- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Az FB app tegnap óta rossz nekem. Állandóan a régi news feedet mutatja, és ha mondjuk kommenteket akarok nézni, nem tölti be őket.
Mit tudok tenni? Megpróbáltam az app kezelőben kikapcsolni és vissza, nem segített.
Köszi előre is.
-
csorbajeno
veterán
válasz Kékes525 #16850 üzenetére
Gondolom veszteségmentesen hallgatsz zenét, azért ekkora a méret. De ez mennyi zene, vagy hány album?
A két telefont kábelesen úgy kötöttem össze, hogy az S9-be bedugtam az USB-s átalakítót, ami a dobozban van, abba egy micro USB végű kábel(S6 gyari kabele), ami természetesen az S6-ban ér véget. Így össze van kötve a két telefon. De javaslom, hogy a telefon beállításait ne hozd át SmartSwitch-en, mert egy FR után új dolgokat tapasztaltam
-
Fitzgerald
veterán
válasz vodrosjozsi #16846 üzenetére
Ha nagyfelbontású audiót hallgat, nem sok az. Egy 10-12 számos FLAC album olyan 450-600mb körül van nálam.
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Kékes525 #16850 üzenetére
Egy kicsit necces de nekem minden szó nélkül átvitt mindent s7-ről (28gb) az s9+ra szóval nem értem neked miért nem.
Olyan kábelről nem tudok ahol az egyik microusb a másik usb-c lenne de biztos van, más talán ebben tud segíteni.
A sima gyári kábele tökéletes leszSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Kékes525
félisten
válasz csorbajeno #16853 üzenetére
Köszi szépen! Rögtön segítségedet kérném. Hogy lehetne PC-ről (Windows 10) Total Commanderrel a telefonra csatlakozni?
A kábeles csatlakozás megvan, de nem látják egymást. Az USB hibakeresés engedélyezve van.
"De javaslom, hogy a telefon beállításait ne hozd át SmartSwitch-en, mert egy FR után új dolgokat tapasztaltam"
Köszi, de már megtettem. A rendszer beállításokat lehet külön, a többi adattól függetlenül visszaállítani? S6-nál (7-es android) lehetett.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
e-newsee
addikt
válasz Kékes525 #16862 üzenetére
Van a TC-hez valami kiegészítő, amivel tudja olvasni az ADB mappákat, vagy mit. Ezer éve próbáltam, de már nem emlékszem ennél többre. A Windows intéző + TC teljesen jó a másolgatásra.
Esetleg próbáld meg ezt![ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Kékes525
félisten
válasz e-newsee #16863 üzenetére
Igen, tudom, az már rég telepítve van. Az S6-nál működött is. Amit linkeltél, az újabb volt, de ezzel sem müködik. [kép]
"A Windows intéző + TC teljesen jó a másolgatásra."
Tehát nálad müködik. Az S6-nál nálam is ment mindkettő.
A myphone explorerben azt látom, hogy USB kábel nincs csatlakozva. pedig csatlakozva van. Pittyeg is, amikor beledugom a telefonba.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
"futáshoz" milyen BT bedugós füles ajánlotok ?
Kicsi, és könnyú legyen, 2-3 órát menjen, trance stílus lesz hallhatva rajta -
Kékes525
félisten
A kezdők hibájába estem. Valamit elállítottam, elindítottam és amikor újraindítottam a telefont, utána minden OK lett. Mindenhol látom a telefont ahol kell. Most a Far Managerrel használom.
-
Kékes525
félisten
válasz csorbajeno #16869 üzenetére
Köszi, már minden OK. Csak újra kellett indítani a telefont. Kábel gondot is megoldottam. Annyi kábelem van, hogy egy kicsit elvesztem benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Kékes525 #16868 üzenetére
Egyébként kell egy plugin a tc alá, és látni fogod. Médiaaudio2/wpdplug.wfx.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
MODERÁTOR
-
senior tag
-
Reverting
őstag
válasz Tiger. #16877 üzenetére
Igen az Ampere szerint a QI gyorstoltes kozben 1000 1250mAh a toltes... gyorstoltes nelkul pedig 400-700mAh
Szoval eleg kimelo toltes, ha nem szamitjuk a melegedest...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
tomasz79
tag
Üdv ma használni szerettem volna egy alkalmazást ami a GPS szel működik de nem kapcsolt be a GPS vevő Az mitől lehet?
-
Kékes525
félisten
Megvan az első gyors tapasztalatom az S9+ audio részéről. Sokkal jobb, mint az S6-é volt. Az S6-ot RHA MA750i-füllhallgatóval hallgattam, de ennél a kombónál sokkal jobb az S9plusz + AKG füles. Amikor pedig az S9pluszt az RHA MA750i-füllhallgatóval hallgattam, na az fergeteges volt. Előnyei az S6 + RHA MA750i-füllhallgatóval szemben, sokkal hangosabb, sokkal melegebb a hangja, sokkal pontosabban szól és sokkal levegősebb tágasabb a tér.
A másik amit elmondhatok, hogy a megjelenítője nagyon szép képet ad.
A sebessége gyors, de ezt igazán nem tudom összehasonlítani az S6-tal, mert az nagyon belassult mostanában, ráférne egy factory reset, de nem bántom, a célnak így is megfelel.[ Szerkesztve ]
-
davtsik
tag
Sziasztok,
van olyan beállítás, hogy zsebben erősödik a csengőhang mikor hívnak? Már többször is előfordult, hogy nem vettem észre bejövő hívást. Azóta meg majdnem max hangerőre van állítva, ami elég zavaró mikor itthon ülök és el kezd bömbölni mellettem. Jaja, állítsam át mikor haza jövök vagy elmegyek, de ez mégis csak egy okos telefon...
Gondoltam a tasker app-al csinálok valami rutint, de nem tudom időhöz kötni. Emiatt a gps-t meg nem kapcsolnám be állandóra. (A lenovo z90-ben volt zsebben erősödő csengőhang.)
Valakinek van tanácsa? -
TheMajor66
tag
válasz Ghostman78 #16867 üzenetére
Jelenleg ezt használom:
Hallomall SH03D BT 4.0 NFC Sport EarphonesDe tegnap rendeltem egy szebbet:
Energy Sistem Sport 1Vagy egy drágább kategória (ellopták):
JBL Sprint Bluetooth sportS20 Ultra Dual 5G +JBL Endurance Peak
-
lkereki
tag
válasz kalapacsolok #16797 üzenetére
Szia!
A Google Translate tudja ezt, igaz, én Operával használom. Szerintem működik a Chrome-ban is (sőt az egész telefonban), letöltés után az alkalmazásban kell bekapcsolni a "Fordítás koppintással" funkciót, és már működik is.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
Tiger.
nagyúr
válasz davtsik #16884 üzenetére
Én egy progit használok erre a célra, folyamatosan erősödik, így ha mellettem van még halk hallom, ha messzebb vagyok tőle akkor is hallom, mert felerosodik.
Smart sound profiles playen fent van.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Kékes525
félisten
A felső stusz sor méretét hogy lehet megváltoztatni? Esetleg kikapcsolni?
-
-Bandi-
tag
Sziasztok, valamiért a két kártyám összeveszik az S9+ omban, a jelenség az, hogy van egy telekom és egy telenor Sim, az elsőn van a hívás és az sms, másodikon a net.
Ha mindkettőnél be van állítva az lte használata, úgymond blokkolja a netem a trémobilos, nagyon gyenge teljesítményre képes, lassu, késik, stb, ha a telekomot max 3g re állitom, akkor megjön a sebesség, de így akkor valszeg bukom a voLTE t( ha csak ezt a támogatást kapcsolom ki, nem javul a helyzet ), plusz ha olyan helyen vagyok, hogy lemegy a telenoros is 3gre mondjuk, gondolom megint összeakadhatnak.
Ez a telefon ennyit tud, normális jelenség, esetleg valamit be kéne állítanom( még nem volt dualos telefonom ), vagy szerviz gyanús?[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Co-Driver
csendes tag
Sziasztok,
Egy S9 boldog tulajdonosa vagyok lassan fél éve teljes megelégedéssel, annyi problémám lenne, hogy amikor átlépem az országhatárt akkor kell neki fél óra mire át áll az ottani hálózatra úgy, hogy az adatroaming be van állítva. Erre van valami megoldás, mert navigálás közbe eléggé kétségbeejtő tud lenni a helyzet
Válaszotokat előre is köszönöm
-
lkereki
tag
válasz davtsik #16884 üzenetére
A True Phone tárcsázóban volt ilyen lehetőség annak idején, ha jól emlékszem, nem mellesleg jobb is szerintem, mint a gyári tárcsázó.
Vagy:
Kösd az otthoni wifihez a tasker profilt (gondolom van).[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
Kékes525
félisten
válasz vodrosjozsi #16889 üzenetére
Szerintem nem. Miből gondolod? Mert Wolfson?
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Kékes525 #16894 üzenetére
Az S9 Exynos verziójában is Wolfson DAC van, csak ugye a Cirrus megvette pár éve a Wolfson-t, és most már kizárólag Cirrus brand alatt nyomulnak. Amúgy én sem értem mire gondolt a user, az S8/S9-ben ugyanaz a dsd-t is támogató dac van, ez már papíron is fejlettebb, mint ami az S6-ban volt.
-
Kékes525
félisten
válasz Fitzgerald #16897 üzenetére
Pontosan! Teljesen egyetértek.
Hallhatóan is jobb az S9 zenei hangja. Amikor az S2-ről váltottam S6-ra, akkor sokkal kisebb különbséget tapasztaltam a zenék hallgatása közben. Most egyértelmű a minőség javulás.[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Most jottem csak ra hogy pie alat a home gomb jobra huzaszaval van megnyitot appok kozti valtas gesztus vezerles
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs