- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
-
Roxkex
senior tag
sziasztok
olyan problémám van hogy a telefonom(rom aláirásban) reggelente ébresztéseknél (5:15 , 5:20 , 5:30) nál csak felcsörren a zene és meg áll mint ha kinyomtam volna :s ...
ezzel valaki találkozott már? tudns valski segíteni ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Denox7
csendes tag
Az normális ha valamikor több mint 500 mega ramot fogyaszt a telefon alapjáraton ? (stock JB t-mobile)
-
Veron
addikt
Hi!
Feltettem a gTalkos verziót, sokkal komfortosabb, hogy tudok csevegni azon keresztül.
Semmi gond nem volt az installal, szépen megy, ahogy a korábbi verzió is.Viszont kérdések merültek fel bennem.
-Te hogyan érsz el 300 MB körüli RAM használatot? Mit lősz még ki az alkalmazások közül?
-A recovery módban, ha kiválasztom az choose zip from external SD opciót, azt írja, hogy nem tudja felmountolni a kártyát. Viszont a kártya meg teljesen jól működik. Mitől lehet ez?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
redface
tag
Valaki a 20647-re?
-
Acef
addikt
Hi!
(a Gtalkos bővült, ha kell, simán cserélhető)
Nekem is csak a ram ürítése után ennyi (egy stock LQE meg csak kb. 400-ig megy le).
Nincs nagy jelentősége a minimumnak, a lényeg az, hogy ez a rom belakva, aktív működéskor sem megy kb. 540 fölé, de a legfontosabb, hogy nem lassul be, mindegy mit futtasz.
Ne törődj a RAM-al, ebben már tényleg nem szükséges. Esetleg annyi, hogy este csinálsz egy ürítést, így "jobbat" alszik a telefon.
Recovery - external problémákról még nem hallottam, nálam, és a többienél is ok., passz.[ Szerkesztve ]
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Ha bekapcsolom a szinkronizálást (mail, névjegy, naptár) nincs a szink folyamat jelző ikon fent
csak nálam van ez, vagy valami JB okosságAmiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
-
K e n y a
tag
Üdv!
Egyszerűen nem jövök rá, hogy miért rezeg minden "billentyű" leütésre a telefon, SMS írásakor...! Én már mindent letiltottam... Az energiatakarékos módnál is pipa van az "Érintés-visszajelzés kikapcsolása" -nál (Már lassan a rezgő módban sem rezeg, hehehe) Segítsen valaki lécce! Köszönöm!
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
Roxkex
senior tag
Milyen ez a tmobile JB ?
Hogy tudom felrakni ha most lqb van fennt ?
Van hozzá root/ unroot?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz Roxkex #20720 üzenetére
ja és a kies vészhelyzeti vissza állással a magyar rom valamelyikére áll vissza és ezt meg lehet csinálni azzal a rommal(aláirásomban) amit használok ? samsung updates / vagy a sammobileos forrásból szedjem (melyeket találtam carline blogjában) ?
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Veron
addikt
Hello!
Tudom, hogy nincs nagy jelentősége, csak megakadt rajta a szemem. Nekem ürítés után is csak 440 MB-ig megy le a memóriahasználat. Ezért kérdezem, hogy a saját ROMod van fel álánatúr, vagy még kicsit optimalizáltál rajta valahogy? Mert nem hiszem, hogy a gTalk lenne a különség.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
K e n y a
tag
Wááá...! Nem láttam a fától az erdőt! Köszönöm! Azért nem is gondoltam erre, mert SwiftKey-t használok és ott eddig ez nem volt alapba beállítva!
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
Layne
csendes tag
Taves baxtalo muro phral!
Nyithato-e már a bootloader drága szép testvéreim? -
Schrift
tag
Hali!
CWM csak JB alatt müküdik? Mert nem nagyon tudja felflashelni a zipet a stock recovery GB alatt. -
nesh_019
senior tag
Ebbe a androidba hogyan lehet beállítani hogy egy alkalmazás ne kapcsoljon vissza? Kinyomom őket és egy idő újra indulnak, olyan idegesítő.... Hiába a task killer vagy a beállitosákba a leállítás gondol egyet és újra indul és feleslegesen mennek a háttérbe!
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
nesh_019
senior tag
válasz kiss.beni93 #20734 üzenetére
Értem. De nem ez volt a kérdés. Nem fogok romokkal szarakodni nem akarom megteglázni meg nekem nincs időm erre. ÉN CSAK ANNYIT AKAROK H EZEK A K*BASZOT programok ne kapcsoljanak be ha nem használom őket.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
justice84
aktív tag
Hali,
Hülye kérdés de a RAM állapotot hol találom meg a JB-be? -
dobolson
senior tag
válasz nesh_019 #20735 üzenetére
Aha, értem....Szóval azt akarod, hogy ne induljanak el a nem használt programok a háttérben, de nem szeretnél romolgatni és jobban beleásni magad a témába. Nos, ezen kombináció nem életképes, az a helyzet. Az android így működik, ha csak nem teszel ellene. Mivel a hozzászólásodból úgy tűnik, nem kívánsz tenni ellen, 20 ezerért szívesen átveszem a telód.
-
őstag
válasz justice84 #20738 üzenetére
Home gombot hosszan nyomod majd bal oldalt alul a kör alakú ikon
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Imy
veterán
Hogyan tudnam feltenni a 4.1-et kies nelkul?
Az en telomra szepen felmetn a ceges win7es geprol, de baratnomere mar nem megy fel. Az O win8as geperol sem megy. Mindig megfagy frissiteskor. Mind3 legalis oprendszer van. A kies eleg gaz program. -
Lacuss20
senior tag
Furcsa dologra lettem figyelmes. Nemrég említettem, hogy hiába töltöm le az appokat stb nem jönnek le. Nem nyílik meg a "market" play áruház se az alkalmazásoknál, most egy gyári vissza állítások full törlés után minden megvan amit eddig "letöltöttem", de nem láttam. Valamint a market gombra szépen megnyílik a paly áruház is
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
őstag
Sziasztok!
feldobtam a t-s JB-t, minden jó szép, de tárcsázáskor, mielőtt hívni kezd, zenél egyet, ezt hol lehet kilőni?
Az eddigi JB-kben, ez vagy nem volt benn, vagy megtaláltam, hol lehet kikapocsolni, de most nem lett meg.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
demars
addikt
válasz vallas #20744 üzenetére
Telefon (tárcsázó) -opció (bal alsó érintőgomb) - hívás- hívásállapot jelzőhangok- hívásindítás (pipa ki )
kali gyorsabb volt :-D
+ még a hívásjelzés kimatadt nálam a hívás után...[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest