Hirdetés

Hirdetés

  • Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját

    gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.

  • Untappd lista

    lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...

Új hozzászólás Aktív témák

  • funk648

    aktív tag

    Tegnap kipróbáltam a CM10.1-et és a CM11-et, de egyik se jött be, így vissza szerettem volna állítani a korábbi CWM-os mentésemet. A backup rendesen le is futott, viszont, egy csomó alkalmazás megnyitásakor azt az üzenetet kaptam, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve", holott az ikonja a kezdőképernyőn volt. Illetve Home gomb nyomvatartása esetén megnyíló feladatkezelő alsó részéből hiányzott az ott lévő 3 "gomb", plusz néhány widget is eltűnt.
    Ezután többször visszaállítottam a mentésemet, illetve egy korábbi mentést is próbáltam, de ott is ugyanez volt a helyzet. Aztán erre a hibás "romra" felraktam az FMOD-ot újra (holott elvileg már egyszer fent volt a backup-al), és most minden tökéletesen működik, és az alkalmazásaim is megvannak.
    Gondolom azért állt helyre, mivel az FMOD flashelésével lecserélte a systemui.apk-t, meg gondolom a gyári alkalmazások is frissültek, így már minden jól megy.
    Úgyhogy köszönet érte, mert most enélkül jól megszívtam volna. :)

Új hozzászólás Aktív témák