- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacksly
tag
Pár hozzászólással előrébb írtam, hogy nekem Odinnal való Jelly Bean felhúzással (tiszta alapra, tehát előtte is teljes nullázás és utána is megvolt) is akadt, nem kicsit... a problémát a CoCore 6.0 kernel felrakása oldotta meg, szóval az erősen javasolt!!!
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore, OctaCore...
-
jacksly
tag
"de ne ugrasszunk már neki minden kevésbé hozzáértőt azonnal a külön kernel felhúzásának is, ha még a sima frissítés sem megy..."
Szerintem az egyik üti a másikat... akinek a sima frissítés sem megy, az tuti nem fog külön kernelt felrakni...
(Pedig semmi ördöngösség nincs benne, pofonegyszerű!)Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore, OctaCore...
-
panpeter92
tag
Alig van rajta alkalmazás, ami van pedig nélkülözhetetlen számomra. Kétlem, hogy valamelyik app lenne a gond, a gyengébb Xperia Neommal gond nélkül futott minden. 1 év alatt volt annyi fagyás, mint itt 5 nap alatt. Feleslegesen nem szeretném lenullázni a rendszert, inkább biztosra mennék.
-
panpeter92
tag
a másik telefonon is azonos szolgáltatós jelly bean verzió futott?
Természetesen nem, azonban az elég érdekes számomra, hogy egy hardveresen és szoftveresen is gyengébb készülék, hogy tud stabilabb teljesítményt nyújtani?
Az Advance random módon fagy, böngészés, gépelés, fb közben. Nem tartom kizártnak, hogy egyéni hibám van.
Mindenesetre megcsináltam a visszaállítást, de már a SIM kártya feldolgozásnál elakadtunk. 15 percig csinálta, majd semmi, újra kérte a Pin-t és újrakezdte...[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
És ebben hibáznak sokan, mert ürítgetik a RAM- ot, és ezzel pont lassítják néhány app indulását - müködését. Néhánynak meg persze kedvez...
Az az ideális, ha nincs is a rom-ban a felsleges app.
Minthogy nem egy telicsomagtartó +4 személy autó a gyors és takarékos.[ Szerkesztve ]
-
a510
aktív tag
Az alkalmazások indításában biztos szerepe van, de pl. egy státusz megjelenítése esetében nem gondolom, hogy mindig 0-ról tölti be. Ha már legördült az a státusz és le/föl görgetem ott már szerintem az Általad említett betárazás megtörtént, egyszerűen a megjelenítés sebessége rosszabb. Ennek miértjét nem tudom.
-
panpeter92
tag
-
Acef
addikt
Jó, ha pl. hozzád kerül, de: sajnos már találkoztam lusta/kényelmes emberekkel.
Én el tudom képzelni, hogy: T-pont -segítőkész promóter (Samsung) Kies .....ill. itt valaki már írta, hogy Pesten v.mi áruházban kirakott pc-vel percek alatt frissítették neki a JB-t, minden adata megmaradt (ott nem volt reset).
Neki szerencséjére rendben működött.[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
Nem akarok vitázni, tisztelem a tudásodat, stb...!!!
Kerni62 írta:
Sziasztok!Tegnap érdeklődtem a frissités és adatvesztéssel kapcsolatban. Sok választ kaptam, köszönöm mindenkinek.DE!!! Tegnap bementem a Camponában található Samsung szervízbe. Van kirakva egy pult amire rádugták a telómat, és 12 perc alatt felpakolta a JB-t és frissítette az egész mindenséget. Nem kellett utána semmit csinálnom és remekül fürgén végzi a dolgát. Semmi adatvesztés nem volt, mindenem megmaradt, jegyzetek beállítások stb.Mindenkinek ajánlom!!!Off
[ Szerkesztve ]
-
SanyikaDC
tag
-
SanyikaDC
tag
root számtalan telon van és ha valami kér "rendszergazdai engedély"-t akkor egyböl szól... a kernel még lehet a ludas ha nem javul akkor gyári jelly... csak annyi a gond hogy xxlpy és xxlq4-el is lassabb volt pár alkalmazás mint a gyári gingerbread-el :/ szóval nem tudom hol a hiba :'( na de pakolom is fel a cocore 6.0-t
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
Valken
tag
Szia.
Gingerbread alatt is előjött az akadás, de ez szemmel alig látható, ráadásul nem mindig jön elő, 5 görgetésből 1-3x "riccen" meg, tuti valami zabálja a memóriát vagy a procit, de hát mi?
Ez a riccenés ellenére a scroll villámgyors (tehát nem a telefon lassul le), de néha mintha csökkenne az FPS, 30 helyett 20-ra, de csak 1-1 pillanatra, jobban nem tudom leírni.
Egyébként bevittem mobilosokhoz is, volt olyan bolt, ahol nem is látták, mi a problémám, a Samsungnál pedig azt mondták, hogy ez akkor van, ha valami alkalmazás megy a háttérben vagy én csinálok valamit, miközben scrollozok, de ez utóbbi ki van zárva. -
SanyikaDC
tag
szomorú vagyok... :/ imádom a gépet ugyhogy ha időm lessz mindenképp megfogadom a tanácsod!! köszi
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
Simba86
senior tag
csatlakozom, a gyári ébresztőt használom és eddig mindig tökéletesen működött, szóval csodálkozom azon, h ez a hiba általános jelenség...
(annyi a különbség, h én még mindig lq4-et használok cocore-ral)
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Imy
veterán
Akkor hogyan kellene?
Ismeretségi körömben 3 odinnal, 2 kiessel lett feltéve, és sz@r...
Gyorsabban merül, nem ébreszt, ikonok tűnnek el restart után, akad, fagy. Nehogy már valaki azt mondja, hogy 5 embernek sz@r, mindenki másnak jó. A 4.1.2 gáááz. Mit lehet vele kezdeni? -
unknownerror
tag
mint írtad, gyorsabb szervízelés, csak egy példa: egy darab pixelhibám volt, alul, nem is nagyon látszott, de zavart. pénteken elvitték, kedden visszahozták, kicserélték az előlapot(kijelzővel együtt cserélik), de ami meglepett, mivel karcos volt kicsit a hátlap, azt is kicserélték! ennyit a szervízről
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok