Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz ollie #10797 üzenetére

    Elképesztő tévedésben vannak rengetegen. Mobiloshoz is random bemegyek, FLIP tok?! Úgy nézett rám mintha atomrakétát akarnék venni. Kérdezem mi a gond?! SENKI nem használ flip tokot mert felül nem zár.
    Ez hülye

    Elővettem a telefonomat és megmutattam neki, hogy egy ujjal ki sem lehet nyitni, kettő kellett hozzá, annyira patentul zár (szerk: persze én rutinból már belső peremről nyitom bármikor) . Minden készülékem tökéletesen megvédte , és egyszer sem nyílt ki magától. Persze nagyobbnak tűnik vele a telefon, de ezt könnyű megszokni. Félre ne érts senkit nem akarok +győzni, csak én fólia nélkül is képes vagyok biztonságban tudni a telefont. Fenti zárófülecske persze idővel elöregszik, 2000 HUF mehet tovább. Mikroszálas portaszító törlőkendőm van. A mikrokarcokról is csak annyit tudok mint a Columbo feleségéről tudom, hogy létezik, de még sose láttam.

    k810 +1 :K

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák