- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A voda frissítés után picit játszottam a multitaskinggal, megnéztem pár youtube videót, hogy mi lehet a baj, de nem tapasztalok semmit. Elindítottam térképletöltést, offilne letöltést Spotifyban, meg minden egyebet és nem ugrált össze-vissza meg nem lassult le. Nem érzek problémát vele, bár játékot nem indítottam rá 10 másik alkalmazásra. Mondjuk alapból sem vagyok annak a híve, hogy egy rakás cucc fusson a háttérben, mert minek...
Én egyelőre elégedett vagyok pár napos használat után, de itt a Z2 is mellettem, ha nagyon felbosszantana.
[ Szerkesztve ]
-
gerbaud_
csendes tag
Note4 vagy S6 Edge szerintetek? 6000ftal drágább Tnel az Edge (183.000ft) abban a díjcsomagban amiben vagyok.
-
Kasya
nagyúr
Fizetett berenc vagyok Vagy ahogy egyszer mar mas topikban nekem estek..."hogy eltudjam adni, ezert nem mondok rola rosszat"
Osszessegeben tenyleg elegedett vagyok vele a mindennapi hasznalatban. Jobb, mint G3 volt...pedig azt imadtam. Egyedul a meret hianyzik, de arrol mar a telefon nem tehet, hogy nem nyulik
-
veterán
Egyetlen nagy problémám van vele eddig... összességében jobb a kamerája, mint a Z2 IMX-e és nem tudom, hogy ez csak az ISOCELL sajátja-e, de baromi rosszul fókuszál. Értem én, hogy piszok gyorsan indul és készíti a képet, de be sem állítja a fókuszt rendesen néha sokadik próbálkozásra sem.
Ez vajon csak szoftveres hülyeség?
-
Kékes525
félisten
válasz stevve #10563 üzenetére
Hardveres probléma (bizonyítás: enyhe rázás használ), az auto focus sajátja, legalábbis nem tudták jobban megcsinálni.
Camera Auto Focus problem / bug GALAXY S6
Samsung Galaxy S6 camera auto focus does not work – Tips
(#10566) Kasya: Ha szoftveres lenne, akkora rázás nem használna. Legalábbis ahol a rázás használ, az hardveres hiba.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
veterán
válasz Kékes525 #10565 üzenetére
Köszi a linkeket. A kamera teszt igencsak hasznos. Nálam néha jó, néha pedig mindegy, honnan nézi ugyanazt a tárgyat, csak sokadjára fókuszál rá, rázva vagy elnézve a kamerával messzebbre és úgy vissza.
Egyszerűen belövi a háttérre a fókuszt. Nem tűnik szoftveresnek, megkérdezem a garit holnap.Nagyszerű, épp kezdtem belakni. Ez lenne az első telefonom, amit visszavinnék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van itt rajtam kívül olyan aki elégedett a telefonnal?
-
nagyúr
válasz #67656192 #10568 üzenetére
Én tökéletesen elégedett voltam vele, amíg rá nem került az 5.1-es ROM. Akkor eléggé leromlott az üzemidőm, és előfordult egy-két akadás is, de most már normalizálódott a helyzet. Valamelyik nap rászánom magam, és felteszem az új vodás szoftvert, és remélem olyan lesz mint amikor megvettem..
-
kbadam83
senior tag
válasz bulikavagyok #10569 üzenetére
Nekem 5.1-el semmi bajom sincsen. Szépen wipe-okkal lett felrakva, telepítések és beállítás után wipe cache. Azóta mint a vaj olyan ;-)
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #10569 üzenetére
Nekem ez az új francia gányolás a BOG8 eléggé bejött.
Megoldottam az olajos hal effektet, nálam minden rendben.Néha wájpolok, de azt régebben is csináltam más telefonon. Pedig a magyar 5.1.1 re fr nélkül tettem fel a javított franciát.
Nem bízom sem az OTA, sem a switch frissítésben, inkább odinozok. Anno az Alphámat is az OTA nyírta ki mert megszakadt a kapcsolat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #10573 üzenetére
Volt idő amikor az Alphákat hetente romoltuk fr nélkül és azt állapítottuk meg, hogy egy jól működő rendszeren nem feltétlenül van rá szükség, elég a wipe.
[ Szerkesztve ]
-
DRol
csendes tag
Hello!
Érdeklődni szeretnék tőletek hol lenne érdemes venni egy S6-ot? GSM boltokat néztem eddig, de van egy fajta bizalmatlanságom velük szemben! Tudnátok olyan helyet ajánlani ahol biztos garancia van, és nem kell aggódnom a javítás/cserélés miatt? Ja, és persze normális áron adják!
Köszönöm! -
tag
válasz #67656192 #10568 üzenetére
Én sajnos nem vagyok elégedett. Az S5-öm, amit erre cseréltem gyorsabb, pattogósabb volt.
Össze is hasonlítottam egymás mellett a két telefont és az alapján írom. (Azt azóta már sajnos elvitték.)
Egyébként Telenor, 5.1.1 van fent.
Az S6 össze vissza akadozik, böngészőben, beállítások menüben, gyári launcherben, stb. A 2D játékoknál pl. folyamatos a szaggatás, darabos a mozgás, az S5-ön nem volt ilyen. Nem azt mondom, hogy nagyon durván, de szemmel látható.
Már arra gyanakszom, hogy valami hardveres hiba van vele, de pl. AnTuTu-ban hozza a 63 ezres értéket.Gondoltam kipróbálom az utóbbi napokban agyondícsért francia ROM-ot.
Holnap tennék egy próbát. Ezt minden gond nélkül fel tudom tenni Telenor függő telefonra? Nem lesz gond vele?Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
törölt tag
válasz oszy78 #10578 üzenetére
Persze gond nélkül fel tudod tenni odinnal.A kártyafüggőség egy dolog a rom meg egy másik, nem sok közük van egymáshoz.
Engem meg az s5 idegelt ki, utáltam. Most is van itthon a nagylányomnak mert egy haverom beleúnt vett egy Alphát az s5 helyett én meg átvettem a lányomnak,visszaraktam rá az utolsó 4.4.2-t.Én is Alphára cseréltem anno az s5-ömet és nagyon nem bántam meg.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Ha valaki szeretné megvenni a package disabler pro-t, ez a link működik! Legalábbis nekem ment, viszont csak pc-n, böngészőből természetesen. Bár ekkor nekem fent volt a free (ami egyébként nem működik már), nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége.
Épp most vettem meg. Lehet, hogy csak időnként megy?
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
T be kicsit csökkent az ára az s6 nak és az edgének gondolkodok is az edgén de félek a folia felrakástol na meg azoknál az oldalaknál ahol valami opcio pont a szélére esik elég furán lehet rányomni 😃
Xbox One: bandymnc
-
mate198712
tag
Az mért van, hogy a független telefonokra később érkezik meg az 5.1.1 (OTA/SmartSwitch), mint a szolgáltatós telefonokra (voda, telenor, stb. ) ?
-
törölt tag
válasz mate198712 #10585 üzenetére
Ez nem mindig van így.
-
törölt tag
válasz mate198712 #10587 üzenetére
Szokott lenni így is meg úgy is. Ne keress benne logikát.
-
DRol
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Egy kérdésem lenne még, üvegfóliából melyiket ajánljátok?
-
m_laszlo
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni...
S6 vagy iphone 6?
Biztos többen voltatok hasonló dilemmában, jelenleg androidt használok, de tapasztalataim szerint 1 év után akadozik, belassul, újraindul, stb. Nyílván ez függ magától a telefontól és a felhasználás módjától, de egy hétköznapi felhasználó számára szerintetek melyik a jobb választás?Részemről az s6 mellett szól a jobb kamera, jobb aksi, több memória, kicsivel kedvezőbb ár, az iphone mellett pedig a (tapasztalatok szerint) stabilabb oprendszer, valamivel jobb design, illetve az, hogy használtan könnyebben és többért tudnám eladni.
Van aki megbánta, hogy az s6 mellett döntött? Bár ha jól sejtem az nem itt fórumozik...
1000 tesztet olvastam már, de döntésképtelen vagyok...Előre is köszi!
-
Atikusz
senior tag
válasz m_laszlo #10590 üzenetére
Ha hosszú távú szoftvertámogatottságra és optimalizáltabb rendszerre (jobb memóriakezelés) vágysz, akkor mindenépp az iPhone 6-ot javasolnám (S6 tulajként). S6 mellett a jobb kamerát, a vezeték nélküli- és a gyorstöltést, a nagyobb kijelzőfelbontást, valamint az Android rendszer testreszabhatóságát tudom érvként mondani.
[ Szerkesztve ]
-
-
bigkokas
tag
Na frissítettem. Ismét belefutottam a telepítésnél a hibába.megszakadt betöltés közben..ismét a régi Nokia kábel mentett meg.de már nem is idegesített.most már biztos a kábel a hibás.
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
Kékes525
félisten
+
(#10583) sgeza:Igen a linket csak azok látják, akik telepítették a programot. Amúgy ma kaptam a Package Disabler Prop-ról a play-en keresztül egy frissítést. 2015. augusztus 3. a frissítés dátuma.
"Újdonságok: Knox Packages removed from the list due to license conflict"
Lehet, hogy nekünk ez miatt látható, ezt biztos a Samsung kérésére vehette ki.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Tiboy86
tag
A következő verzióra frissült a telefonom ma reggel: G920FXXU2POGP.
Ez mi újat tud? Azt írják, hogy német Vodafone ROM. Nekem magyar Vodafone-os ROM van rajta, legalábbis nagyon ajánlom, hogy az legyen, mert magyar Vodafone boltban vásároltam! -
spider80
őstag
válasz Kékes525 #10594 üzenetére
Én pl biztos, hogy nem telepítettem még, de a linkre simán bejön a play áruház a programmal 330ft-os áron.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Magill
csendes tag
Nekem se sikerult meg dontenem h note 4 vagy s6 vagy varjam meg a note5ot (kar h am teglanak erzem a note4et is. s7 meg messze van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest