- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz csorbajeno #8499 üzenetére
Szerintem az automata indításon (mozgás érzékelés) csiszolhattak mert az elég sanszos volt eddig.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #8503 üzenetére
Nekem többet ír, 9%-ot meg is normális ütemben merülők, most ki kapcsoltam én is.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Word helyet tud valaki ajánlani valami normális appot?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Ezt mondom mar miota!
Az a gond, hogy keszenletben fogyaszt tobbet a telefon mint mas hasonlo kapacitasu akkus tarsai, mert ezek a sok vackok maguktol elindulnak, futnak a hatterben.
Ha megnezed a keszenleti idot az az ami keves ennel a keszuleknel.
Ha lesz energiam kiprobalom, hogy ha folyamatosan hasznalom, es megy a kijelzo, akkor mennyi SOT jon ki, de gyanitom sokkal tobb, mint amire szamitanank.
Szerintem ezeknek a samsung funkcioknak kellene az energiafogyasztasat optimalizalni es rendben lenne itt minden.
Mert azon mar pl. senki nem lovagolna, hogy 5 ora 50 perc vagy 6 ora 25 perc lenne a kijelzoido mondjuk egy munkanap vegere, ami olyan 16-17 ora pl. nalam.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #8507 üzenetére
Én ha nem érek hozzá, ki próbáltam, 5 óra alatt 6%-ot merült aoddal. Nálam rendben van a készenléti fogyasztás. Mikor Sabs volt fent azzal simán ki lehet kapcsolni, akkor sem volt jobb. Neked root kéne.
-
kazanka
őstag
válasz Zsozsoka 74 #8485 üzenetére
Megtaláltam köszi! akkor kapcsoljam ki " a mobilnet állandóan bekapcsolva" ?
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #8510 üzenetére
Próbáld úgy is, hogy csinálsz egy factoryt de utána semmit mást nem raksz fel, csak használod. Ha jónak látod, akkor minden nap egy dolgot vissza raksz.
-
Teal'C
veterán
válasz HUTCHDB #8510 üzenetére
Szerintem vidd vissza minden rosszindulat nélkül. Nekem ezek nem futnak a háttérben. XEH romod van? Vagy cseréltél?Tévedtem most át néztem az általad jelzett appokat, és mint kiderült az összes app egy halmazba tartozik az Android rendszeren belül az egész fogyasztás egybe tartozik. Ha bemész az alkalmazásokba kiválasztod a rendszer alkalmazások megjelenítését és kikeresed őket bármelyiken rányom az akkuhasználatra akkor kijön egy oldal android rendszer néven és mind ugyan az %ra mA-ra. Ez valami gyüjtő app vagy mi itt ki lehet kapcsolni hogy ne fusson a háttérben de nemtudom ez milyen hatással van a rendszer működésre.
[ Szerkesztve ]
-
attszil
tag
Sziasztok! Tegnap este óta én is S9+ tulajként ismerkedek. Lenne is egy kérdésem, ha nem használom az always on kijelzőt akkor hogyan kell beállítani, hogy az értesítések felkapcsolják a zárképernyőt és ott láthatóak legyenek egy rövid időre? Hang van, led villog csak sötét marad és meg kell érinteni a bekapcs gombot ahhoz, hogy lássam az értesítést. Nem tudom jól írtam-e de ha tudtok segítsetek. Köszi!
13T pro
-
HUTCHDB
nagyúr
A statisztikabol lathato, hogy semmi kulso alkalmazas nem fogyaszt szinte semmit, egyebkent meg nem is tudnam hasznalni a telefont azok nelkul amit kulsokent telepitek.
De nincs igazabol semmi, csak navigacio, viber, messenger lenyegeben." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Teal'C
veterán
válasz csorbajeno #8519 üzenetére
Amúgy manual-ban egész jól el lehet találni.
-
csorbajeno
veterán
válasz HUTCHDB #8507 üzenetére
Amikor én ezt próbálgattam (nem sok türelmem volt a kis kijelzőhöz...), akkor pontosan azt tapasztaltam, amit sejtesz. Nem volt sokkal gyorsabb a merülés, ha piszkáltam, mint amikor békén hagytam. Viszont múlt éjjel kivételesen nem volt töltve a telefon és azt láttam, hogy 7-8%-ot merült. Olyan volt a grafikon, mintha nem került volna teljesen "deep sleep"-be a telefon. Érdekes ez is.
-
Quasi_modo
nagyúr
Lehetséges, hogy most már nem kell beregisztrálni a készüléket ahhoz hogy 2 év garanciát kapjunk?
Ez van a Samsung lapon: "Értesítjük továbbá arról, hogy hogy azon termékek esetében, amelyek 2 éves jótállása (1 év jogszabályon alapuló és a Samsung által önként vállalt + 1 év jótállása) eddig termékregisztrációhoz kötött volt, mostantól regisztráció nélkül biztosítjuk a második évre vonatkozó Samsung által önként vállalt jótállást. Ezt a kedvezményt minden, 2016. május 26-t követően vásárolt termékekre is nyújtjuk, így amennyiben Önnek a Samsung Zrt. által forgalomba hozott ilyen készüléke van, úgy ezzel további teendője nincs."valami
-
válasz Quasi_modo #8524 üzenetére
Nem hiszel a kiírásnak?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csorbajeno
veterán
válasz Quasi_modo #8524 üzenetére
Igen, a GDPR jelen állás szerint ezt hozta magával. A termékregisztráció átalakítás alatt van. Ha az elkészül, hogy akkor mi lesz...az még a jövő zenéje.
-
Ateszpapa
addikt
válasz csorbajeno #8526 üzenetére
Jó kifogás a Samu részéről.
Érdekes, de a Huawei megtartotta a prémium szolgáltatásukat. -
Ateszpapa
addikt
Amiért megszüntették a prémium szolgáltatásukat.
Arra hivatkozva kivezettek mindent ami pluszt jelentett.Eddig ha kellett, jeleztem a szerviznek küldtek futárt elvitte, kaptam csere készüléket is ha kértem.
Most mehetsz be a szervizbe és vagy kapsz vagy nem kapsz csere készüléket. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz csorbajeno #8526 üzenetére
Köszönöm.
(#8525) ollie Hinni hiszek, de: Szombaton vettem a páromnak egy lila S9-et, a dobozában meg benne volt egy papír, hogy regisztráljam be a 2 év garanciáért. Csak ennyi.
valami
-
Teal'C
veterán
válasz Ateszpapa #8530 üzenetére
Én úgy tudom a futár már előtte sem volt egy ideje, a cserekészülék meg engem nem nagyon izgat tartok itthon egy olcsó sz@rt arra 2-3 napra. Persze Budapesten egyszerű a dolog nem tudom te merre laksz.
-
Teal'C
veterán
válasz Quasi_modo #8531 üzenetére
Biztos valami régebbi csomagolás volt.
-
Ateszpapa
addikt
De, volt a futár egész mostanáig. Jött és mikor kész lett a készülék hozta is pár nap alatt.
Sajna ennek már vége.Legutóbb 1 hetet volt a szervizben a telcsim alaplap hibával, mire megcsinálták.
Érdekes, hogy a Huaweinek nem szűnt meg ez, csak a Samsungnak...
Vagy a Huaweire nem vonatkoznak az Eu-s törvények?
Látod ezért is írtam, hogy csak egy jó kifogás a Samunak, ennyivel is kevesebb a "gondjuk"Quasi_modo:
Csak nemrég szüntették ezt meg, a telefonod csomagolása régebbi volt.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Quasi_modo #8534 üzenetére
Hát a megjelenés régebbi mint a GDPR bevezetése, biztos elkallódott egy raktárban.
-
csorbajeno
veterán
válasz Quasi_modo #8531 üzenetére
A GDPR csak máj. 25-én lépett életbe, előtte pedig szerintem sok készülék lett csomagolva, arról nem beszélve, hogy nem csak az EU-ba mennek ezek a telefonok. Egyseges a csomagolás. Ettől mi most eltekinthetünk.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csorbajeno #8522 üzenetére
Az óránkénti 1 % nekem már azt mondom, hogy majdnem jó!
Ez azt jelentené, hogy ha nem nyúlnék a telefonhoz kb 85-90%-ra esne egy nap után, ezzel szemben 50-60 körül lenne nyulkálás nélkül, ha piszkálom, akkor meg inkább 15-20 %, mint ahogyan most is áll..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
TOZ
addikt
válasz csorbajeno #8539 üzenetére
Tipp, vették a fáradságot egy normális adatvédelemi szabályzat megcsinálására. Írjuk még fel magunknak ide, hogy InfóTv sokkal régebb óta van és itt ott még durvább is, mind az EU rendelet.
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #8540 üzenetére
Ennyiből tisztelem az Apple, van egy 5sem, ha nem érek hozzá egésznap akkor is marad 100%-on.
-
csorbajeno
veterán
Az rendben van, erre én is gondoltam, de ennek a szabályzatnak az az alapvető lényege, hogy az aláírásommal történő hitelesítés nélkül semmilyen adatommal nem rendelkezhetnek és azt semmilyen célra nem használhatja fel, akkor sem, ha az az én közvetlen kényelmemet szolgálja.
-
TOZ
addikt
válasz csorbajeno #8543 üzenetére
Újra kellett volna mindenkit "opt-in"eltetni. Nem akartak vesződni ezzel. Inkább törölték az egészet.
(Nem kell a konkrét aláírás, egyértelmű beleegyezés (opt-in) és célhoz kötöttség - a cél itt álláspont szerint valid lenne kell.) -
S e t h
nagyúr
válasz vodrosjozsi #8546 üzenetére
wifi+sok olvasás+youtube
Ezektől az a csoda, hogy nem nőtt a töltöttség. Bezzeg ha ugyanezt egy mobilnet+ messenger+ facebook trióval produkáltad volna, már a fél topik rád írt volna privátban, hogy wáttáfákk?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest