Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz rolandg #9537 üzenetére

    Nem, ez sem tény. Az utómunkát attól függően kell végezni, hogy az adott személy mennyit szeretne végezni. Azaz ha neked a P20 pont olyanra csinálja a képet, mint, ahogy azt szereted, az "AI" segítségével (erős kontraszt, vignetták megjelenése, a zöld meg kék szín felturbózása), akkor neked kevés utómunka kell rá, hisz eleve majdnem pontosan megfelel az ízlésednek.
    Ellenben más mobilok (pl. új Huaweiek, amiket linkeltem, és amik ezek szerint nem tetszenek neked, hisz az S21-hez sokkal közelebb állnak, láthatod a képeiken) más végeredményt adnak (jobbat, hozzáteszem, valósabbat, részletesebbet, stb, stb) és így azok már több utómunkát követelhetnek tőled, mert itt neked kell túl sok kontrasztot adni, te vignettálsz, te nyomod fel az egyes színeket (nem mintha a lelketlen, fakó színeiről lenne híres a Samsung (de arról sem, hogy abszolút túlzásba vinné), ezért is szeretem többek között), és így tovább...

    Elfogadom, ha egyik vagy másik módszer tetszik, ha az egyik/másik ökoszisztéma, rendszer tetszik, de továbbra sem lesz igaz, hogy bármiben is, akármiben is (személyes preferenciákat mellőzve) jobb lenne a P20P.

    Egyébként lehet mindenféle "szűrőket" bekapcsolni fényképezéskor. Lehet sajátot is csinálni, amit mondjuk elnevezel "Huawei AI-nak", rádobod a kontrasztot, stb, és máris meg van oldva a dolog. Na meg itt is van "AI", csak Jelenet-optimalizáló a neve (ami sokkal ügyesebb, mint ami a P20-on volt), remélem be van nálad kapcsolva.
    Most a Pro-módban állítható paraméterekről ne is beszéljünk.
    Csak akarat kérdése, minden más adott.

    És igen, ott a Honor. Ami nyilvánvalóan ugyanannyira Huawei, mint az állítólagos szétvállás előtt, sőt, még talán jobban is. Ugyanazokat a kamerákat kapják, mint a Huawei-re keresztelt testvéreik, és van Google. Win-win (ha valaki ezt szereti).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák