Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • luciferc

    őstag

    válasz st3v3np3t3r #12226 üzenetére

    Persze, mindenki maga dönt, de azért ne írj irreális dolgokat. Miért javíttatnám drágábban, mint ahogy meg tudom venni? A megspórolt 24-et kiegészítem 27-tel és kapok egy újat, ekkor buktam 27-et hozzád képest. De milyen gyakran is hal meg a watch4? Persze, ha szerelmes valaki az órájába, az más. De ha a javítás drágább, mint egy új, akkor én nem javíttatom. Ami környezetvédelmileg súlyos gond, ezt kellene is az EU-nak kezelni, de attól én még nem fogok 73 ezerért javíttatni valamit, ha kapok újat 51-ért. És 33-ért meg 40-ért se fogom, mert akkor inkább veszek újat felhasználva a megspórolt 24-et és bukom a sokat emlegetett 27-et, de van egy vadonat új órám.

    Én teljesen értem, hogy kellemes érzés a biztonság (nekem is vannak biztosításaim), csak racionálisan nézve

    1. a kockázathoz képest drága a biztosítás
    2. az óra eleve kis értékű extra kiegészítő, aki ilyet vesz, azt a kis valószínűségű meghibásodás esetén nem vágja földhöz a bukta. Ahogy természetesen plusz ár sem. Csak racionálisan ez utóbbi a felesleges.

    Szóval no offense részemről, csak én fontosnak tartom a racionális gazdasági gondolkodást. Nézd meg, hogy mennyiért adnak garancia időn túli kiegészítő biztosításokat akár telefonra, akár más nagyobb értékű cuccra. Hát nem 50%-os díjért. A samsung gyakorlatilag szénné keresi magát az extra összegen. Ja, meg ebből fizeti a csillivilli boltban az agyhalott biorobotot.

Új hozzászólás Aktív témák