- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
Az új Fmod nálam sokkal jobb. Előzőben kikapcsolt nofrills mellett is alig volt 9500 pont antutuban, most 8900 alatt kicsivel, ha energiatakarék bekapcsolt, és 9800 felett, ha kikapcsolt. (4.4-nél 10100 körüli, de az jobban főzi a telót!)
-
pinnacle
nagyúr
Nova-ban, hogy lehet megváltoztatni az alkalmazás ikonok sorrendjét? Most ABC sorrendben van.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Balathruin #35160 üzenetére
Apex, ADW-nél sem találtam. Érdekes, hogy ilyen egyszerű dolgot kihagynak.
-
terra052
őstag
válasz Balathruin #35143 üzenetére
...erdekel hat. Ket kerdesem lenne: a zip-et flashelni kell csak? Ha oktalan modon megis visszaternek a stock-ra, azt hogyan? Koszi a munkad es hogy megosztod velunk
werkmania.hu
-
Balathruin
veterán
Egy újabb "álom" teljesült: Két rendszer a telón.
-
Acef
addikt
válasz Balathruin #35165 üzenetére
Nagyon vakmerő vagy. Fiatalság = bolondság? (15)
A végég nehogy csak a bootanimot lásd!
[ Szerkesztve ]
-
jancsiii
tag
Sziasztok! Mitől lehet sz,hogy nem tudom frissíteni a gmail-jeimet se wifi-n sem mobiladaton?Minden más internet alapú alkalmazás fut.Az adatforgalmat jelző szines nyilak sem villognak. Idei fmod és cocore 6.8 van fent.
Köszönöm a válaszokat! -
lakkusjj
aktív tag
Fura dolog történt ma reggel a telefonommal. Wifin böngésztem és egyszercsak újraindult a telefon, de nem kapcsolt be, hanem bootloopolt. Kivettem az akksit, de az se oldotta meg. Szerencsére volt pár napos cwm-es mentésem, azt visszaállítva bekapcsolt, és adatom se veszett.
-
pepe0419
tag
-
Acef
addikt
válasz pepe0419 #35181 üzenetére
O.K.
1, Frissen letöltött Fekete Original, fleshelve a jelenlegire, + cache, és dalvik törlések
2, Kiszedtem asecemail.apk-t belőle, ha bemásolom a system könyvtárba,
-próbáld ki (valsz a SecExchange is kell hozzá).Működik?
Kellett a SecExchange?
Restart után is jó?Nova: ez lesz a tuti
[ Szerkesztve ]
-
pepe0419
tag
Na, a secemail.apk-t bemásoltam a system/app könyvtárba és működik (bár mintha az ikonja nem az lenne, mint a régi, de ez lehet a nova/kitkat mód miatt is). Reboot után is megy. Nem nyafogott a secexchange után, bár a "lusta" módszerrel tettem fel a 140101-et, lehet, hogy bent maradt a korábbi ROMból
Flesselem mindjárt az új nova miatt az FMOD originalt (abba akkor újra bele kell tennem az emailt ).Amúgy két furcsaság van, addig nem látom mtp módban a telefonont és a memóriakártyát az windows intézőben, amíg nem oldom fel a képernyőt, illetve a telefon indulása után felvillan egy hibaüzenet, hogy valamit "nem lehetséges letölteni". Nem tudom ez mi
[ Szerkesztve ]
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
pepe0419
tag
Érdekes, bemásoltam a secemail.apk-t a system/app könyvárba, telepíteni akartam onnan, ekkor azt írta a teló, hogy már fent van, mégis akarom-e felülírni, igent nyomtam, mire kiírta, hogy a telepítés nem sikerült. De a levelező mégis működik
-
-
Balathruin
veterán
válasz pepe0419 #35184 üzenetére
Az alap appokat elég berakni, nem kell telepíteni, de ált. nem is lehet.
Amúgy jól müxik a 2 rendszer. Csak a kernelt kell cserélni, azzal váltasz is. A hely nálam elég, pedig játékra használom. Mind2 rendszeren külön kell telepíteni, csak az SD ütközésre kell figyelni. -
Pietrosz
addikt
Launcher 8-at nem használja senki? Szerintem ez a legkényelmesebb launcher ami létezik. Szinte jobban testreszabható, mint az eredeti Beégés ellen is jó mert a főképernyőt ha mozgatod akkor az egész kép változik, illetve van benne status bar elrejtés is.
-
pepe0419
tag
A hibaüzenet minden reboot után van, már a email program telepítése előtt is volt (a 140101 FMOD előtt mintha nem láttam volna, csak a flesselése után). Az email szuperül megy reboot után is, exchange nélkül
[ Szerkesztve ]
-
pepe0419
tag
Persze, sosem használom amúgy (opera párti vagyok), így le is van tiltva a gyári böngésző. Amúgy nem ír semmit, hogy mit akar letölteni, meg hogy honnan
Amúgy annyi érdekesség van, hogy a gyári zenelejátszó abbahagyja a zenélést, ha a home gombbal lépek ki belőle, ez normális? Nem kéne a háttérben szólnia?
[ Szerkesztve ]
-
pepe0419
tag
Nem lehet, hogy a nova akar frissítést letölteni?
Zenelejátszós kérdés visszavonva, csak akkor áll le, ha fájlkezelőből kattintok egy számra, ha a menüből indítom a zenelejátszót, akkor nem[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen készüléket vásárolni. Kérdésem az lenne hogy mire figyeljek? Előforduló hibák, rejtett hibák stb? P-set ne vegyek mert arra nincs custom igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest