Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martin555

    aktív tag

    válasz jacksly #22757 üzenetére

    köszönöm, főleg a pozitív hozzászólásokat de mindent ami előrevisz , vagy legalább őszinte.

    XXL gsm-től van, az árgépen keresgéltem, első 3 legolcsóbbnak (kövezzetek kövezzetek.. ár szerint tettem sorba) nem volt készleten, gondolom csak felvették csali-terméknek (nyiki nyaka gsm Kft cégek voltak) XXL meg nem tűnt olyan rossznak és majdnem másnapra volt is, futárral mindennel. Hibáztam.. nem tudtam hogy régió kódok vannak és meg se kérdeztem hogy milyet küldenek bár hasra ütésre inkább german-t választottam volna mint ukraine.-t.

    jó ötletnek hangzik:

    -felhivom XXL szervizt, a szoftveres témára rákérdek, ha ők is csak reset-elnék, vagy max a meglévő 2.3mal flesselnék, kihagyom , plusz van egy rossz megérzésem hogy alapból elhajtanak a búsba, reklamáljak a Samsungnak, tisztelet, ha kivétel lenne,

    -nincs rá időm energiám humorom, megcsinálja nekem valaki pénzért Pécs környékén a legyalulást és legfrisebb ajánlottal felül írást?

    ha nem, lesz pár bugyuta kérdésem! olvasni tudok, 1.HSZ stb elolvasom, az azóta született millió HSZ-t nem tudom átolvasni, legkevesebbet szeretnék kísérletezni, (melyik FW és egyéb setting a legjobb)..

    ... jó útnak tűnik ez?

    POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

Új hozzászólás Aktív témák