintésérzékennyé tenni de a Huawei és Apple is megoldotta. A classic lünettája amúgy is szépen védi az óraüveget. Bízok benne nem lesz gond, de azért ne feledjük, ezek az órák nem évtizedekre vannak tervezve
-
kchris78
veterán
válasz Roland1975 #1915 üzenetére
annyira ameddig bírja az aksi kb.. bar lehet samu nem annyiért kéri az aksit mint az apple.. ezért is gondoltam hogy váltok. tényleg mennyi a csere?
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Mikor navigálok a telefonnal, a watch is kiírja az értesítéseket és rezeg, mikor esemény van.
Ezt hogy tudom kikapcsolni? Számomra ez inkább zavaró, mint hasznos.
Köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Tesztek olvasása közben sok helye nevagtivkent jegyzik a Samsung only feature-ket.
Lehet tudni mik ezek pontosan?
Előre is köszönöm!
-
thboxx
aktív tag
válasz FuRiONight #1919 üzenetére
Csak akkor működik, ha samsung telefonod van az óra mellé. Hivatalosan. Nem hivatalosan (XDA) megy más készüléken is. Bár asszem úgysem teljes értékűen. (Valami oda-vissza szinkronizálás a Health és a Health Monitor app közt nem ment)
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
válasz FuRiONight #1919 üzenetére
Vérnyomásmérés és EKG csak Samsung telefonnal működik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bbendre
őstag
válasz FuRiONight #1922 üzenetére
Ez inkább uzelti döntés volt mintsem technikai
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
őstag
Sziasztok!
Huawer P20 lite telefon mellé szeretnénk ezt az órát megvenni.Ahogy olvasom, minden funkció tökéletesen működne vele, csak az EKG és a vérnyomás mérés nem?
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
edigital.hu-ról érdemes vásárolni ilyen órát? Egész jó áron tudtam rendelni és 3 év garanciát adnak rá. Olvasgattam itt a fórumot és rájöttem (tök egyedül ), hogy valószínűleg nem Samsung garancia lesz, hanem edigital/emagos. Ez így a későbbiekben okozhat gondot vagy mondjam le a rendelést amíg tudom
Köszi!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
-
thboxx
aktív tag
válasz Anathema67 #1930 üzenetére
Igen! BF van! Elég komoly akciókkal. Asszonynak én is megrendeltem a rózsaarany LTE verziót.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
bod101
aktív tag
válasz vinczetibor #1929 üzenetére
Inkább nem az emag/edigital párossal nincs jó tapasztalatom
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
válasz nylacika #1933 üzenetére
Ettől még lehet szürkeimport, mivel a Samsung nem kötelezheti a partnereit, hogy csak tőle származó importot áruljon, és sajnos a legtöbbjük ezt ki is használja. Így lehet pl. hogy tök jó áron van egy Samsung termék egy hivatalos partnernél, aztán miután megkaptad derül ki, hogy mondjuk valami közel-keleti verziós.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nylacika
aktív tag
Biztos, de ha a samu vállalja a partnerséget, akkor vállalja a garanciát is... Ha nem, akkor bontsa fel a partnershipet és ennyi... De biztos a nagyvilágban nem így működik, túl tökéletes lenne egy ideális világhoz!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Samuéknál elég erős akció van GW4-re. Ezért gondolkodtam el sima helyett inkább egy e-sim verzión. Egyenlőre nem használnám (nem is tudnám) ezt a funkcióját.
Az lenne a kérdésem, hogy ha sima bluetoothosként használom, akkor Curve kártya alá berakva a bankkártyámat megy az órán a Gpay ?
Köszönöm.
-
nylacika
aktív tag
válasz Csocsesz75 #1939 üzenetére
Elvileg igen. Telefon nélkül is 10 vásárlásig tudod használni
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
autotaxmo
őstag
De imadom amikor igy szetb*sszak az arakat egy ilyen akcioval 😂 1 honap alatt esett az ora ara tobb mint 20 ezret, azert az elegge combos, oke hogy akcio kereten belul csinaljak, de akkor is. Azert ilyenkor bosszanto, amikor en full arban vettem par hete. De hat ez van, most ha el akarna adni az ember az orajat, mert mondjuk 1 honap alatt rajott hogy nem kell megsem, akkor 80 ezerert jo ha eladja amit 130-ert vett. 😂
-
autotaxmo
őstag
Mondjuk aki meg eddig gondolkodott az oran, hogy vegyen vagy sem, most tuti uzlet! Gw4 44mm-es lte verzio 108 ezerert brutal jo ar! En tuti hogy bt helyett 10 ezres felarert kb az lte verziot vennem, egyszer még jol johet az esim opcio. Raadasul semmivel nem rosszabb az uzemido a bt-hez kepest ha nem hasznalod az lte-t, de kozben meg az opcio ott van hogy barmikor aktivalhatod. Egy szo mint szaz, aki bt es lte kozott vacilal, egyertelmuen az lte fele menjen, nem lehet felrenyulni vele.
-
bigdigit
addikt
Ha lett factory reset hol találom a korábban letöltött számlapjaim?Nem tudok rájönni.
-
OhYeah
kezdő
válasz Csocsesz75 #1939 üzenetére
Használható az LTE verzió Magyarországon is, csak O2 szlovák prepaid esim kell bele, ha nem vagy itthon Telecom-os (Voda és Telenor prepaid esim kártyákat elvileg nem supportálják okosórán, DE!! szerintem még senki nem próbálta le valójában, csak az ügyfélszolgálatra hivatkozva halljuk ezt). Nekem is így működik, O2 Komárnoban csináltattam 2 EUR a sim meg 10 EUR az eSIM konvertálás. Ha budapesti vagy a legközelebb szlovák O2 bolt Párkányban van 50Km-re. Ha érdekel a folyamat görgess feljebb leírtam.
-
vinczetibor
aktív tag
Szerintem az esim nem tudja, hogy mire töltik fel...
Ez ugyan olyan, mintha egy fizikai sim kártyát is tudok bármilyen eszközben használni, amiben van foglalat. A szolgáltatónak sincs semmi köze hozzá, hogy miben használom a sim kártyát.
Egyszerűen a Magyarországon multisimnek nevezett használatot nem támogatja a szolgáltatók többsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest