- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
Én is csatlakoznék az akku idős hozzászóláspkhoz.
Szerintetek ez így rendben van?Igaz, hogy lassan 2 napja volt feltöltve, de a kijelző idő még a 3 órát sem éri el.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
sebixxx
tag
Hello!
Engem is pont ez a 2 dolog zavart az S8 / S9-ben .
Mult het csutortokon elloptak az egy eves S7 telomat meg 1 ev gari volt ra es teljesen uj allapotban volt, semmi lassulas, se aksi nem romlott szoval tokeletes volt..
Mar majdnem ugy voltam, hogy veszek egy masik S7-et aztan tesom mondta nezzem meg baratnoje S8-at mert eleg jonak tunik, mondom oke, de nem tetszik az edge kijelzo meg az sem, hogy az ujlenyomatolvaso hatul van sot, hogy egyaltalan eltunt a gomb elolrol..
Mind1 megneztem, mondom hmm nem is olyan rossz, de az ujjlenyomat hulye helyen van akkor is, de eldontottem inkabb S8 lesz az S7 helyett. Aztan megint csak mar majdnem biztosra voltam masnap veszek egy S8-at, de addig-addig nezelodtem teszteket stb mig vegul elkavarodtam az S9-hez.. Az ujjlenyomat mar jobb helyen van + 1-2 ujitas is van ami miatt ugy dontottem megeri azt a kb. 100-150 euro felarat.. Szoval hetfon elmentem megvenni egy fekete S9-et es azt kell, hogy mondjam ez valami brutalis jo! Nagyon elleneztem az edge kijelzot meg, hogy hatul van az ujjlenyomat meg, hogy nincs gomb elol, de mar aznap megszoktam mindent es nagyon orulok, hogy vegul az S9 mellett dontottem es nem S7-et vettem ismet vagy S8-at!
Egy szo mint szaz, szerintem, ha megveszed az S9-et nem hiszem, hogy megbanod a vetelt, persze nem akarlak rabeszelni semmire csak azert irtam ezt mert kb. pont engem is azok zavartak amiket te is megemlitettel...Lenne 1 kerdesem is :
Ez az SD kartya passzolna az S9-hez?
[link] Elore is koszi![ Szerkesztve ]
I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
Vhiktor
veterán
válasz Macskasy #8053 üzenetére
Köszi a választ
Csak maga a kijelzőidő nem olyan sok. Vagy ha feltöltés után nyomkodom 6 órát egyhuzamban akkor érhető el az 5-6 órás kijelzőidő?ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
minimumgame
tag
Sziasztok
Az edge lightingot hogy lehet működèsre bìrni?
Nekem soha nem jelez, már át néztem mindent. -
spider80
őstag
válasz Vhiktor #8057 üzenetére
Pontosan. Ha 12 óra alatt lesz 6 óra kijelzőidőd,akkor nem várhatod el,hogy majdnem 2 nap készenléttel is 6 óra legyen.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz minimumgame #8058 üzenetére
Világító szélek menüpont. Beállításokban keresőbe írd be, és ott lesz. Ott tudod azt is beállítani, hogy mely alkalmazásokkal működjön.
Véleményem szubjektív...
-
ShadowLac
addikt
válasz HUTCHDB #8049 üzenetére
Üdv megint itt.
Az aksi időhöz megjegyezném de már írtam 1x hogy a világ legnagyobb fényerejü kijelzője van az s9 ek be! És ráadásul nyár van! Majd januárba ill februárba a szürke fénytelen napokban megtáltosdnak az üzemidők. Meglátjátok.
Meg nem mindegy, ki milyen fényvisznyok közt használja.!Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz minimumgame #8061 üzenetére
Én csak sms-eknél használom, ott szépen működik.
Véleményem szubjektív...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ShadowLac #8062 üzenetére
Ez termeszetesen jogos, es en egy picit feljebb is huzom (automatan hasznalom amugy, de feljebb veszem kb 10-15 %-kal a csuszkat) mert ugy szeretem.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
adamfriday
senior tag
válasz minimumgame #8058 üzenetére
Elméletileg csak azoknál az értesítéseknél működik, amik felébresztik a kijelzőt. Én a Light managert használom a ledes értesítések tesztreszbására és annak van ilyen funkciója is, de Glimpse Notifications is erre való. Nálam tökéletesen működik így.
-
DDA40X
aktív tag
Hali!
Az a randa DUOS felirat ugye nincs rajta a Magyarországi dual simes példányokon?
-
Vhiktor
veterán
válasz bounty123 #8070 üzenetére
Engem jobban idegesít a matrica a hátlapon ami tartalmazza az imei kódokat.......
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
telefonmágus
senior tag
Van akit zavar egy másfél centis DUOS felirat?
Bemész a samsungba aztán 30000ért leszedik neked.
De mondjuk van rajta Samsung felirat is ,meg egy csomó apróbetűs rész is a hátlapon
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
telefonmágus
senior tag
válasz Vhiktor #8071 üzenetére
Figyelj más az autókat is kicsit átalakítja
Leszedi az emblémákat,kiszedi a zárakat,helyette ledugózza,hátfalat lefalazza
Van akinek fel sem tűnik,hogy a samsung telefonok hátulja alul tele van írva mindefélével
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Vhiktor
veterán
A vezetknélküli gyorstéltést hogyan lehet aktiválni? Nekem a beállításoknál csak a vezetékes gyorstöltés van. A vezetéknélküli mégcsak meg sincs említve.
-
viera
őstag
válasz telefonmágus #8074 üzenetére
Nem a fehér matricára gondolt ami a hátuljára van ragasztva középre?
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Vhiktor
veterán
Rátettem de nem jelenik meg.
-
Vhiktor
veterán
Nem mertem leszedni, hátha nyomot hagy
-
Vhiktor
veterán
Akkor lehet nem képes rá, ez nem hivatalos töltő. Ikeas asztali lámpa aminek van ilyen funkciója.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én pont ma reggel kukáztam a Sabs-t. Érdekes volt, nagyjából rendben volt az akkum, kíváncsiságból letiltottam minden olyat, ami nem kell, bixby, plusz plusz pár rendszer app, erre elkezdett nekem titanic-ot játszani.. Mondom akkor köszi, ennyi volt.. Rendszer szinten letiltottam amit letudok, és ennyi, nem bántom tovább.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
DDA40X
aktív tag
válasz telefonmágus #8072 üzenetére
Zavaró, mert rondán mutat. A Samsung felirat nem zavar, mert az jól mutat. A kis infós rész alul meg alig látszik,mert kis betűs, és még halvány is.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz hackeeeee #8087 üzenetére
Én megfogadtam Petesejt tanácsát és csak a felbontast emeltem maxra, semmit nem kapcsoltam, vagy tiltottam le. Eddig jó.
Viszont azt nem értem, ahol jelzi mi hány százalékot evett, ha össze adom akkor kevesebb, az elején pontos.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Teal'C
veterán
válasz takcslajos1 #8095 üzenetére
A 13 ban van valami gond bár a szolgáltató tagadja. Ma felhívtam őket hogy magyarázza már el hogy lehet hogy a telefonom meg a kollégám telefonja is naponta 20-30 szor elveszti a hálózatot és azt írja csak segélyhívás indítható. UPC kártya Voda hálózat. De persze náluk semmi gond nem lát hibát.
Ez a kép azután készült miután az ügyintéző valamit mahinált és kérte indítsan újra a telefont mit ne mondjak sokat segített. De itthon a Keletinél meg semmi baja.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
adamfriday
senior tag
válasz takcslajos1 #8095 üzenetére
Nálam is ma hasonlót produkált, délután 5-kor 20 százalékos akkuval értem haza, este vettem le töltőről lefekvés előtt.
-
Teal'C
veterán
válasz szabochris #8099 üzenetére
Ez most milyen itthon felrakatott vagy ebay saját felrakás???
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest