- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkin1994
senior tag
Annyi mindent olvastam a helyes töltésről azt tudtam ,hogy nem tesz jót ha kikapcsolásig merül régebbi telefonomnál láttam is ennek a kozadékát. De annak hogy nem "szabad" 100%-ra tölteni van valami valóság alapja ?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Tiger.
nagyúr
válasz Linkin1994 #11201 üzenetére
Sztem hülyeség, valahol azt is láttam, hogy 40-es 80kozt kell tölteni, persze, akkor rakjon bele a gyártó egy 10000res aksit, és úgy fogom tölteni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Teal'C
veterán
válasz Anulu79 #11203 üzenetére
Minden telefonom mindig éjjel töltöm 10-20% ról 100% ra eddig még 1nek sem lett semmi baja.
És igen egész éjjel rajta van hagyva ez azt jelenti hogy kb 6-7 órát úgy van töltőn hogy 100% a töltöttség. Kb fél 1 éves használatokról beszélek semmi negatívumot nem vettem észre soha.Mind a töltőben lévő vezérlő mind a telefonban lévő vezérlő tökéletes összhangban van.(Gyári)
A kínai utángyártott szarokról inkább ne is beszéljünk.[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
K Norbi
addikt
válasz vodrosjozsi #11186 üzenetére
Legjobb telefonálni meg sms-t írni, és heti 2x leejteni.
Nálam itt ki is merült a teljes használat.
Elpusztíthatatlan ebbe a tokba [link]
Igaz nekem semmi nincs rátéve üres, csak gyári appok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam is hibátlan és gyors is az ujjlenyomat is ill S8hoz képest finomítva írisz is az is ebbe jó,gyors,érzékenyebb.De mindkettő teljesen rendben.
-
mSchumi87
senior tag
Miert van az hogy a messenger-en kikapcsolom a hangot es még is jon a hang, ha meg mindenhova bealiton messengerbe hogy nelegyen hang akkor meg led ertesités nincs
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz xabolcsy #11214 üzenetére
Én már rég feladtam ezt, nincs rajta csak nanoshine, köszöni jól van, pedig a párom leejtette a betonra ahol kavicsok voltak, de csak egy picike karc van rajta kb 2mm-es.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Ezekiel Ston #11215 üzenetére
Igazából nem levált, belevegősödött nagyon zavaró volt.
De rendeltem 2500ft (ebay) és az teljesen jó!
Szerintem az utánzatnak erősebb a ragasztója. -
Bavid
senior tag
válasz K Norbi #11209 üzenetére
Én is S4-ről váltottam 1,5 hónapja Még 1 évet lehúztam volna vele, csak az aksija volt vállalhatatlan már (4. aksi amit elhasználtam), és ezekben a melegekben a GPS nem talált sokszor jelet (meg a kamerával nem voltam megelégedve sötétben, nappal sokszor meglepően jó képeket csinált). Egyébként rendszersebességre szerintem nem volt gond vele, lefagyást, vagy összeomlást meg az utolsó 2 évben szerintem egyszer se csinálta (úgy hogy max havonta ha újraindítottam). Ezek után egyértelmű volt, hogy újra Samsung kell.
-
HartgeH3-2.8
addikt
A tech2 formalinger azt mondta töltsük max 95%-ig, és merítsük olyan 25%-ig. Ha ezek között az értékek között marad hosszú távon jó marad az akksi élettartam..hát meglátjuk. Azóta úgy csinálom. Néha kicsutkázom 100-ig.
Ez az egész éjszaka rajta marad az baj is bullshit, ha jól tudom egy chip felel a töltésért ami szabályozza, és lekapcsolja amikor elérte a maximumot. A külső akksi használat már inkább lehet gond (szvsz)..
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Linkin1994
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #11223 üzenetére
Én is ezt próbálgatom csak nem mindig sikerül az a 95% párszor túl megy.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Taknyoshal
tag
Sziasztok,
Csatlakoztam az S9+-osok táborához. Már az S6 Edge-m is imádtam, azóta csak a Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Linkin1994 #11225 üzenetére
Egyszerű, leszedd a Gsambatteryt ott megadod neki, hogy 95%-nál megszolaljon egy beállított zene, így tudni fogod, ha elerte a kívánt százalékot.
-
brainticket
aktív tag
-
mSchumi87
senior tag
válasz brainticket #11231 üzenetére
Koszi itt probalkoztam en is a hangot sikerult kikapcsolni de a led ertesités nem mukodik mind1 is
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Linkin1994 #11225 üzenetére
Nekem is sokszor túlmegy. Elképesztően jó ez a gyorstöltő rendszer. Pikk pakk feltölt.
Azért azt ne felejtsük el, hogy a hüvely ezzel kezdte.
Na így már mindjárt más, legalább lesz mivel visszakontráznom.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
olloczky
senior tag
Hali
Ahogy rakerestem, paran mar kerdeztek de valaszt nem lattam. Uzenetkuldo appok (messenger, signal) rezegnek akarhogy tiltom le a rezges funkciot az alkalmazasban megsem kussol.
Sot, a messengernel nincs is opcio rezges kikapcsolasra ezen a rendszeren. A rendszer beallitasokban meg nem talalok erre lehetoseget:Valaki tipp?
Elore is koszi!Udv
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
K Norbi
addikt
válasz Taknyoshal #11227 üzenetére
Taknyoshal
-
HawerKing
őstag
Na helló srácok. Vettem már én is egy "telefont"
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Mr.Silkó
veterán
-
HawerKing
őstag
Srácok a saját emojimat hol tudom elkészíteni?
Am már vagy 3oraja nyomkodom a telót de még mindig nem tudtam belakni csak ámulok mennyi minden van "itt"
Am SM - 960F/DS DUOS Midnight Black 64gb[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
Néktek is melegedik kissé a telefon ?
-
Damage401
senior tag
válasz olloczky #11236 üzenetére
Így állítsd be, tökéletes jelez mint régen. Hangot állítsd át csendesre. Azt fogja lejátszani
(Semmit). Minden fülön. Megmarad a rezgés illetve a zöld led villogásSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodom egy Note 8 cserén.
Cserélt már vki S9-ről?
Megbánta vagy pozitív lett a vége?
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Köszi-Galaxy S20 - The best-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.