- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
Samsung S6 vs Lg G4 kamara
nincs min szégyenkezni az Lg nek, gratula nekik Imx 234 sensort kapta..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
Kékes525
félisten
Valaki használ S6 alatt Runtastic Running PRO -t?
Nálam S2 alatt elég pontatlan, mert 2 óra edzés alatt mindig legalább egyszer elveszti a GPS-t (bemondja) és legtöbbször nem folyamatosan követi a mozgást így a végét nagyon sokszor lehagyja. Gyanítom, hogy egyrészt az S2 GPS kezelése és a sebessége a ludas ebben. Például legalább 20 másodperc kell ahhoz, hogy a program felálljon (betöltődjön és használhatóvá) váljon.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
rwbag2012
tag
Én kicsit nyűglődöm az ujjlenyomat olvasóval. Nem az ő hibája, ha száraz a bőr a kezemen, többször próbálkozni kell vele, mire beolvassa. Így csak akkor aktiválom ezt az opciót, ha szükséges.
Nekem a témák közül most az oriental painting jön be.
-
Kasya
nagyúr
válasz rwbag2012 #3263 üzenetére
Ha valakinek negy ujjbegyen repedezett a bor es nem felismerheto az ujjlenyomat-olvasonak, akkor ott komoly vitaminhiany lehet szvsz.
Vagy nem szokott hozza a kemeny fizikai munkahoz, amit most kezdett el(#3254) Kékes525: en a gyarit hasznalom, nekem nagyon bejott. Pontos es gyors.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Ezt az alkalmazást használja valaki?
-
Kasya
nagyúr
Ez miert jo?
Ha bekapcsolod a kijelzot, ugyis kell a fingerprint. Ha beallitod kikapcsolod a kijelzod, ujra keri...
Miert kellene meg programok inditasanal is tapogatni a telefont, ha mas ugyse fer hozza bekapcsolt allapotban az engedelyem nelkul?
Gondolom kevesebbszer kerul valos hasznalatra a program, mint amennyiszer "plusz" mozdulatot ad a tulajnak.Persze ettol meg jo hogy van ilyen is
-
nagyúr
-
Gold_fish
tag
Üdv! Lehet állítani valahogy azt, hogy a home screen lapjai közötti lapozás körbe menjen? GPS beállítások merre vannak?
Betekintési szögtől függően függőlegesen szerintem jobban torzulnak a színek, mint s5 esetében. Nekem kicsit vörös árnyalat jelentkezik ilyenkor. Először azt hittem, nem homogén a kijelzőm, alul kicsit vörös, ha kicsit alulról nézem. De fejre állítva meg a kijelző teteje is produkálja. Ez főleg alacsonyabb fényerő és közel fehér kép, pl menü esetén látható.
-
törölt tag
Ha most vennétek új S6-ot, ki hol venné meg, mert a jövőhéten mindenképpen beszerzek egyet, és a medimarkt-nál azért van olcsóbb gyártói garanciás, gyári független, igaz?
-
medvekutya
aktív tag
válasz bulikavagyok #3268 üzenetére
masszív használat mellett mennyit bír a telefonod ?
-
pohár
félisten
válasz leslien #3276 üzenetére
ez még jobb, bár itt tudtommal nincs részletfizetési lehetőség, de aki egyben pengeti ki az árát, az itt is tud spórolni egy pár ezret, azt majd üvegfóliára költheti
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kasya
nagyúr
válasz Gold_fish #3271 üzenetére
Lapozasra nem talaltam meg beallitast. Elegge "simplicity" a TW. Talan kesobbi frissitesben.
A kijelzo a gyartasi technologia miatt is lehet olyan amilyen. Valakinek lilasabb, akinek a lap szelerol van a kijelzoje, masnak tisztabb, akinek a kozeperol vagtak ki.
(#3272) tapaizo: volt szo korabban a Voda kartyas ajanlatarol is, ami plusz fuggetlenitesi arral is olcsobb lehet, mint mashol. Erdemes lehet ranezni, utanajarni...
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
S6 firmware alternativ letoltesi lehetoseg. Innen gyorsabban lejon mint sammobilrol.
-
nagyúr
válasz medvekutya #3275 üzenetére
Szia Medve, mi járatban errefelé? Te is belépsz az S6 tulajdonosok egyre népesebb táborába?
Nekem két napot megy masszív használattal, de én jóval kevesebbet használom, mint egy átlagos júzer. Nálam 2 óra kijelzőhasználat a maximum naponta, de valamikor fél órát sem megy.. -
törölt tag
Pohár ajánlatával már én is szemeztem, fel is hívtam őket, és tényleg hivatalos Samsung garanciás készüléket adnak ennyiért.
Egyébként megszűnt a 2 éves Samsung gyártói garancia, a 2 év mostanában úgy jön ki, hogy 1 év gyártói, és ha regisztrálok a gyártó honlapján, akkor újabb 1 évet kapok, így jön ki a 2 év.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Telenor feltoltokartyas
Telenornál "csak" 7600. - huf es független a telenortól azonnal kapod a kódot...
ha már szolgáltatónal veszi vki[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
Soha nem veszek szolgáltatótól telefont, és ennek több előnyös oldala van...
-
pohár
félisten
válasz K Norbi #3285 üzenetére
sokan vettek már az S5 és Note 4 topikból is innen, ugyanúgy megkapnak rá mindent, szóval magyar régiós a telefon, nyugodtan lehet venni innen is, ha jobbak az árak (meg ugyanez van a B-Telnél is, de ott perpill drágább, mint a Samsungnál )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz K Norbi #3295 üzenetére
hah... akkor vissza kell nézni a topikokba, de nagyon úgy rémlik, hogy mindkét modellből vettek innen gyártói garival
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz devil-k #3298 üzenetére
Igaz, jól hangzik az, hogy spóroltam 15 ezret a vásárláskor. Aztán majd egy esetleges kijelzőcserénél vagy alaplap csere esetén vagy... sorolhatnám, jöhet a sírás a javítási összeg miatt. Majd ezután jön a "fejemet a falba verem, miért nem fizettem kicsivel többet a megbízható forrásból származó telefonért". Tényleg nem értem az embereket. 200 ezer forint körüli terméket kétes forrásból venni miért jó? Több ismerősöm is így van ezzel sajnos. Megvette olcsóbban és... Volt az előbb leírt esetre példa.
-
Perlantonio
csendes tag
Ez a My Samsung müködik külföldön is? Keresem spanyol oldalakon de nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest