Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amespd

    csendes újonc

    válasz Essejó #9600 üzenetére

    Nincs valós tapasztalatom, csak a Plusból tudok kiindulni, meg a tesztekre hagyatkozni, amiket körbejártam vásárlás előtt én is. Igazából arra próbálok kilyukadni, hogy szerintem az alapmodell esetén reggel nem tudsz olyan biztonságérzettel elindulni otthonról, mint mondjuk a Plus, vagy a sima S23 esetén, hovatovább, egy bármilyen OnePlus, vagy az iPhone-ok közül a Plus - ProMaxok esetén. Simán lehet, hogy átlagos, vagy az alatti használattal kibírja a napot, hazaérsz 10-15-20%-kal, de szerintem ez semmilyen esetben sem optimális.

    Ahogy írod is, délután 4 körül huszon pár százalékra esik a készülék, mi történik, ha a tervezetthez képest hosszabbra nyúlik a nap és nincs épp töltési lehetőség?
    Abban az esetben, ha útközben, melóban, mindenhol van töltő, úgy jó lehet. Viszont azt lássuk be, hogy még mindig elfogadhatóbb lenne egy olyan telefonnál a gyenge üzemidő, ami 80, 100, 120W-tal tölt fel, így a biztonságérzet azért viszonylag erős lenne :)

    ► Privátban mindig elérsz, szinte azonnal látom. Minden esetben illik egy válasszal megtisztelni a másikat körülményektől függetlenül. ◄

Új hozzászólás Aktív témák