-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
Az én telefonom hátlapja recseg. Haveromé nem. Ezért rátettem haverom hátlapját az én telefonomra, és teljesen megszűnt a recsegés és rossz illeszkedés. Majd rátettem az én hátlapomat a haverom telefonjára, így az ő telefonja recsegett úgy, mint az enyém. Tanulság: be kéne szereznem egy új hátlapot.
DE, megnéztem, hogy mi lehet a különbség a két hátlap között. Hát ez: [KATT]
A jobb oldali az enyém, a bal oldali haveromé. Igen jól látjátok, hogy nem látjátok. Az enyémen nincs olyan kis illesztés a két alsó sarokban. És pontosan ott is recseg a telefonom.
Az én készülékem elég régi, azt hiszem novemberi. Az övé pedig februári. Ez arra enged következtetni, hogy az újabb modellekben már a jobb hátlap van. Akinek recseg, annak milyen hátlapja van?Szerintetek gariban foglalkoznának ilyennel, ha leírom pontosan mi a gond?
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Izzé
őstag
Az enyém is novemberi, de teljesen passzol, semmi recsegés nincs. Olyan mint a bal oldali hátlap, azt a nem tudom milyen számozást leszámítva. Leírom, hátha segít valamit: GT-I8150 >PC<#1-1
(#2954) dipeti: Hát azt mondom én is!
Az első mondatot erre írtam: "Az én készülékem elég régi, azt hiszem novemberi. Az övé pedig februári. Ez arra enged következtetni, hogy az újabb modellekben már a jobb hátlap van."
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
-
iMaverick
addikt
válasz stefi68 #2938 üzenetére
Hazajöttem melóból, visszaraktam a CWM-et... Ment is fel rögtön a Kezra féle ValuePack.
Kicsit állítgattam, majd sikerült bealudnom...
Most már van ValuePack 1.1... Ezt nevezem terméktámogatásnak!!!
Mindenesetre ha már nem lesz GingerIce 2.X, akkor valószínűleg a BlackNotes-ból fogom használni azt, amit a szakács erre a rom-ra épít.
Eddig valóban gyors, bár Kezra is a Zeam Launcher-t tette bele. Az meg eleve gyors volt pl. az Ace-men is.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
dipeti
senior tag
itt (Magyarország) még nem elérhető a value pack. legalábbis nálam.
[ Szerkesztve ]
-
FalconKnight
aktív tag
Én fölraktam odinnal
Mivel eddig nem a gyári volt fönt nem nagyon tudok nyilatkozni sebesség tekintetében...A Ram üresjáraton 268/351 MB.
Az arcfelismerést nem nevezném tökéletesnek De talán még az éppen használható kategória...
Ha valakinek van kérdése a ROM-al kapcsolatosan szívesen válaszolok.iMaverick:
A black notes-t sajnos nem tudom ajánlani... A mostani verzióban sok a hiba. Gyakoriak a forceclose-k és a játékokban "hullámzik" a kép(valószínüleg a vsync hiánya?!) Ezért is váltottam vissza a gyári rom-ra
stefi68:
én az oldalra lapozható kapcsolókat csak a black notes hibrid-ben láttam, bár azért közel sem próbáltam minden ROM-ot
[ Szerkesztve ]
Falcon
-
iMaverick
addikt
válasz FalconKnight #2964 üzenetére
Köszi az infót!
Nem jó hír! Ezért sajnálom a Quezem gyereket, hogy átnyergelt más telóra és így a GingerIce behalt...
-
stefi68
addikt
válasz iMaverick #2962 üzenetére
Ginger-es azt úgy értettem, hogy az eredeti Gingerbread kinézetű.
Aztán rájöttem hogy inkább stock rom kinézetűt kellet volna írnom, na mindegy.
Szóval arra gondoltam, hogy az eredeti kinézete maradt-e.(#2964) FalconKnight: Oldalra gördíthető kapcsolók készültek az eredeti stock rom-ra is és a Cow rom-ra is.
A BlackNotes-ben benne volt "gyárilag".◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
szela01
tag
Nekem bejön ez az arcfelismerés!
Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
stefi68
addikt
válasz FalconKnight #2967 üzenetére
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
nagyúr
válasz stefi68 #2948 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget.
Kiderült, hogy MyPhoneExplorer alapból tudja a keresztnév-vezetéknév felcserélését mindenféle export/import hókuszpókusz nélkül.Telefont összekapcsoltam vele, kiválasztottam a névjegyzéknél a csak telefont, kijelöltem a listában mindenkit, majd jobb gomb --> formátum --> vezetéknév keresztnév felcserélés kipipál és utána csak szinkronizálni kellett.
Kicsit elszórakoztam vele, mire erre rájöttem, de sikerült. Köszönöm még egyszer a segítséget
-
pyron25
aktív tag
válasz FalconKnight #2970 üzenetére
"This is confirmed to be working on these roms:
-gingerice 2.1
-black notes
-optimized kezra v2, v4
-bionic cow"Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
l86544
aktív tag
Melyik verziót tettétek fel? Román, Szlovák vagy Cseh? Ezekben van magyar nyelv?
https://mowned.com/lajos-szab
-
stefi68
addikt
válasz FalconKnight #2970 üzenetére
Igen csak deodexed ROM-okon megy, de látom már megválaszolták....
Egyébként a képek alatt ott van NAGY piros betűkkel: "Beware, you must be using a deodexed rom, or it's not gonna work."
-
pyron25
aktív tag
Az acro féle romról van valami fejlemény? Keresgettem olvasgattam de nem sok mindent találtam Lehet hogy rossz helyen.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
stefi68
addikt
válasz pyron25 #2976 üzenetére
Állítólag csinál(gat)ja, de mint korábban is írtam elég nagy fába vágta a fejszéjét, mivel egyedül van és így aztán nem nagyon haladnak a dolgok.
Ilyen volumenű fejlesztőmunkát komplett team-ek végeznek, felosztva egymásközt a feladatokat.
A legutóbbi hírem az volt, hogy van már működőképes alfa v. az előtti verzió.
A YouTube-on is volt ilyenről videó, de egy csomó lényeges dolog még nem működik benne: wifi, gps, kamera...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
pyron25
aktív tag
válasz stefi68 #2977 üzenetére
Azt a videót én is láttam és egész szépen muzsikált rajta. Nem is igazán értem hogy hogy nem akad neki segítő társa. Bár lehet hogy azért mert nem olyan nagyon népszerű telefon SGS vagy SGS2-höz képest.
Van néhány "sötét foltom". A cyanogenmod 9 ugye az ics fejlesztést takarja. De a CM-et általában nem team-ok fejlesztik?Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
stefi68
addikt
válasz pyron25 #2979 üzenetére
Igen, a CM9 az az ICS fejlesztés amit team-ek készítenek.
Az egyes készülékekre történő portolás már egyéni feladat, de nyilván a fejlesztőcsapat szárnyai alatt.
Arco68 úgy tűnik nekem mint egy "magányos farkas" ebben az erdőben◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
pyron25
aktív tag
válasz stefi68 #2980 üzenetére
Csak hát így elég lassan megy a többi fejlesztéshez képest
Lehet hogy addig húzza hogy valaki kiveszi a kezéből vagy esetleg vele párhuzamosan gyorsabban megcsinálja. Persze szép és jó hogy ezt csinálja, minden tisztelet az övé de ha nincs ideje vagy egyedül szarakodik az kicsit gáz sztem.Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
pyron25
aktív tag
Az miért van hogy a telót a kies-el össze akarom kapcsolni akkor hosszasan keresi és nem találja? A múltkor MTP usb drivert kellett frissíteni hogy jó legyen de azóta nem jó és ezután se jó...
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
kksnor
csendes tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni? Nem akar menni a 3g, csak wifin van net, telefon ok, térerő is van, és ha bekapcsolom nincs net. Mi lehet a gond? -
l86544
aktív tag
Az arc felismerésen kívül van még valami látványos újítás ebben a Value pack-ben?
https://mowned.com/lajos-szab
-
dipeti
senior tag
Hogy kell elocsalogatni ezt az arcfelismerest?
-
stefi68
addikt
Beállítások - Hely és biztonság - Képernyőzár beállítása - Arcfelismerés
Persze csak jó fényviszonyok mellett működik....
Mondjuk más arcával nem is próbáltam
Meg aztán mi van ha nem borotválkozok 2 napig, ami azért hétvégén előfordul[ Szerkesztve ]
-
stvnppp
senior tag
Akinek már fent van a Value Pack, az meg tudná mondani, hogy van-e még érdemi változtatás az arcfelismerésen és a videó közbeni fotózáson kívül? Pl feloldás, egyéb kezelési változás?
-
iMaverick
addikt
Nekem mintha gyorsabbnak tűnne ez a Value Pack-os verzió... Bár most már a Kezra által továbbfőzöttet használom, nem a gyári verziósat.
-
iMaverick
addikt
Lehet triviális, de wipe-oltál a felrakás előtt? Csak azért kérdem, mert én pont fordítva jártam: nekem a gyári sz@rakodott. De nagyon. (Kihagytam a wipe-ot)
Közben Kezra felrakta az 1.0-t, majd pár órával később az 1.1-et. Szép sorban fel is rakosgattam őket (előtte wipe) és no problem.
-
stefi68
addikt
A programok között van egy olyan, hogy CowPanel, abban ha engedélyezed a V-Sync-et akkor az is smooth lesz ám
Más... Lehet, hogy hamarosan kijön az Arco féle CM9 alfa verziója.
Frissítette a CW recovery-t (verziószám nem változott) elmondása szerint előkészítve ezzel a CM9-hez.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)