- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pinnacle
nagyúr
Tényleg röhej, hogy a Samsungnál nem foglalkoznak ezzel a telefonnal. Saját videó lejátszásától lefagyott. És még azt sem lehet mondani, hogy a szolgáltatók módosított ROM-ja az oka, mert ez független. Persze kernelcsere után semmi gond. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a Samsung szervizekben. Raklapnyi S Advance van náluk? Kernelt nem cserélhetnek, gyári visszaállítás, újratelepítés meg nem ér semmit.
-
gyuszmó
őstag
A melóhelyemen működik tökéletesen usb -vel.
Akkor is le kell adni szervizbe, ha csak a töltő rossz ?
Egyáltalán van még a fórumon aki gyári romot használ és működik neki ?
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
jancsiii
tag
-
Spiggy
csendes tag
Hali!
Némi gondom van az egy éves telóval. Valamikor pár hónapja frissítettem a telót a t mobilos frissítéssel. Akkor is lelassult kissé, de néhány pozitív dolog miatt tetszett a teló. Viszont mostanság egyre szarabbul üzemel, sokszor lefagy (fél-egy percig hiába nyomkodom, semmi nem történik), videó felvételt teljesen szaggatott, sokszor teljesen használhatatlan... mit lehetne vele tenni?? már az eredeti GB-t is visszasírom, de inkább a frissítéskori állapotot... (több helyen írták, hogy ez a szar google ++ lehet a ludas akár-- > de nem tudom sehol törölni).
Mit csináljak vele? :-)
Köszi
-
Aldi
tag
Van stabil cm 11 ? Ami nem rebootol !
Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
palee69
senior tag
válasz Spiggy #35061 üzenetére
Igen ezek szépen sorban
1. Ajánlott műveletek
2. Szájbarágósan: Repartos JB, Odin-JB, Recovery, ROOT, EFS mappa, Cocore kernel, No-frills cpu, RAM, Régió kód-Garancia, Akku, GPS,
Olvass és ha nem értesz valamit kérdezz nyugodtan.
Itt a fórumon sok segítőkész ember van[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz Spiggy #35063 üzenetére
Spiggy
de próbálom értelmezni olvasd át többször, és tisztulni fog a kép.
Valóban érdemes végigcsinálni, és ahogy palee69-is írta: nyugodtan kérdezz, nagyon jó kis társaság gyűlt össze, segítenek/tünk.Előbb olvasgasd a leírást, gyűjtsd össze a fileket, rakd össze fejben az egészet, majd csináld végig a leírás alapján
Balathruin
küldtem a linket[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Balathruin #35066 üzenetére
Mondjuk cserélgeted a romokat, és soha nem takarítasz a memóból. Aztán a sok-sok rom, sok-sok programjának, sok-sok külön romhoz való user settingje felgyűlik, és statisztikailag is esélyesen bekavar az n+1. romnál...
Ha meg root is van, akkor még könnyebben.
A különböző sz*rul megírt, vagy pilótavizsga nélkül beállíthatlan appokról ne is beszéljünk. -
Nerd
aktív tag
Egy kis osszehasonlitas Maclaw fele CM11 es a Kandzsika CM 10.2 (11.18) kozott:
- panorama nem szaggat
- compass nem ugral osszevissza (Nem ugy mint CM 10.2-ben)
- gps is jobb, mert pl. CM 10.2-ben a maps nem forgatta a nyilat abba az iranyba amerre neztem.
- wifi kikapcsolasnal megbolondul neha (de ki kapcsolgatja ki-be?), de air mode on/off megoldja
- youtube pixeles sajnos itt is (bar en ezt lesz@rom)
- art-ot nem probaltam, max ha majd unatkozok...Osszesegeben hasznalhato, szerintem mindenki nyugodtan hasznalhatja! Remeljuk jonnek a frissitesek!
(#35069) Balathruin: Igen emiatt is nem kapcsoltam be egybol. Adok egy kis idot neki dalvikkal, es tenyleg csak ha nagyon kivancsiva tesz valami, akkor probalom ki az artot...
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Most nem kérdéssel fordulok hozzátok, inkább szeretnék tanácsot adni.
Haverom tabletje egyik napról a másikra nem kapcsolt be. Nem értette mi van vele, még a recovery sem jött be. Hiába töltötte semmi. Bevittük egy sarki sufniGSMbe és ott nő megmérte az akksit multimeterrel:0. Végül a srác is rájött hogy kikapcsolásig merítette.
Szeretném mindenki figyelmét felhívni hogy vegye komolyan mikor azt mondják hogy ezek az akkuk nem szeretik ha teljesen lemerítik. (Jobb esetben megússza egy 500forintos formázó töltéssel, majd holnap kiderül) .
Ezt most csak azért írtam le, hogy lehetőleg ti már ne járjatok így.
Szép estét!Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Aldi
tag
válasz Balathruin #35074 üzenetére
Köszi köszi 9.óra után amikor haza is érek rakom is fel szerintem :$
Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
Acef
addikt
válasz Balathruin #35075 üzenetére
Fanatikus
ÜgyesNem tudtál aludni, vagy emiatt nem tudtál aludni?
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
Jól néz ki! Mondhatni f@sza!!!
:-)Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Gabesz87
veterán
Az mitől lehet, hogy néha, amikor felteszem töltőre a telót, újraindul? Más is tapasztalt már ilyet?
-
Beren
tag
válasz Balathruin #35079 üzenetére
Ezt a nyitó animot hol és hogyan is lehet lecserélni?
Beren
-
Acef
addikt
palee69
Egyre jobban tetszik a Nova Prime
(néhány apró, de hasznos opció) -
Gabesz87
veterán
8.2-es Cocore. No-Frills is van az általad megadott beállításokkal. De nem hiszem, hogy ezek számítanának, ugyanis korábban még az original kernellel és ROM-al is csinálta ezt.
Én is fel fogom tenni valószínűleg a Nova Prime-ot, ahhoz fent kell lennie a sima Nova Lunchernek? Mintha ezt olvastam volna valahol.
[ Szerkesztve ]
-
Csori72
aktív tag
googleba beírod bootanimation.zip. találsz jó sokat, csak a felbontásra figyelj (480x800).
v készíthetsz magadnak.
legegyszerűbb ha anim. gif képet készítesz aztán azt szeded szét. bármelyik prog jó erre ami anim gifet tud. ha szétszedted berakod part0 mappába és elkészíted a hozzávaló desc.txt-t pl így:
480 800 30
p 0 0 part0480 800 -> értelemszerűen a felbontás
30 -> frame/sec (tetszés szerint)
az első 0-ról semmi érdemi infót nem találtam
a második 0 az ismétlések száma. ha 0 van akkor végtelen amíg be nem töltődik a rendszer.
part0 -> a mappa neve, amire ez a sor vonatkozik. ez azért érdekes mert lehet bele még mappát rakni pl part1 amit külön sorban más adatokkal játszathatsz le.a képek neve (így írják) minimum 5 karakter legyen pl: 00001.jpg és v jpg v png. tehát amikor szétszedted a anim képet konvertált őket az 1ik használható formátumra.
becsomagolás pl winrar-al és ott bejelölni a panelon a Tárolás-t. ez fontos lépés mert nem fog elindulni ha tömörítve is van!
ezzel a programmal megnézheted még felrakás előtt, h működik e: [link]
ezzel pedig elkészíteni tudod: [link] ... de leginkább a desc.txt-t hozza létre és csomagol. viszont tudod vele állítani a desc-et és közbe meg is nézheted.
a kész bootanimation.zip helye a telefonon a system/media mappa.
ENNYI
[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
Csori72
aktív tag
válasz Csori72 #35090 üzenetére
arra érdemes figyelni, h a rosszul összeállított (pl tömörített) bootanimation.zip összeroggyanthatja a rendszert!!!
nekem az első próbálkozásom repart JB-vel ért véget. betöltött a rendszer, de a kijelző sötét maradt. mondhatni háttérmunkás lett belőle..:: 1+TTTTT ::..
-
FET-MEN
veterán
-
Mr.Franczy
aktív tag
Durva jó lett, gratulálok!!!!!
Nem tudnád elküldeni nekem, szívesen használnám én is!!!Gazember
-
Beren
tag
válasz Csori72 #35089 üzenetére
A Digi Alarm Clock-ot én is toltam egy ideig, de aztán észrevettem, hogy szereti ébresztgetni a telót éjszaka, azóta nem használom. Neked nem csinált ilyet?
Ellenben a nagy rom csereberéléssel elértem, hogy most működik a gyári ébresztő, ami eddig csak nyögött egy rövidet, aztán elhallgatott...
Beren
-
FET-MEN
veterán
Érdekes GB-vel nagyon jó a rendszer. Most rootolom még, kipucolom, olyan lesz mint egy iphone
most nézem repartos GB-hez nincs root CSC ÉS PDA xda-n..
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
petya2012
őstag
sziasztok
az egyik kollégám nemrég vett ilyen telót a vodafontol,de még a 2.3.6-os van rajta
le akarta frissíteni ota-n,de azt írja nincs frissítésilyen létezik??
üdv:petya
-
dashed
senior tag
válasz FET-MEN #35097 üzenetére
A repartos, ha XXLK2-TMHLK1 akkor nem is jo mert gorgetesi bugos...
Ez csak arra jo, hogy jb-rol visszamenj gb re.
En ezutan ra szoktam huzni a I9070XXLF4_I9070TMHLF1_TMH firmwaret amire mar van root. ( elore rootolt [csc,system] )
Illetve nincs gorgetesi bug se.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest