-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Ismeritek?
youwave for android
Android szimulátor pc-re! Tök állat! 2.2.3-as androidot szimulál. Mintha tábla pc vagy teló lenne. Az apk-k simán mennek vele. Játékok, alkalmazások, minden. Persze, ami kompatibilis a rendszerrel. Most próbáltam.
-
Rotate
veterán
válasz SkyLine3000 #3851 üzenetére
akkor neked a BlueStacks is tetszeni fog
-
nagyúr
Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyat, hogy a hangszóró (nem a külső, hanem a normál, amit telefonhíváskor hall az ember) nagyobb hangerőnél bezizeg?
Ez hiba lehet, vagy ennyit tud ez a hangszóró? -
stefi68
addikt
válasz SkyLine3000 #3851 üzenetére
Még egy Android emulátor, köszönjük!
Nagyon jó. Egyszerű gyors, program tesztelésre nekem tökéletes.(#3852) Rotate: A BlueStack-al nekem voltak problémáim: XP-n (melóhely) az eltávolított alkalmazás azonnal visszamászott (kb. 3 mp. alatt).
W7-en (otthon) pedig úgy megbolondította a netem, hogy fel sem tudtam csatlakozni többet , úgyhogy uninstall lett a vége.A bonyolultabb programok, játékok futtatása terén nincs tapasztalatom, mert nem is arra kellett....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
SkyLine3000
addikt
Ami nekem megvan az a 2.3.4-es androidot szimulálja. Frankó kis program. Legalább le lehet tesztelni a programokat, mielőtt felteszem a telóra. Idáig nem is tudtam, h van ilyen is. Mondjuk a teló előtt régen volt androidos cumóm.
-
kacsuszka
aktív tag
telenor-os w-m van
hogy kell beállítani hogy az mms-t fogadjon?
mert kaptam egyet és csak azt írja h letöltés -
pyron25
aktív tag
Az miért van hogy teljes képméretnél nem lehet zoomolni a kameránál és ha lentebb veszem a felbontást is csak 1,25 meg 2x-es a zoom? Ez a jelenség csak a gyári kameránál lép fel vagy a többi kameraprogramnál is van ilyen?
Tegnapi tapasztalatom. Egy kicsit wifizkettem, marketoztam. Erre a problémámra kerestem megoldást. (Ami továbbra is fenn áll.)
Egyszer csak elkezd iszonyat laggolni meg fagyogatni. Kb. 30 MB ram volt ösz vissz. Vártam vagy 5 percet majdcsak megoldja magától de nem. Egy gombnyomásra is csak fél perc múlva reagált. Újraindítva teljesen helyreállt a teló. De ma próbáltam feloldani a képernyőt mikor is a mintát rajzolnám de nem történik a kijelzőn semmi. Kikapcsolom a kijelzőt majd újra aktiválom ez megint vagy fél perc után történik meg. Majd látom hogy magától újraindult. És ez gyári rommal. Másnál is előfordult ilyen?Még egy szomorú hírem van. Mégpedig hogy a kijelzőt védő üveg nem gorilla glass.
Ugyanis nálam megjelentek rajta karcok. Kb 1 hete fedeztem fel őket. Azt nem tudom hogy a pvc vágós tesztben hogy nem lett rajta karc és nálam hogyan. Zsebben tartottam mindig gondosan figyeltem rá hogy ne érje semmi sérülés és bíztam a karcálló üvegben de csalódtam.Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
HSM
félisten
válasz pyron25 #3865 üzenetére
Szerintem újra kéne raknod ODIN-al vagy KIES-el a gyári romot, mert valami elszúródhatott benne. Lehet, egy gyorstár törlés sem ártana meg neki.
A Gorilla Glass is karcolódhat, csak nem olyan könnnyen. Nyugodtan megnézhetsz olyan telókat, nehezebben, de idővel azokon is megjelennek karcok, barátom Gorillás telójára is első dolga volt fóliát tenni. Másfelől, nem is írják sehol Gorilla Glass-osnak, mivel elvileg piaconként változó karcálló üveggel szerelték, tehát nem lehetsz benne biztos, mi van benne. Ezek a késes videók a legnagyobb átverések, mert oké, a "késelést" bírja, mert úgyse fogod olyan sokáig karcolgani, mire nyoma lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
kés ellen véd, porszem/ásványi anyag ellen nem... a Gorilla Glass sem...
-
SkyLine3000
addikt
válasz pyron25 #3865 üzenetére
Én semmi ilyen hibát nem tapasztaltam. A memória a legkevesebb, ami volt 120mega körül volt. Én kezdetektől fogva fóliázva, tokban hordom. Úgyh semmi karc. Mintha új lenne.
Az enyém eddig szoftveresen is stabil. Sztem is újra kéne tenni a gyári szoftot, hátha megoldja a problémád. Vagy egy hard reset. -
SkyLaci
őstag
bizony, az üvegnek nagyon jó a karcolási keménysége, jobb mint a fémeknek, de az üveg is csak ásványi anyagokból van, és vannak az üveget alkotó ásványoknál keményebbek, amik megkarcolják.
egyébként úgy tudtam hogy nem gorilla glass, csak valamilyen másmilyen üveg, de a biztonság kedvéért első dolgom volt hogy fóliát tegyek rá, elvégre sokáig fogom használni.
-
iMaverick
addikt
A Galaxy Ace-s topicban is többen panaszkodtak, hogy karistolódik idővel a GG... A W-nél meg nem is volt szó GG-ról! Csodálkozom is, hogy ez az infó honnan van?
Én az Ace-re is, és a W-re is azonnal patentoltam fel a fóliát! Ezt mindenkinek csak javasolni tudom...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
pyron25
aktív tag
válasz iMaverick #3871 üzenetére
A GG-ről az xda-n lehetett olvasni vmit. Ugyanis egy srác az ügyfélszolgálattól megkérdezte akik valóban azt írták neki hogy GG az üveg.
(#3866) HSM: Nem hiszem hogy a root miatt és egy pár fagyasztás miatt így viselkedne. Amióta így használom a telót még nem fordult elő probléma csak a root előtt volt egy olyan újraindulás hogy a feloldó képernyő be volt kapcsolva és láttam hogy az állapotsorból tűnnek el a wifi bt és a térerő ikonok. Ezért nem fogom újra rakni. Valószínűbb egy hardreset.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
HSM
félisten
válasz pyron25 #3872 üzenetére
Persze, de ez azt jelenti, hogy az ő országukban... Mert másvalakinek meg azt írták, hogy régiónként eltérő.
Más.. Nekem is volt rootolva+fagyasztva csomó cucc az előző romomon, és soha semmi fagyás, vagy újraindulás nem volt, se ilyen memóriaelfogyás. Ezért írtam, hogy nálad szvsz valami nem kerek a fón "agyában"...
-
pyron25
aktív tag
Persze ez ritkán előforduló dolog és teszi a dolgát rendesen 99%-ban minden zökkenőmentes de ez most így kijött és nem tudom miért. Két és fél hónap alatt túl sok mindent nem bűvöltem rajta és ennyi idő alatt a gyorsítótár se lehet tele. De egyszer rászánom magam és újrahúzom a telót vagy esetleg vmi főzött romot kipróbálok de csak szigorúan az érettségi után.
-
csurdongulos
tag
Nem tudjátok, hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy a usb tetheringet el-el dobja a teló/pc?
win xp 32-vel egész stabilan működik, de win 7 64bitnél szinte percenként megszakad a kapcsolat. -
Petroimro
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy ha a névjegyzékben a neveket összekapcsolom a facebook fiókokkal, akkor hívásnál az illető képe nagyon kicsi felbontásban jelenik meg.
Van arra valami megoldás, hogy nagyobb felbontásban rakja ki a hívó/hívott képét?
Köszi! -
MyckY
senior tag
Már régen megoldódott a gond szóval nem kell feltölteni de azért köszi Akkor most az ICS-el mi van mit mondanak samuéknál?
-
stefi68
addikt
Csak okulásképpen: Ajánlom, hogy aki root-jogú beavatkozásokat végez (fájlművelet system-ben), csak olyan fájlkezelővel tegye azt, amely tud RW módban újracsatolni és vissza is R módba.
Ugyanis tegnap este rettentően megszívtam. Két fájlkezelőt is teszteltem (X-plore File Manager és a Solid Expoler). Mindkettő alkalmas root jogú műveletekre, de teljeskörűen, tehát nem szükséges a fent említett RW újracsatolás.
A Solid Explorer kudarcot vallott e téren, ezután kiléptem belőle és mással mókoltam.
Pár perc múlva eszközöltem egy újraindítást és ezután már nem indult többé el a rendszer
Se a cache törlés, se a gyári állapotra visszaállítás nem segített, odin lett a vége...Csak arra tudok gondolni, hogy a root jogú művelet kavart be neki, mely után nem tette visza R módba és sérült az RW módban lévő fájlrendszer.
Úgyhogy szerintem ilyen műveletekhez csak Root Explorer v. Total Commander, ahol van RW újracsatolási lehetőség és a kényes művelet után mindenképpen ajánlott R módú újracsatolást végezni.
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Izzé
őstag
Olvastátok az MA! HTC One V tesztet? Van egy nem kicsit idegtépő rész benne: "a RAM mérete 512 MB, a belső tárhely 4 gigabájtos. Ha nem fut semmi a háttérben, akkor nagyjából 150 megabájtnyi memória marad szabadon, a többit felzabálja a 4.0-s Android és a Sense."
Az ICS és a 4.0 Sense butított változatával annyi memória marad szabadon mint nekünk GB-vel és TouchWizzel! OMG!
-
HSM
félisten
Azért ha a FOTA meg email klienst bezárom, meg még két értelmetlen Google szolgáltatást, és kis igényű billentyűmet használom, máris 230MB elérhető frissen indítva. Az azért nem 150MB.... Ha már 150-160MB-ra csökken a free (ami olyan 4-5 nap használat és memória-nemtakarítás után szokott nálam bekövetkezni) akkor már indítom is újra, hogy nem jól van ez így.
A rekordom 241MB free gyári rommal, és még a widgetjeim se zártam ehhez be.[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
szerintem inkább a ram...
amúgy asszony szlovák W-je már 1 hete jelez szoftverfrissítést, de nem volt időm vele babrálni, ráférne már egy factory reset is, szerintem hétvégén rendbe rakom neki, mert mostanában sokat elégedetlenkedik... lassú neki eléggé időnként...
[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
Ha a ram lenne a ludas nem lenne alapból 150mb szabad. Vagy ha mégis akkor a killer sz@rul dolgozik. Esetleg az a baj, hogy nem bírta a sokadik weblapot a zenehallgatás közben? Na bumm, egyszerre én csak 1 dolgot csinálok a W-n, de azt is csak okosan, tudom hol a határ. Az én tippem inkább a proci.
(#3888) Varszegig: LOL persze
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
az, hogy alapból mennyi szabad abszolút semmit nem jelent, amint elkezdesz csinálni valamit, ez változik... már az is elég, ha annak a 150 megának a felét megeszi a böngésző, másik felét tegyük fel a billentyűzet, és már akad is mint a szar...
sőt, mivel ICS-n az appek többet esznek, az a 150 mega, még kevesebbre elég, mint pl neked a GB-n...
-
pyron25
aktív tag
Az XXLM8 verziószámú romra gondolsz? Csak mert az OTA nem jelzett még frissítést.
Amúgy mi frissül rajta?Más. A bluetooht-al már képeket egyáltalán nem tudok küldeni. A galériából sem sőt még fájlkezelőből sem. Ilyenkor mi a teendő?
Azt nem tudom ti használat mellet hogy értek el 150 megás szabad ramot de nálam 120-100 között mozog de úgy van beállítva a fagyasztás hogy semmit ne zavarjon meg, tehát minden funkció működjön rendesen ami kell. Volt olyan hogy pl a tárcsázó nem működött és a listán a fagyaszthatók közt volt vmilyen részalkalmazása.
-
Rotate
veterán
-
Rotate
veterán
válasz pyron25 #3894 üzenetére
a legtöbb alkalmzás 1.6+, de minimum 2.2+, nagyon kevés az ICS only app, és azok is olyanok, hogy ha lenne a W-re ICS, akkor is csak döcögne vele az app...
mire annyi idő eltelik, hogy valamely app azért nem lesz a W-re, mert GB-n ragadt, szerintem már rég nem ez lesz a telefonod
persze a felháborodást megértem, sőt egyetértek, de szvsz ICS sem lenne jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)