- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Telo tudja amúgy a dupla koppintásos felébresztést?
Xbox One: bandymnc
-
nagyúr
Nekem tetszik az új Note is. Lehet, h ideje lenne már kipróbálnom.
Sajtóképeken a Note 5 és az S6 edge+ -
sgeza
veterán
Ha valakit érdekel, megjött a vodafone-os frissítés is!
-
nagyúr
-
BorosiBrigus
csendes tag
Sziasztok! Pénteken vettem magamnak S6-ot. Egyszerűen nem akar rajta betölteni semmi. Kb 5 percig gondolkodik a facebookon is,h frissítsen,de a képeket még akkor sem tölti be olyan helyen, ahol körülöttem mindenki vígan internetezik. De ugyanígy az emailjeimben a csatolt dokumentumot sem tudom megnyitni vagy a candy játékkal csatlakozni. Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a probléma. Köszöm!
-
Dr V
őstag
válasz BorosiBrigus #10506 üzenetére
A neted elég gyors hozzá? Leírásod alapján a kapcsolatoddal lesz valami gubanc. Korlátozott vagy lefogyott adatforgalom.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
spider80
őstag
válasz BorosiBrigus #10506 üzenetére
Szerintem is le van korlátozva a mobilneted.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
mycso
veterán
válasz Belus85 #10503 üzenetére
Igen, pont ezt írtam, hogy FOTA közben ez nem megszokott, sőt most hirtelen nem is jut eszemben olyan eset, hogy FOTA frissítést követően megadta volna magát valamelyik készülékem. (pedig túl vagyok már pár samsung készüléken és jópár FOTA frissítésen)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Dr V
őstag
válasz BorosiBrigus #10510 üzenetére
[speedtest.net]
Nyisd meg és csinálj egy sebesség tesztet.[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
sgeza
veterán
válasz bulikavagyok #10505 üzenetére
Ha a gyári vodafone-os van fent, akkor egyszerűbb a smartswitch!
-
nagyúr
-
sgeza
veterán
válasz bulikavagyok #10517 üzenetére
Nem, nem olyan. Épphogy inkább az odinre hasonlít, csak nem kell külön beszerezned a romot, és úgy feltenni, hanem mindent megold maga, lévén ez van kitalálva a normál halandó felhasználóknak. Én ezt szoktam használni mindig.
Ettől még persze teheted odinnel, de én annak inkább akkor látom értelmét, ha más romot akarsz feltenni, mivel ahhoz tényleg az kell.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bigkokas
tag
Akkor gondolom ez már a hibajavitott verzió..ha smarttal csinálom akkor letölti elöször a gépre és onnan rakja fel a telora. bár kicsit félek , mert 5.1.re frissitésnél folyamatosan megszakadt a kapcsolat a teló és PC között.ha mégis sikerül este felraknom akkor utána kell még valamit csinálnom.factory rest vagy valami..Samu még nem tudtam megcsinálni mert múltkor csak vészhelyzeti helyreállítással szenvedtem..Sony nál ez másképp volt..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
spider80
őstag
válasz bigkokas #10520 üzenetére
Ha rendes asztali géped van, akkor a hátsó usb-be dugd a telót, ne a ház elejére kivezetettbe. Laptopot használok, de soha 1 rádugott telefonnal sem szakadt meg a kapcsolat soha.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
bigkokas
tag
válasz spider80 #10521 üzenetére
Laptop..és olvastam is az összefoglalóban, hogy a különállót kellene használni..de nekem. Azal nem találja..mindent töröljek majd így is ha frissitettem??nekem Is csak a frissitésnél de akkor többeknélkül elöfordult letöltési hiba..
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz bigkokas #10522 üzenetére
Frissítés után vagy csinálsz egy gyári állapot visszaállítását, vagy elkezded használni, aztán ha valami nem működik normálisan, akkor csinálsz visszaállítást. Azért szokták még frissen visszaállítani, hogy ne belakva kelljen resetelni, és újból beállítgatni mindent. De lehet, hogy mindenféle visszaállítás nélkül is tökéletesen fog működni, ezért rád van bízva.
-
bigkokas
tag
válasz spider80 #10523 üzenetére
Ezt vágom..csak az érdekli volna, hogy a 3 gombos szervizmenüs wipe, data chash vagy a menüben a gyári visszaálitást használjam..vagy azt csak odinnál olvastam..már nem emlékszem..lapon miért nem érzékeli nekem a különálló usb- m a telót??
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz bulikavagyok #10519 üzenetére
De ugye a mai legfrissebbet szedted le? Odinnel fel lehet úgy rakni a romot, hogy nem törli az adatokat? Csak kérdem, nem tudom.
-
gaborx07
csendes tag
Újra elérhető a Play Store-ban a Package Disabler (legalábbis én meg tudtam vásárolni és fel is rakta). [link]
-
veterán
Üdv, kérdésem lenne.
Rányomok a Smartban arra, hogy update, el is jut odáig, hogy kiírja a change logot, de az utolsó OK után nem történik semmi. Nincs ablak, nincs folyamatjelző, semmi. Visszatér a főképernyőre és megint ott figyel, hogy van update.
Win 10 alól csinálnám.
-
Kékes525
félisten
válasz gaborx07 #10528 üzenetére
Változatlanul elérhető. Nekem... Te is megvetted?
(#10530) stevve: Sajnos Windows 10-el nagyon kevés embernek van tapasztalata. Ott nincs olyan hogy kompatibilis módban történő indítás?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
LaciGSM
aktív tag
A WIN 10 nekem is szórakozik a telóval.. Odin is.
minden driver, minden fent van, mégsem ismeri fel a csatlakoztatott telefon.https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
bandi0000
nagyúr
Na vodkàsok valami vâltozott sebességre vagy multi taskba?
Xbox One: bandymnc
-
Kékes525
félisten
A magyar függetlenre ugye még nem jött ki az 5.1.1 frissítése?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Bossi
őstag
Smárt Switch megy ? Nekem az sem működik fasza....
-
nagyúr
-
alxza
csendes tag
Sziasztok!
Elég érdekes, felháborodást keltő kérdést fogok feltenni itt az s6 topikban. Ugye olvasgattam a topikban és itt-ott, hogy a multitask meg még jó pár dolog nem úgy megy az s6-on ahogy kellene. Megéri s6-ot venni ezekkel a hibákkal, vagy LG G4? Van amiben ez, másban a G4 tetszik. Nektek megérte a vételt?[ Szerkesztve ]
LG G4
-
sgeza
veterán
Nekem nem akar működni a package disabler a frissítés óta. Még valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest